Navodno su Lakersi Jacksonu ponudili 3-godisnji ugovor i mislim da bi time bila okoncana njegova era kao i ona Nasha, Bryanta i Gasola u Lakersima. Nakon toga pokusati otkupiti ugovor Monty-a Williamsa koji vazi do 2016 u Hornetisma i krenuti u stvaranje nove ekipe sa Howardom.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Hebote sta covjek ovdje nece sve procitati. Dakle pazite. Navijaci tima koji ima 16 naslova smatraju pobjedu nad Bobcatsima od 15 razlike historijskom pobjedom.
Navodno su Lakersi Jacksonu ponudili 3-godisnji ugovor i mislim da bi time bila okoncana njegova era kao i ona Nasha, Bryanta i Gasola u Lakersima. Nakon toga pokusati otkupiti ugovor Monty-a Williamsa koji vazi do 2016 u Hornetisma i krenuti u stvaranje nove ekipe sa Howardom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bilo bi super kad bi doso PHIL ipak da svoju karijeru zavrsi metlom od mavsa nije pravi oprostaj vako moze osvojit jos koju titulu i biti najbolji trener svih vremenaamerosm je napisao/la:Hebote sta covjek ovdje nece sve procitati. Dakle pazite. Navijaci tima koji ima 16 naslova smatraju pobjedu nad Bobcatsima od 15 razlike historijskom pobjedom.![]()
![]()
![]()
![]()
- elninho_resTO
- Kontakt:
Zanimljivo je vidjeti sta ce se sada desiti.
Ova ekipa ima toliko ofanzivnog potencijala da i bez neke odbrane gusi protivnike , D Antoni bi to pojednostavio i izvukli bi maximum od svih igraca u napadu.
O Jacksonu netreba puno komentarisati , jednostavno najbolji i stvarno kao sto kazu na ESPNu , treba moliti da se vrati.
Kako god unaprijedjenje u odnosu na Browna , nezna se u kojem smo segmentu igre bili losiji pod njegovom palicom.
Ova ekipa ima toliko ofanzivnog potencijala da i bez neke odbrane gusi protivnike , D Antoni bi to pojednostavio i izvukli bi maximum od svih igraca u napadu.
O Jacksonu netreba puno komentarisati , jednostavno najbolji i stvarno kao sto kazu na ESPNu , treba moliti da se vrati.
Kako god unaprijedjenje u odnosu na Browna , nezna se u kojem smo segmentu igre bili losiji pod njegovom palicom.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Izvini, pametni nisam te prepozn'o. Mogu li privatni casovi? Jok, navijaci ostalih klubova smatraju da se sve Lakersima stima. Titule 2009. i 2010. su nastimane Kobeu da ima pet. Howarda smo doveli, nista nismo dali. Nash je dosao zato da Stern da jos jednu titulu Lakersima. Sigurno.adriano_leite je napisao/la:Ja te smatram za ozbiljnog forumasa i normalnog lika, ali da li je moguce da si ti toliko plitak pa da mislis da se oko ove dvojice vrti sve?neno#4 je napisao/la: 3. Sve je bilo dogovoreno, nego su se pobunili Gilbert i Cuban i na kraju nece Paul u Lakerse. Malo cudno zar ne?
Pa kako ne skontas i ti a i ostatak vas koji mislite da vam je Paul ukraden, da je cijela liga, NBA liga, bila vlasnik Hornetsa, te da se bilo koji od ownera pobuni, trejd ne moze proci.
Da li je to toliko tesko za skontati? Pa bem ti groma ne posjeduju Lakersi ligu pa da se moraju prihvatati trejdovi tipa onog trejda za Pau Gasola.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
stern je namjestio i prelazak lakersa iz minneapolisa u los angeles kako bi igraci dosli igrati radi pogleda na beverly hills 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Prema Woj-u Kupchak i mladji Buss su molili Jerry-a Buss-a da pokusaju od trenera da jos vremena, ali je isti to odbio.
Dok je u svojoj kancelariji pripremao strategiju za utakmicu Kupchak ga je zamolio da izadje i saopstio mu da vise nije trener Lakersa. Tada se ponovo vratio u kancelariju i samo rekao svojim pomocinicima u cudu: Otpustili su me!.
Dok je u svojoj kancelariji pripremao strategiju za utakmicu Kupchak ga je zamolio da izadje i saopstio mu da vise nije trener Lakersa. Tada se ponovo vratio u kancelariju i samo rekao svojim pomocinicima u cudu: Otpustili su me!.
on je u cudu jos od sredine prosle godine 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Donnie Darko
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam kako bi se uklopio D'Antoni u ovu ekipu. Pa njegova se igra uglavnom bazira na brzom napadu, sto vi niste u mogucnosti da radite. A da ne govorimo tek nasta bi izgledala igra u odbrani, kod trenera koji je nema.
Postovanje treba zaraditi.
Nisam ja uopste za D'Antoni-ja...ne vjerujem je on nesto bolji za ovaj tim od Browna.
Definitivno bi najbolja opcija bio Phil...a ne bi imao nista protiv Sloan-a ili mozda McMilana.
Definitivno bi najbolja opcija bio Phil...a ne bi imao nista protiv Sloan-a ili mozda McMilana.
Zar neko stvarno misli da ce Lakersi pored Jacksona (koji je po svemu voljan preuzeti Lakerse) se odluciti za D'Antoni-ja.
Da sam na mjestu Lakersa takodjer bi otpustio Ebanksa i pokusao dovesti Pietrusa. Ne treba nam igrac koji se opija i koji se drogira. Bolje je onda tih milion $ dati u dobrotvorne svrhe.
Ne znam kako na to gledaju ostali navijaci Lakersa, ali po meni MWP uzima previse suteva. Koje je Vase misljenje po ovom pitanju ?
Da sam na mjestu Lakersa takodjer bi otpustio Ebanksa i pokusao dovesti Pietrusa. Ne treba nam igrac koji se opija i koji se drogira. Bolje je onda tih milion $ dati u dobrotvorne svrhe.
Ne znam kako na to gledaju ostali navijaci Lakersa, ali po meni MWP uzima previse suteva. Koje je Vase misljenje po ovom pitanju ?
Ma ne uzima on suteve zato sto je sebican ili nesto slicno vec jednostavno je najmanje cuvan igrac u timu...kad su tu Kobe,Howard,Gasol a lopta u rukama Blake-a kao plejmejkera Artest je taj koji ima najvise prostora.Veoma je vazno da on pogodi par suteva na pocetku utakmice jer onda ne mofu protivnici braniti samo 4 igraca.amerosm je napisao/la:Ne znam kako na to gledaju ostali navijaci Lakersa, ali po meni MWP uzima previse suteva. Koje je Vase misljenje po ovom pitanju ?
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo malo na temu onoga kako treneri ne bi mogli odbiti Lakerse, tj. da Lakersi mogu imati sve trenere osim Popa i Riversa.
Byron Scott:
“I’ve made it perfectly clear that I am perfectly happy here in Cleveland,” he said. “Love what we’re building, love what we’re doing. This might be a good time to ask Dan [Gilbert] if I can get another four-year extension. With the young guys we have and the draft picks we have coming, I want four more years after my contract is up. Might be a good time to start politicking for that.”
Byron Scott:
“I’ve made it perfectly clear that I am perfectly happy here in Cleveland,” he said. “Love what we’re building, love what we’re doing. This might be a good time to ask Dan [Gilbert] if I can get another four-year extension. With the young guys we have and the draft picks we have coming, I want four more years after my contract is up. Might be a good time to start politicking for that.”
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bas zanimljivo da aktuelni trener u Cavsima daje takvu izjavu...trebao je reci da bi na prvi poziv iz L.A.-ja otisao u Lakerse.
- adriano_leite
- Kontakt:
Covjek trazi dodatne 4 godine da vodi Cavse, mogao je i bez toga zar ne? Mogao je reci da ga puste da vodi Cavse jer ima jos godinu ugovora i da ne zeli pricati o Lakersima nego se fokusirati na Cavse.adnan24 je napisao/la:Bas zanimljivo da aktuelni trener u Cavsima daje takvu izjavu...trebao je reci da bi na prvi poziv iz L.A.-ja otisao u Lakerse.
Doduse moguce je da to nije izjavio Scott, nego je Stern sa Cubanom i Gilbertom postao novinarski trio i to su napisali posto mrze Lakerse, pa zele da posalju sliku Scotta koji odbija Lakerse da slome srce Lakersima jer ih bivsi igrac odbija i ne zeli da ih vodi kao trener
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne budi smijesan...zasto covjek ne bi trazio 4 godine od Cavsa? Da li je on mozda odbio Lakerse i trazio novi ugovor od Cavsa? Niko u Lakersima nije ni pomenuo njegovo ime...sad ispada da svako ko zeli novi ugovor u svom timu,u sustini odbija posao u Lakersima. 
- adriano_leite
- Kontakt:
Bila je prica kako Scott spada u uzi izbor za trenera Lakersa. Pored njega su bili McMillan, Sloan, D'Antony i ne mogu se sjetiti koji sve treneri. Dakle, ne bi ga iz medija bezveze pitali za Lakerse ako njegovo ime nije pomenuto. Niko nece otici i pitati Avery Johnsona da li zeli u Lakerse, ako se njegovo ime ne spominje u medijima.adnan24 je napisao/la:Ne budi smijesan...zasto covjek ne bi trazio 4 godine od Cavsa? Da li je on mozda odbio Lakerse i trazio novi ugovor od Cavsa? Niko u Lakersima nije ni pomenuo njegovo ime...sad ispada da svako ko zeli novi ugovor u svom timu,u sustini odbija posao u Lakersima.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Spears, Woj i svi ostali analiticari pricaju da se na spisku samo nalaze Jackson i D`Antoni i da ce izmedju njih pasti odluka, a sada su odjednom tu i ostali treneri NBA lige.
Ja nisam vidio ni jedan clanak gdje se Scott spominje. Sam znas da kad nesta Spears i Woj objave da je to kao i zvanicna potvrda kluba.
Ja nisam vidio ni jedan clanak gdje se Scott spominje. Sam znas da kad nesta Spears i Woj objave da je to kao i zvanicna potvrda kluba.
- adriano_leite
- Kontakt:
Berger hears other names the Lakers are considering are Mike D'Antoni, Jerry Sloan and Nate McMillan. The Lakers haven't had contact with Pacers assistant Brian Shaw, whose team wouldn't let him walk midseason, according to Adrian Wojnarowski of Yahoo! Sports (Twitter links). Cavs coach Byron Scott isn't interested in the position, tweets The Plain Dealer. Eto ovo je izaslo kada je otpusten Mike, a juce je to potvrdio i Scott na toj pressiciamerosm je napisao/la:Spears, Woj i svi ostali analiticari pricaju da se na spisku samo nalaze Jackson i D`Antoni i da ce izmedju njih pasti odluka, a sada su odjednom tu i ostali treneri NBA lige.![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kandidati su bili : 1. Adelman , 2. Slone 3. Brown 4. Shaw i to je to , JVG je ostao kao TV analiticir mislim da je umoran da bude trener , Adelman je bio prvi izbor Mich-a dok je babin sin htio clown-a i tako se i zavrsilo, Shaw nije imao sanse jer je Buss jr. mrzio sve sto ima veze sa Phill-om, a Slone nije bio tada toliko zainteresovan.adriano_leite je napisao/la:Bila je prica kako Scott spada u uzi izbor za trenera Lakersa. Pored njega su bili McMillan, Sloan, D'Antony i ne mogu se sjetiti koji sve treneri. Dakle, ne bi ga iz medija bezveze pitali za Lakerse ako njegovo ime nije pomenuto. Niko nece otici i pitati Avery Johnsona da li zeli u Lakerse, ako se njegovo ime ne spominje u medijima.adnan24 je napisao/la:Ne budi smijesan...zasto covjek ne bi trazio 4 godine od Cavsa? Da li je on mozda odbio Lakerse i trazio novi ugovor od Cavsa? Niko u Lakersima nije ni pomenuo njegovo ime...sad ispada da svako ko zeli novi ugovor u svom timu,u sustini odbija posao u Lakersima.
McMillan i Scott su se spominjali (samo kod glupih medija) ali oni su imali vazece ugovore , kasnije je McMillan otpusten i meni je licno bilo zao jer sam zelio ili Adelmana ili McMillana jer mislim da je za proslogodisnju postavu lakersa oba trenera bili beton svako na svoj nacin.
Sadasnjim lakersima koji su umjesto Baynuma doveli Howarda i Nash-a umjesto Sessionsa neodgovara McMillan zbog toga sto je napad isuvise usporen , to bi extra odgovaralo Bryantu i Gasolu, ali Nashu i Howardu nikako i nebi bili efikasni.
D'Antoni neodgovara nikako jer nema odbrane , a nema ko da trci sa Nashom osim kada Howard ozdravi, plus nemamo trojakasa plus na moje iznanadjenej otpusten je najbolji tricas Goudelock pa ko ce pucati otvorene trice ?
Znaci Phill ako hoce njegov je posao , JVG bi bio dobar ali sad je tu Howard i problemi sa njegovim bratom bilo bi nezgodno, Slone zbog pick and roll-a , ali i on je ters , sad jel ima vise zivaca i da li zeli stvarno nesta a ne da se inati sa igracima kao sto je sa Williamsom pa je na kraju otpusten tj. natjeran da da ostavku
Iskreno meni je i SVG extra trener jos po prici i E.A. da je to trener koji se najbolje pripremi i skautira protivnika... ali bil Howard prihvatio ? sada i Phill je pricao da se patio sa Bryantom pa ga je kasnije poredio sa Jordanom i izjednacio i osvoio sa njim jos 2 prstena i postali bliski , ali Phill je Phill nije djaba najbolji svih vremena a SVG je imao 1 finale i popio 2 otzkaza
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 10 nov 2012, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.