Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
ja vjerujem da 99% ovdje prisutnih drhti i ceka dix zajedno samnom !!!!! 10 KM KREDITA SALJEM KO PRVI POSTAVI ISPRAVAN FIX crack
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
- mexy_whites
- Kontakt:
Kome je mrsko čekati, skinite sebi demo verziju, igrajte pola godine, razdužite što više možete i onda sejv samo prenesete u originalnu igru i nastavite.
Side before self
-
- Kontakt:
nije to to ba....a i u demo verziji igraci umro na terenu samo napadaci zavrse sa preko 90 snage....mexy_whites je napisao/la:Kome je mrsko čekati, skinite sebi demo verziju, igrajte pola godine, razdužite što više možete i onda sejv samo prenesete u originalnu igru i nastavite.
i ne mozes je zapoceti na large jednostavno nije to to
sad ulazim na forum i odma na ovu temu vidim napisalo se 2-3 stranice otkad sam zadnji put gledo, reko evo ga izašo, kad ništa miša mu.
jel iko probo ovaj krek od Ski tima, fercera li?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- mexy_whites
- Kontakt:
hahahahaahahahaha i ja sam tako maloprijemuXmania je napisao/la:sad ulazim na forum i odma na ovu temu vidim napisalo se 2-3 stranice otkad sam zadnji put gledo, reko evo ga izašo, kad ništa miša mu.

Koji krek, daj link?
Side before self
http://getallforgames.com/football-mana" onclick="window.open(this.href);return false; ... -ski-team/ ovaj, al ništa ne može se skinuti.mexy_whites je napisao/la:hahahahaahahahaha i ja sam tako maloprijemuXmania je napisao/la:sad ulazim na forum i odma na ovu temu vidim napisalo se 2-3 stranice otkad sam zadnji put gledo, reko evo ga izašo, kad ništa miša mu.
jel iko probo ovaj krek od Ski tima, fercera li?![]()
Koji krek, daj link?
**** te kolac nije to crack..majke mi dodje mi da ti dam free igru....
Da ste bili pametni, nadje se 5 jarana koji igraju fm i daju po cenera, kupe igru i svaki je skine sa stima,tako da prvi koji skine stavi onda steam u offline mode, dodje drugi i skine i opet stavi steam u ofline mode i tako do desetok. Nakon toga kada izadje update, udjes online na steam, updejtujes i opet offline igras, te tako svaki od vas updejtuje. Ma ne, najlakse je plakat za crackom i nasjedati na lazne crackove...
Da ste bili pametni, nadje se 5 jarana koji igraju fm i daju po cenera, kupe igru i svaki je skine sa stima,tako da prvi koji skine stavi onda steam u offline mode, dodje drugi i skine i opet stavi steam u ofline mode i tako do desetok. Nakon toga kada izadje update, udjes online na steam, updejtujes i opet offline igras, te tako svaki od vas updejtuje. Ma ne, najlakse je plakat za crackom i nasjedati na lazne crackove...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Navlakusa i ja sam nasjeo....muXmania je napisao/la:http://getallforgames.com/football-mana" onclick="window.open(this.href);return false; ... -ski-team/ ovaj, al ništa ne može se skinuti.mexy_whites je napisao/la:hahahahaahahahaha i ja sam tako maloprijemuXmania je napisao/la:sad ulazim na forum i odma na ovu temu vidim napisalo se 2-3 stranice otkad sam zadnji put gledo, reko evo ga izašo, kad ništa miša mu.
jel iko probo ovaj krek od Ski tima, fercera li?![]()
Koji krek, daj link?

e ne znam nismo svi pametni ko ti izgleda.neo je napisao/la:**** te kolac nije to crack..majke mi dodje mi da ti dam free igru....
vidim i ja da je ovo neka glupost, al vidi dole ispod komentara, raja piše da ide igrica super s ovim.
- mexy_whites
- Kontakt:
Neo kralju nemam za kafe kako treba, sad bi bio u gradu da imam, i ovaj net što koristim ne plaćam nego navodno "uzimam" od komšija po maloneo je napisao/la:**** te kolac nije to crack..majke mi dodje mi da ti dam free igru....

Biće ba krek, za 5 dana za 10 za godinu, kad god dobro će doć

Side before self
Ne omalovazavam nikoga, samo ne zelim da nasjedte na te gluposti, pa nece valjda svi reci Bosanci najgluplji 
Shvatam ja da je danas tesko doci do para, no oprati komsijno auto, ili sicjepati drva svako moze
Ja sam dao konstruktivan primjer za 5 osoba koje nemaju para da sami kupe igru.
Pozz i ako si iz Sarajeva, bujrum javi se ako ti ikad treba skinuti kakva igra ili sta vec, rado cu pomoci onome ko nema, i ko nema brz net kao ja (12Mb/s).

Shvatam ja da je danas tesko doci do para, no oprati komsijno auto, ili sicjepati drva svako moze

Pozz i ako si iz Sarajeva, bujrum javi se ako ti ikad treba skinuti kakva igra ili sta vec, rado cu pomoci onome ko nema, i ko nema brz net kao ja (12Mb/s).
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
neo je napisao/la:Ne omalovazavam nikoga, samo ne zelim da nasjedte na te gluposti, pa nece valjda svi reci Bosanci najgluplji
Shvatam ja da je danas tesko doci do para, no oprati komsijno auto, ili sicjepati drva svako mozeJa sam dao konstruktivan primjer za 5 osoba koje nemaju para da sami kupe igru.

trebo si dodati, svako se moze i naguzit za cvaju

Sta je sad s tobom? Maloprije prodajes, pa sad bi i da skidas.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Pa ja sam svojevrsno kada bi zafalilo para to radio
Ne samo to, vec i bio "asistent" moleru, brisao parket, plocice, nosio kante pune malte ili dodavao crijep, pa onda malo taslacio tepihe i slicno
Kad je trebalo para za neku vecu pijanku, nas 5-6 bi iscjepali par metara drva samo tako, slaganje nikad' nismo radili jer nismo imali zivaca za to 
Da, prodajem, jer postujem svoj novac i ne poklanjam ga, no kako vec napomenuh, ako imam internet sa neogranicenim protokom, i ako ga ja ne iskorsitim u potpunosti vala ako kome treba neka se javi i skinut cu mu ne 10GB, vec 1000GB samo neka plati CDove meni nista ne treba

Da, prodajem, jer postujem svoj novac i ne poklanjam ga, no kako vec napomenuh, ako imam internet sa neogranicenim protokom, i ako ga ja ne iskorsitim u potpunosti vala ako kome treba neka se javi i skinut cu mu ne 10GB, vec 1000GB samo neka plati CDove meni nista ne treba

-
- Kontakt:
lako ej tebi nisi u selendri ko ja.....neo je napisao/la:**** te kolac nije to crack..majke mi dodje mi da ti dam free igru....

- pintol_TM87
- Kontakt:
Pa dobro vas je vise...imate chat pa se tamo dopisujte i dogovarajte te prodaje..prodajem ja maglu za 30
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
E hajd kad si takav dobričina daj nam za po cenera ili eto cvaju što baš tražiš četeres.neo je napisao/la:Ne omalovazavam nikoga, samo ne zelim da nasjedte na te gluposti, pa nece valjda svi reci Bosanci najgluplji
Shvatam ja da je danas tesko doci do para, no oprati komsijno auto, ili sicjepati drva svako mozeJa sam dao konstruktivan primjer za 5 osoba koje nemaju para da sami kupe igru.

EJ CRACK ĆE IZAĆI KAD SE BUDEMO NAJMANJE NADALI I KAD POČNEMO GUBITI NADU...NEGO PREPORUČUJEM KOLEKTIVNO PREBACIVANJE NA TEMU, TAMO ĆE NAM SVIMA BITI BOLJE.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
- Kontakt:
ETO DA NAS SVIHU RAZOCARAM.....
crack izlazi tek za 7 dana.... znaci ne vjerujem sada sam i 100% siguran u taj dogovor sa segom
crack izlazi tek za 7 dana.... znaci ne vjerujem sada sam i 100% siguran u taj dogovor sa segom
fujzanetti312 je napisao/la:ETO DA NAS SVIHU RAZOCARAM.....
-
- Kontakt:
aaaa izgleda da nije tacno....sjeba me ovaj na fejsu a i ja sam pozurio sa zakljuckomm....idite na skidrowgames.net, onda game updates i tamo sa desne strane pise da stize za 7 dana....
ali sada kada sam otisao na to pise kao da je trebao izac 2. novembra
dobro je i ja sam se bio potpuno razocaro.. ne kontam stvarno
ali sada kada sam otisao na to pise kao da je trebao izac 2. novembra
dobro je i ja sam se bio potpuno razocaro.. ne kontam stvarno
Omfg
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.