KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Ne znam da li je bio u bonusu,nisam obracao paznju na semafor,ali i da jeste.Jel svako spustanje centru medju 2 protivnicka igraca znaci siguran faul?Pokusali smo na Gagica spustiti ciji je back door pas zavrsio u rukama Bambergovih igraca.
Zona se po pravilu razbija trojkom,to sto nije islo je druga stvar.
I ne smatram kakva kritika?Sta ocekivati od dece?Da osvoje EL odmah?
Svaka utakmica je pobeda sama po sebi,pa makar se i izgubila 30 razlike.Ove sezone najvazniji front je ABA i osvajanje prvog mesta ili mesta koje vodi sledece sezone u EL.Sledece sezone ce se suditi o tome sta je uradjeno...
Svaka utakmica je pobeda sama po sebi,pa makar se i izgubila 30 razlike.Ove sezone najvazniji front je ABA i osvajanje prvog mesta ili mesta koje vodi sledece sezone u EL.Sledece sezone ce se suditi o tome sta je uradjeno...
sasagmp je napisao/la:Ne znam da li je bio u bonusu,nisam obracao paznju na semafor,ali i da jeste.Jel svako spustanje centru medju 2 protivnicka igraca znaci siguran faul?Pokusali smo na Gagica spustiti ciji je back door pas zavrsio u rukama Bambergovih igraca.
Bamberg jeste bio u bonusu.Bolje 2,3 faula,nego silne trice.Ne samo centri i bekovi su mogli ka kosu.
Jedan Amer napreduje,onaj mali je nepotreban!
Pa s' obzirom na kriterijum sudjenja pred kraj dobili bi 0,a ne 2,3 faula.Na silu nista ne moze...
Sto se tice Amera koliko para toliko muzike.Mada Gordon odlicno radi svoj posao u zadnje vreme,prava skakacka masina.Uz normalnu glavu postace odlican igrac uz Duleta.
Sto se tice Amera koliko para toliko muzike.Mada Gordon odlicno radi svoj posao u zadnje vreme,prava skakacka masina.Uz normalnu glavu postace odlican igrac uz Duleta.
sasagmp je napisao/la:Pa s' obzirom na kriterijum sudjenja pred kraj dobili bi 0,a ne 2,3 faula.Na silu nista ne moze...
Jbg,sada ide derbi.Gordon ima da bude odlican,uhh steta sto ne zakuca onu jednu
? ' & ? $ ",? $ " ? $ је ?...
Жао " је & јер су " $ све $ &,$ је ствар % су " у $ ",$ се " $ су ? " ",?,?,%..... ? $ су " ? ? ' " " ? " $ &," $.....
%... $ & стварно ' " " $ " ? $," " & & $ " " са " $ ? $,с " $ - " са 6+ у &,$ је "....
.... " $ - " ЗНАЈ $ ТЕ ? ЈА!
Жао " је & јер су " $ све $ &,$ је ствар % су " у $ ",$ се " $ су ? " ",?,?,%..... ? $ су " ? ? ' " " ? " $ &," $.....
%... $ & стварно ' " " $ " ? $," " & & $ " " са " $ ? $,с " $ - " са 6+ у &,$ је "....
Kako sam se tek ja osjećao sinoć druže, ali kad sam počeo čitati po forumima komentare fmp paćenika shvatio sam koliko sam srećan i privilegovan što navijam za veliki Partizan. Sjetimo se generacije Veličkovića, gubili su ovakve mečeve, a koju sezonu nakon pobjeđivali su sve te timove od kojih su ranije gubili.GT1970 je napisao/la:? ' & ? $ ",? $ " ? $ је ?...
-
samoradnik
- Kontakt:
Kao neko ko je zvezdaš,ali ko u Evropi navija za srpske klubove,žao mi je takođe da ste doživjeli peti poraz,jbg griješili ste u zadnjoj četvrtini puno.... Leo vas je poprilično koštao,a onaj neki debeli njemac pod košem totalno otkinuo Muslija.... Definitivno Boki Nachbar pokazao neke stvari....
Imate i dalje kakvu takvu šansu,pobjedom protiv Bešiktaša ona bi itekako došla do izražaja...
Imate i dalje kakvu takvu šansu,pobjedom protiv Bešiktaša ona bi itekako došla do izražaja...
? $ ' ? пораз ? је $ у & " " 12 $," су & & " " ? & " ? ".... " је ' $ у " " су ове сезоне " на & ?,% је " за & " ? " $ " & $ ?....
- Imali smo ih celu utakmicu, ali je na kraju sam dao taj pas njima u ruke, posle čega su nas kaznili trojkom i to nas je prelomilo - rekao je Gagić
Prvi sam ja iznenađen igrom Bamberga i onim što sam video sinoć u Pioniru,jednostavno Bamberg je toliko zrelo odigrao tokom većeg dela meča,tako da je pobeda nagrada za takvu igru. Naravno razočaran sam jer itekako verujem da je Partizan bolji tim od Bamberga,od Ritasa takođe... Međutim isto tako,nije Dule ,a bogami ni ostali srpski stručnjaci džabe celi septembra pričao o mogućim oscilacijama najmlađeg tima u takmičenju. Sinoć se to jasno videlo i nažalost u velikoj meri umanjilo šanse u plasman u sledeći krug i novih 14 utakmica....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Igrao sam u kladionici keca ko kuću 1,30 kvota.... Sve u svemu očekujem da momci pobjede FMP i tako nastave seriju u ABA ligi... Kvalitetniji smo,boljeg stručnjaka imamo,domaći teren i sve ostalo....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
To neće biti lako zbog umora ali i silnog razočarenja zbog poraza...Dubravko je napisao/la:Igrao sam u kladionici keca ko kuću 1,30 kvota.... Sve u svemu očekujem da momci pobjede FMP i tako nastave seriju u ABA ligi... Kvalitetniji smo,boljeg stručnjaka imamo,domaći teren i sve ostalo....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da vam ove sudije nisu svirale sitne kontakte i faulcice kad je Zvezda bila u bonusu u prvoj cetvriti sad bi falili 20 bobi. Fuj stvarno. Imate 80-20 sudjenje i gubite od Zvezde 15 bobi.
Edit: NAstavlja se u drugoj cetvrtini sudjenje ovih kretena u korist Partizana.
Kaze DUle u svlacionici na pocetku : Igru temeljimo na pomoci sudija. Mi dajmo sve od sebe,a i oni ce. Fuj.
FKKrajina je napisao/la:Kaze DUle u svlacionici na pocetku : Igru temeljimo na pomoci sudija. Mi dajmo sve od sebe,a i oni ce. Fuj.
copy ,paste.copy,paste.
Gospodo iz glavnog odbora ABA lige J*** vam sve po spisku....!.
Na kraju zaslužena pobjeda fmp-a.... Al itekako su toj pobjedi doprinijeli Pukl i kompanija,tri čista faula u napadu nisu svirana fmpu,dva katastrofalna faula kod naših poena nisu svirana fmpu..... plus fmp bi pogodio i iz Knez Mihajlove sve što je želio.... Mi smo pali nakon Bamberga.... Užasno je centarska linija odigrala...
Na kraju zaslužena pobjeda fmp-a.... Al itekako su toj pobjedi doprinijeli Pukl i kompanija,tri čista faula u napadu nisu svirana fmpu,dva katastrofalna faula kod naših poena nisu svirana fmpu..... plus fmp bi pogodio i iz Knez Mihajlove sve što je želio.... Mi smo pali nakon Bamberga.... Užasno je centarska linija odigrala...
O čemu ti pričaš????????????????????FKKrajina je napisao/la:Da vam ove sudije nisu svirale sitne kontakte i faulcice kad je Zvezda bila u bonusu u prvoj cetvriti sad bi falili 20 bobi. Fuj stvarno. Imate 80-20 sudjenje i gubite od Zvezde 15 bobi.
Da da Raško je dobio tehničku jer je to jedna obična seljačina,to sam tvrdio dok je igrao i u Partizanu,a nakon toga žalosno smješan faul se svira Gagiću,ono ni jedan Radmilo iz Trnova nebi svirao..... I pričaš da je suđenje bilo u korist Partizana,slabo ti poznaješ košarku kao sport onda......
Zaboravio si Acu Vučića... Mamu li im državnoprojektašku...Dubravko je napisao/la: Al itekako su toj pobjedi doprinijeli Pukl i kompanija,tri čista faula u napadu nisu svirana fmpu,dva katastrofalna faula kod naših poena nisu svirana fmpu..... plus fmp bi pogodio i iz Knez Mihajlove sve što je želio.... Mi smo pali nakon Bamberga.... Užasno je centarska linija odigrala...
Dokaz toga ti je da nije sudija imao hrabrost da iskljuci Vujosevica poslije tehnicke,kad ga ova maloumna ljudina ganja po terenu i psuje mu. Jesi gledao Radmilo
Unistili vas 
Vučića???
Ja istog nigdje pominjao nisam,štaviše s Vučićem na Palama zajedno kavu pio...
Al Pukl je djelimično uništio utakmicu....
Kažem opet fmp bio bolja ekipa večeras,al jadno je ovo što su Pukl i družina radili,dva puta Savović,jednom Radivojević i jednom onaj crnac prave faul u napadu i to se ne svira,već Zvezda u tim situacijama daje 10 poena.... Gagiću se nakon isključenja Katića svira čudna lična u napadu,da ne pričam što su malom Milutinovu za 4 minute dali 3 faula..... 
Ja istog nigdje pominjao nisam,štaviše s Vučićem na Palama zajedno kavu pio...
Al Pukl je djelimično uništio utakmicu....
Hrabrost????FKKrajina je napisao/la:Dokaz toga ti je da nije sudija imao hrabrost da iskljuci Vujosevica poslije tehnicke,kad ga ova maloumna ljudina ganja po terenu i psuje mu. Jesi gledao RadmiloUnistili vas
Košarkaška pravila jasno kažu prvo se daje tehnička,pa onda slijedi isključenje,osim u nekim neprirodnim situacijama kao što su fizički atak na sudiju ili eventualno bilo kakva druga vrsta prestupa.... Isto tako mu je Vlado Vukoičić spominjao dosta toga u prvoj četvrtini al to nisi vidio....
I zabranjujem ti da Duleta nazivaš maloumnim,jer kad već košarkaška pravila ne znaš, onda reći kako je takav intelektualac malouman je za bana doživotnog....
Partizan će osvojiti ABA ligu uprkos svim vještačkim projektima....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.