koji bolid.Bata_Barata je napisao/la:Evo da podebljam. Pale se i palit ce se ! Jel udure ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- masinovodja
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Greskica ispravljena.........jovanmaksimovic je napisao/la:greska u koracima... nisu 8 remija, nego 3zeljocity je napisao/la:mustuluk je napisao/la:Igramo i sa Velezom 100. utakmicu u prvenstvu!!!
za svaku pohvalu...
evo i ukupne statistike:
ukupno prvenstvenih utakmica: 99
pobijeda Želje.....................48
neriješenih utakmica.............23
pobijeda Velež.....................28
gol razlika..........................155-118 +37 u korist Želje
ukupno prvenstvenih utakmica na Grbavici: 39
pobijeda Želje...................................32
neriješenih utakmica...........................3
pobijeda Velež...................................4
gol razlika........................................91-31 +60 u korist Želje
Jarane ovaj drugi dio ti nevalja, 32 tekme na Grbavici mi slavili 32 puta, 8 nerijesenih i 4 poraza??
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com
http://betfairlivestream.webs.com
Nyema postigao prvijenac u novom klubu . Cestitke
On nam strasno fali u ovoj sezoni, odbrana nam je dosta losija u odnosu na onu od prosle sezone

On nam strasno fali u ovoj sezoni, odbrana nam je dosta losija u odnosu na onu od prosle sezone
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne znam jel' neko postavio ranije...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
SabljaH-beg je napisao/la:Ne znam jel' neko postavio ranije...
[youtube][/youtube]

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Antolović, Stanić, Kvesić, Bogičević, Ćutuk, Svraka, Jamak, Bekrić, Selimović, Zeba, Adilović.
Najvjerovatnije početni sastav protiv Veleža.
Najvjerovatnije početni sastav protiv Veleža.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Barem reci,izbijace se klubu lova i dalje. Postenije je!Bata_Barata je napisao/la:Ignorisem tu tvoju/vasu smijesnu izjavu i opet kazem. Pale se i palit ce se ! Pocnite raspravljati o drugim stvarima, previse ste se ufatili baklji, vasa prica ne moze nista promjeniti, hocu reci pricate u prazno ! Dok grupa ne odluci tako ce biti ! PALE SE I PALIT CE SE, opet sam rekolikusa je napisao/la:radi furke a ne ljubavi prema Želji !Bata_Barata je napisao/la:Pale se i palit ce se, svidjalo se to kome ili ne !
..dok gradom vladaju razni likovi, automafija i dileri..
Volim te Zeljo !
Vi ste najveci krivci sto klub ovako sporo napreduje. Za godinu 100 milja je jedan odlican igrac za nase uslove.
Zbog vas je i jug sve prazniji. Pitanje je vremena i kad ce Amaru dopizdit pa onda mozete palit do mile volje... protiv modernog fudbala

Klub milion u minusu,a oni protiv modernog nogometa... Svasta!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
" onclick="window.open(this.href);return false;!
00:20 gol Nyeme

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Jel ima prenos na Arenisport1 sutra tekma?
Izvinite ako je bilo pitanje nisam pratio.
Razumijes ti mene burazere moj 

A mi uvijek trazili napadaca, a on nam bio pred nosom.ceze je napisao/la:

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ima, u 19h na Arenasport BiH.Luca.Toni je napisao/la:Jel ima prenos na Arenisport1 sutra tekma?
Ja sam cuo da prenose Borac - Siroki danas ?voltron30 je napisao/la:Ima, u 19h na Arenasport BiH.Luca.Toni je napisao/la:Jel ima prenos na Arenisport1 sutra tekma?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa hiljadu puta rečeno da prenose danas Borac, sutra Želju.Elegant je napisao/la:Ja sam cuo da prenose Borac - Siroki danas ?voltron30 je napisao/la:Ima, u 19h na Arenasport BiH.Luca.Toni je napisao/la:Jel ima prenos na Arenisport1 sutra tekma?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Raja moram pitat iako je pitano mnogo puta ima li ikakve novine u vezi rekonstrukcije Grbavic?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
To si trebao pitati prije izbora. Poslije izbora se ta prica uvijek zaboravi.zeljocity je napisao/la:Raja moram pitat iako je pitano mnogo puta ima li ikakve novine u vezi rekonstrukcije Grbavic?
A vala basSamoZeljo je napisao/la:To si trebao pitati prije izbora. Poslije izbora se ta prica uvijek zaboravi.zeljocity je napisao/la:Raja moram pitat iako je pitano mnogo puta ima li ikakve novine u vezi rekonstrukcije Grbavic?

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ako se dobro sjecam Koldžo je svasta pricao za stadion prije izbora, ako se sjecate kad je Misel Platini bio u posjeti i razgovorao o stanju u fudbalu o infrastrukturi milslim da je dan kasnije ili prije toga bila i prezentacija "nove Grbavice" po nekom starom planu izrade. Znam da sam to vidio na TV-u bio je i Amar na toj prezentaciji.
Ali sve je to ostalo na tome i ne vjerujem da ce se ista promejeniti za jos par godina.
Ali sve je to ostalo na tome i ne vjerujem da ce se ista promejeniti za jos par godina.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- champions1921
Koldzo je tad lagao kao i hiljadu puta prije toga.. Dobio opet na lazima izbore a svi koji su glasali za njega su ispali velike ovce.. Izmedju ostalog prica o stadionu je postala zabranjena tema.. Jedan od nas ko je "upucen" u klubska desavanja je rekao da je sastanak u vezi stadiona "uskoro"(vjerovatno sredinom 2014. godine), a na nama je da ko telad cekamo taj sastanak i da sutimo (odprilike je to bila "njegova" preporuka izvucena izmedju redova)..Elegant je napisao/la:Ako se dobro sjecam Koldžo je svasta pricao za stadion prije izbora, ako se sjecate kad je Misel Platini bio u posjeti i razgovorao o stanju u fudbalu o infrastrukturi milslim da je dan kasnije ili prije toga bila i prezentacija "nove Grbavice" po nekom starom planu izrade. Znam da sam to vidio na TV-u bio je i Amar na toj prezentaciji.
BUDI ŽELJO !!!
Leotar dobio u gostima sto znaci nova 3 boda u trebinju:D
to se znalo i bez togaKrajPrice je napisao/la:Leotar dobio u gostima sto znaci nova 3 boda u trebinju:D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.