Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Evo gledam tabelu i raspored za naredna kola... Mislim da je sada vreme da hvataju prikljucak... Sada idu neki laksi protivnici (mada to je kod Arsenala davno izgubilo smisao, bolje reci ovima ispred idu tezi)... Zaostajemo 9 bodova od prvog nista sto se ne moze stici... Ne mislim da mozemo uzeti titulu ali bar da se primaknemo ko ljudi i da se bore... Nadam se da je vreme za bolju igru!?!?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
SA fulhamom smo se redovno mučili
. i ništa tu neće bit lahko, a pogotovo to je vrsta kluba koja zna igrat mrtvo još tome pridodat Arsenalovu igru....
@neo pa piše ti ko je na slici
EDIT: Giroud 15 utakmica odigranih 4 gola 5 asistencija
@neo pa piše ti ko je na slici
EDIT: Giroud 15 utakmica odigranih 4 gola 5 asistencija
Vođa zna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cija je ovo statistika?nedim1993 je napisao/la:15 golova
12 asistencija
25 odigranih utakmica
5 puta proglasen igračem utakmice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Neo je vjerovatno mislio na sliku na kojoj je Rosicky.
A mislim da je ta statistika za Wilshira od prosle sezone.
A mozda i nije
A mislim da je ta statistika za Wilshira od prosle sezone.
A mozda i nije
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Marsal
- Kontakt:
King Henry u MLS-u.BigBigBang je napisao/la:Cija je ovo statistika?nedim1993 je napisao/la:15 golova
12 asistencija
25 odigranih utakmica
5 puta proglasen igračem utakmice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ranije završena sezona za njega zbog ispadanja u konferencijskom finalu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma dominira on tamo, ako bude skripalo dovescemo ga na posudbu 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
THIERRY HENRY : "I Would like to play for Arsenal again in January" !BigBigBang je napisao/la:Ma dominira on tamo, ako bude skripalo dovescemo ga na posudbu
Da, Kraljeva statistika. Kako je onaj čovjek prekuco fudbal uzduž i poprijeko. Većina napadača se izgubi u drugoj polovici 4. decenije života, a on sve bolji i bolji.
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Potpuno isti igrač kao i prije 10 godina osim naravno što je izgubio na fizičkom aspektu igre. Dosta je sporiji, manje je agilniji i manje se kreće nego u svom primeu ali zato je bolji u drugim stvarima nego prije 10 godina. Pa on je u NY-u i vezni igrač i napadač. Klasa ostaje klasa. Bilo bi prelijepo da ga opet vratimo nazad.nedim1993 je napisao/la:Da, Kraljeva statistika. Kako je onaj čovjek prekuco fudbal uzduž i poprijeko. Većina napadača se izgubi u drugoj polovici 4. decenije života, a on sve bolji i bolji.
da smo ga zadržali prošle sezone uf
.
a to što se tiče fizičkog aspekta, savršenio bi se uklopio sa našim rahljašima na terenu, i plus što bi davo' golove i bio najbolji
a to što se tiče fizičkog aspekta, savršenio bi se uklopio sa našim rahljašima na terenu, i plus što bi davo' golove i bio najbolji
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bolje da ne dolazi, tek ce onda shvatiti u sta se Arsenal pretvorio, jer se prosle godine to moglo nekako i trpiti al ove 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Mislim da pretjerujete za Henry-a, kada je prošli put dolazio nije se naigrao. A i kakva bi to poruka bila svijetu da dovodimo legende. Henry je i dalje živa legenda ali to ne bi bilo dobro. A ako hoćemo bolji Arsenal ili Arsenal za osvajanje premier lige onda nam trebaju tri odlična igrača. A naravno prije svega da se riješimo ovih kloceva kojih se Wenger nikada neće riješiti jer misli da će ih nekome uvaliti. Hoće hoće, uvaljuje ga samo Arsenalu.
- Ekonomista
- Kontakt:
Mannone, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Coquelin, Arteta, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud.
Bordo bijeli!
dao 3 gola nije igrao ukupno jednu čitavu utakmicuLondonarsenal je napisao/la:Mislim da pretjerujete za Henry-a, kada je prošli put dolazio nije se naigrao. A i kakva bi to poruka bila svijetu da dovodimo legende. Henry je i dalje živa legenda ali to ne bi bilo dobro. A ako hoćemo bolji Arsenal ili Arsenal za osvajanje premier lige onda nam trebaju tri odlična igrača. A naravno prije svega da se riješimo ovih kloceva kojih se Wenger nikada neće riješiti jer misli da će ih nekome uvaliti. Hoće hoće, uvaljuje ga samo Arsenalu.
Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Dobro, priznajem da je zabijao golove ali tada je bio i Van persie koji je sve činio da mu naštima gol pa i svi ostali a to već nije dobro za Arsenal. Ne kažem da on opet kada bi došao ne bi odigrao tri četiri utakmice na nivou ali mislim da bi pao poslije toga. Ne vidim u njemu sada snagu da povuče ovaj Arsenal, vidim želju ali mislim da jedan igrač pa makar to bio i najveći Henry ne može učiniti. Čak zbog njegove veličine mislim da bi unio samo još veću konfuzijunedim1993 je napisao/la:dao 3 gola nije igrao ukupno jednu čitavu utakmicuLondonarsenal je napisao/la:Mislim da pretjerujete za Henry-a, kada je prošli put dolazio nije se naigrao. A i kakva bi to poruka bila svijetu da dovodimo legende. Henry je i dalje živa legenda ali to ne bi bilo dobro. A ako hoćemo bolji Arsenal ili Arsenal za osvajanje premier lige onda nam trebaju tri odlična igrača. A naravno prije svega da se riješimo ovih kloceva kojih se Wenger nikada neće riješiti jer misli da će ih nekome uvaliti. Hoće hoće, uvaljuje ga samo Arsenalu.
Njega sam uvijek zvao DOKTOR a za doktore nije bitno koliko godina imaju. Doktor je uvijek doktor. 
Nego, ja bas sa nestrpljenjem cekam ovu tekmu, ne zato sto ocekujem neki spektakl, nego sto me interesuje kakav ce Arsenal biti, kako ce igrati.
Dobro bi bilo da se zaigra kako treba a uz dobar rezultat bi to bilo nagovjestenje za izlazak iz ove mini krize.
Nego, ja bas sa nestrpljenjem cekam ovu tekmu, ne zato sto ocekujem neki spektakl, nego sto me interesuje kakav ce Arsenal biti, kako ce igrati.
Dobro bi bilo da se zaigra kako treba a uz dobar rezultat bi to bilo nagovjestenje za izlazak iz ove mini krize.
- Cautinho
- Kontakt:
Mannone,Sagna,Koscelny,Vermalen,Mertesacer,Coquelin,Arteta,Cazorla,Walcott,Girud,Podolski
Keep walking.
pa frajer izvede bolju postavu protiv fulhama nego protiv utd-a 
hocel bit kakav link za sportklub? i
hocel bit kakav link za sportklub? i
- paranojafredy
- Kontakt:
Igrao sam Volkot go 2.40 tako da danas vas vise simaptisem od drugij Londonaca 
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
Ima li neko link za tekmu?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.