Safet Sušić - Pape

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 nov 2012, 15:15

ceze je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota ;)
Pa nije isto igrati za Austriji i Svicarsku.Hazdic zna da ce prije izboriti neki plasman na prvenstvu u dresu BiH,dok realno receno Svica je i dalje ispred nas.
E vala nije ni Austija Kambodža.
Nije,ali je slabija od BiH u ovom momentu ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 15:15

Cartman je napisao/la:
Kuko je napisao/la:BIHSPORT ‏@amko7589
Izgleda da Hajrovic sam nezna sta hoce. Sta njegov brat @SeadHajrovic misli to bi bas htjeo znat. Nadam se, da makar on zna sta hoce #Bosna

Sead Hajrovic ‏@SeadHajrovic
@amko7589 mozda znamo mi, ali jel zna reprezentacija?!to se pitajte pre da ovde pisete komentare :)
Pre? Da nisu Sandzaklije?
Otac rodjen u Makedoniji, mama iz Pristine, a imaju rodbine na Ilidzi (kako kaze dedo, nana, amidza..).

GolfDvojka
Kontakt:

Post Postao/la GolfDvojka » 10 nov 2012, 15:31

Nama treba jedna ekipa, jedan tim stručnih ljudi koje treba zaposliti pri savezu, da se bave ovim pitanjem tj. rješavanjem potrebne papirologije za igrače. Jer to nije za trenera, a kamoli igrača. Sama riječ govori opis posla Trener je neko ko trenira igrače, a Igrač je neko ko igra. Tu sva priča i polemika završava.
Samo dok to naši skontaju izgubićemo dobrih igrača, a razlog gubitka tih igrača će u najmanju ruku biti smiješan.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 nov 2012, 16:05

Sad,ako izuzmemo činjenicu da je ovo vrlo moguće bio plod dizanja cijene datome igraču,svojevremeno je Mamić prije par godina izjavljivao da skauti Brazilske reprezentacije dolaze na Maksimir da prate Sammira :mrgreen:
Al ako je istina,znači Brazilci koji mogu samo od igrača iz Ukrajinskog prvenstva sastaviti respektabilnu reprezentaciju prate i igrače poput Sammira,obilaze,a našima iz saveza ispod časti otići posjetiti potencijalne reprezentativce.
Ne znam i onog Sinanovića ko posla da ko fol lobira Halilovića,ne znam jel gore ako je otišao na svoju roku ili ako su naši njeg poslali da predstavlja savez.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2012, 16:50

Kuko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Kuko je napisao/la:BIHSPORT ‏@amko7589
Izgleda da Hajrovic sam nezna sta hoce. Sta njegov brat @SeadHajrovic misli to bi bas htjeo znat. Nadam se, da makar on zna sta hoce #Bosna

Sead Hajrovic ‏@SeadHajrovic
@amko7589 mozda znamo mi, ali jel zna reprezentacija?!to se pitajte pre da ovde pisete komentare :)
Pre? Da nisu Sandzaklije?
Otac rodjen u Makedoniji, mama iz Pristine, a imaju rodbine na Ilidzi (kako kaze dedo, nana, amidza..).
Koja kombinacija. Onda i ne cude ove dvojbe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 17:48

Sakuragi je napisao/la:
harishp je napisao/la:
secer je napisao/la:u redu, ima i toga.
ali, na nama je da ih pridobijemo, ma da ih prevarimo i otmemo svicarcima ili nijemcima.
posebno zato sto se kod ove trojice(bicakcic, kolasinac i hajrovic) vidi da ih je napravio i othranio bosnjo.
malo se potruditi i oni ce igrati za nasu repku.
jbg, treba razumjeti ovo njihovo flertovanje sa njemackom odnosno svicarskom repkom.
ipak su oni rodjeni i odrasli u tim zemljama. ono, dobro je sto se uopste interesuju za svoju maticu.
dakle, dodati gas i oni su nasi.
Kod Hajrovica je jedino bilo neko vrijeme boravisno mjesto Bosna,inace su Bosnje k'o i ti Svabo.Makedonci moj ti @seco,ako ih Pancev skonta ovi ce zapjevati koju i Makedonsku da bude veselo.
A i onaj Kolasinac ima veze sa Bosnom k'o i ja sa Nikaragvom.
Jedino Solomon Bicakcic ostaje ali on je malo slovmovsn
pa Susic je rekao da su Solomon Bico i Osman Hadzic pokrenuli tu proceduru da igraju za nas. tako je barem pisalo sinoc u iterviu.

moras ti uvjek nekog ujedati za guzicu harislave, nesto bi ti bilo..

odakle god su kako kod nas pravoslavci imaju svoju maticu srbiju i katolici imaju hrvatsku trebamo i mi nauciti da stitimo i respektujemo te manjine muslimanske bosnjacke koje su porijeklom iz susjednih zemalja a ne pljuvat ili ismijavati kako radis ti sandzo makedonac ovo ono.

a Hajrovica ima i u crnoj gori kako sam vidio po internetu. nemozes nikad znati odakle je ko dosao ima bosnjaka po albaniji i turskoj koji su tamo otisli prije 100 godina.
Sta ima veze sto sam te malo ugriz'o kao sto bi ti rek'o. :mrgreen:
Jarane ti fakat glumis skretnicara u po Sahare,postavljas slike,vrijedjas koga stignes,da bi dokazao nesto sto ni sami ti koje ti branis ne mogu da dokazu.
Oni ismijavaju sami sebe ponasanjem a ne time odakle su,jos kad ostanu ko Kucukovic,Jakupovic ili takvi onda ce im biti do plakanja.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2012, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 nov 2012, 17:49

Cartman je napisao/la: Koja kombinacija. Onda i ne cude ove dvojbe.
kako kazu od zla oca i od gore matere :mrgreen:

ma ja mislim da su hajrovici porijeklom iz sandzaka a makedonija je samo drzava gdje je zivio otac.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 17:59

Kuko je napisao/la:
Hadzicu je menadzer Papetov brat, bas cudno kako je do njega dosao, a do ostalih ne moze. :lol:
@Kuko ako u nesto nisi siguran,onda je sutnja majka,nego napisati nesto da bi se napisalo u prevodu glupost.
Sam je Hajrovic rekao da ga je Pape pratio i na par tekmi,razgovarao sa njim,rekao mu sta se treba uciniti,ali izgleda djabe.
Drugo po tom sto rece za Hadzica ovaj bi za tri sedmice sredio papirologiju da bi mu buraz imao profit,a ne da skoro dvije godine ceka na tu promjenu drzavljanstva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 10 nov 2012, 18:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:I Hadzic je mogao igrati za Austriju pa momak strpljivo ceka jer je patriota ;)
Jes' jes', i Hajrović bi čekao da mu je Safetov brat menadžer ko Hadžiću, i onda bi imao 100% osiguran nastup za reprezentaciju.

Safete moj, polako počinješ da jedeš ****, zajedno sa tvojim bratom.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 nov 2012, 18:18

Ne vidim da je Safet neposten po pitanju izbora igraca..Taj Hadzic ne moze biti tu ako radibs Seadom...Glupost,velika...

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 nov 2012, 18:20

harishp je napisao/la:
Kuko je napisao/la:
Hadzicu je menadzer Papetov brat, bas cudno kako je do njega dosao, a do ostalih ne moze. :lol:
@Kuko ako u nesto nisi siguran,onda je sutnja majka,nego napisati nesto da bi se napisalo u prevodu glupost.
Sam je Hajrovic rekao da ga je Pape pratio i na par tekmi,razgovarao sa njim,rekao mu sta se treba uciniti,ali izgleda djabe.
Drugo po tom sto rece za Hadzica ovaj bi za tri sedmice sredio papirologiju da bi mu buraz imao profit,a ne da skoro dvije godine ceka na tu promjenu drzavljanstva.
pape je i procijenio da nije bas hajrovic neki kvalitet u toj utakmici sto je gledao :mrgreen: a jest za svicarsku

sto bi mene ugrizo harislave? hocemo ustanoviti da si i gej osim trol? :o

ja nisam pricao iskljucivo o Hajrovicu nego o ostalim, kao Kolasincu. nije mi jasno to brojanje krvnih zrnaca i podjebavanje necijeg porijekla. pa nije ni cudo ako nece da igraju kad bosnje ponizavaju tako nekog koji je imao "nesrecu" da se rodi u prijepolju umjesto banovicima kao ti :mrgreen: sit sam takvog maloumnog razmisljanja.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 18:32

@sakarage ustanovili bi nesto drugo,da citas pazljivije skontao bi :mrgreen: .
Da gledao ga prije desetak mjeseci i ovaj do tad je Kambodjanske papire mogao srediti a ne BIH) hem sijedio na klupi,hem ono sto je igrao tanko bilo,ali ga je opet kontaktirao i rekao mu sta se treba uciniti,dok ovaj za to vrijeme naravno qurcem nije mrdnuo.
H-avaz je lupio pricu da je ovaj drugi porijeklom Bosanac,da ce doci pjeske i svasta nesto.No medjutim sad su se usutili k'o mulci jer bacivsi kost,a ovaj ne trza dokazali da je to jos jedna u nizu izmisljotina kuma Radoncica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 nov 2012, 18:42

Evo hadzic asistent u reidu .... Dobro je moglo bi bit od njega nesto mlad je

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 nov 2012, 18:45

harishp je napisao/la:@sakarage ustanovili bi nesto drugo,da citas pazljivije skontao bi :mrgreen: .
Da gledao ga prije desetak mjeseci i ovaj do tad je Kambodjanske papire mogao srediti a ne BIH) hem sijedio na klupi,hem ono sto je igrao tanko bilo,ali ga je opet kontaktirao i rekao mu sta se treba uciniti,dok ovaj za to vrijeme naravno qurcem nije mrdnuo.
H-avaz je lupio pricu da je ovaj drugi porijeklom Bosanac,da ce doci pjeske i svasta nesto.No medjutim sad su se usutili k'o mulci jer bacivsi kost,a ovaj ne trza dokazali da je to jos jedna u nizu izmisljotina kuma Radoncica.
pa zasto nas savez nemoze pomoci s tim sportskim drzavljanstvom? to svaka normalna drzava i savez radi.

neznam ko laze u slucaju hajrovic. moguce je da je kalkulisao, ne kazem suprotno. ali sad mi nije jasno kad je dobio poziv iz kojeg bi razloga izjavio za 3 portala da bi zelio igrati za bosnu. postigao je taj svoj navodni cilj. zasto onda opet daje izjave za bih?

zasto pape nije pozvao Kolasinca za prijateljsku?

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 18:51

harishp je napisao/la: @Kuko ako u nesto nisi siguran,onda je sutnja majka,nego napisati nesto da bi se napisalo u prevodu glupost.
Bravo za prvu recenicu, samo je velika steta sto je ti nisi primjenio u svom postu. Da si pazljivo citao moj post vidio bi da nigdje nisam ni spominjao profit, niti mutne menadjerske radnje, vec se sve odnosi kako je Pape lijen, te ce on uzeti ono sto mu se na dlanu nudi, a gdje treba malo vise poraditi on u startu daje izjave kako ostajemo bez 4 igraca.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 18:54

Sakuragi je napisao/la:
harishp je napisao/la:@sakarage ustanovili bi nesto drugo,da citas pazljivije skontao bi :mrgreen: .
pa zasto nas savez nemoze pomoci s tim sportskim drzavljanstvom? to svaka normalna drzava i savez radi.

neznam ko laze u slucaju hajrovic. moguce je da je kalkulisao, ne kazem suprotno. ali sad mi nije jasno kad je dobio poziv iz kojeg bi razloga izjavio za 3 portala da bi zelio igrati za bosnu. postigao je taj svoj navodni cilj. zasto onda opet daje izjave za bih?

zasto pape nije pozvao Kolasinca za prijateljsku?
Zato sto ga je Jagodic pozvao i ovaj se jos nije udostojio ni da odgovori.Repka BIH je repka BIH,pa bila ona i U-21.Uostalom i Pjanic je prvo dosao na pripreme mlade repke,iako tad nije ima sredjene ni papire ni bilo sta drugo.Treba li jos nesto???????
@Kuko opet se blamiras i ne drzis te prve recenice.Skauting je nesto sto nije posao selektora i sto se u par navrata prigovaralo Papetu.
Ovaj uopste nije izlazio u javnost da je Hajrovica gledao i uzivo i busao se u prsa da to cini,vec je opet mali Hajrovic sam to priznao.Ako si u kompaniji sef i kazes svom potencionalnom radniku da ucini to i to u par navrata,ovaj to ne uradi.Hoces li mu dati posao,odmah povisicu i unapredjenje,garant.Toliko o ''lijenosti''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 nov 2012, 19:23

harishp je napisao/la: @Kuko opet se blamiras i ne drzis te prve recenice.Skauting je nesto sto nije posao selektora i sto se u par navrata prigovaralo Papetu.
Ovaj uopste nije izlazio u javnost da je Hajrovica gledao i uzivo i busao se u prsa da to cini,vec je opet mali Hajrovic sam to priznao.
Tebi tri zivota trebaju da najjednostvniju stvar skontas. Jesam ja rekao da Pape nista ne radi, da nikog ne prati? Jednostavno je, covjek uzima ono sto moze uzeti, a tamo gdje se treba malo vise potruditi, ne radi to, vec prebrzo odustaje. Ne moramo dobiti sva cetiri igraca, ali sam 1000% siguran da bi uz ozbiljan pristup bar jedan bio nas. S njegovim pristupom mi cemo izgubiti sve i jednog.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 nov 2012, 19:25

dilajla je napisao/la:
Jes' jes', i Hajrović bi čekao da mu je Safetov brat menadžer ko Hadžiću, i onda bi imao 100% osiguran nastup za reprezentaciju.

Je li Sead Susic menadzer Bicakcicu? Ohani sa tim glupostima,Hadzic je mnogo prije pikiran od saveza,nego mu je Sead menadzer. Mlatis praznu slamu. Boli me kita ko mu je menadzer ako ce donijeti kvalitet reprezentaciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2012, 19:35

Kuko je napisao/la:
harishp je napisao/la: @Kuko opet se blamiras i ne drzis te prve recenice.Skauting je nesto sto nije posao selektora i sto se u par navrata prigovaralo Papetu.
Ovaj uopste nije izlazio u javnost da je Hajrovica gledao i uzivo i busao se u prsa da to cini,vec je opet mali Hajrovic sam to priznao.
Tebi tri zivota trebaju da najjednostvniju stvar skontas. Jesam ja rekao da Pape nista ne radi, da nikog ne prati? Jednostavno je, covjek uzima ono sto moze uzeti, a tamo gdje se treba malo vise potruditi, ne radi to, vec prebrzo odustaje. Ne moramo dobiti sva cetiri igraca, ali sam 1000% siguran da bi uz ozbiljan pristup bar jedan bio nas. S njegovim pristupom mi cemo izgubiti sve i jednog.
Dok tebi ni svi macji zivoti ne pomazu.
Kazes prebrzo,sta bolan prebrzo u vezi par igraca se to razvuklo mjesecima a kod nekih godina dvije.Problem je sto uopste nema ozbiljnog pristupa kod tih momaka i sto sa takvim nacinom se sprdaju sa BIH repkom.
Repka nije stvar egzistencije,vec indentiteta.Ovih par igraca uopste ne znaju niti hoce da znaju za taj pojam.
Ozbiljan pristup mora biti sa obje strane,inace nebi bili reprezentacija koja prvi put u istoriji vec cetiri kola na prvoj poziciji u kvalifikacijama.Nego bi gubili opet bodove protiv Farskih Ostrva ili Malte.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 10 nov 2012, 19:44

emir79 je napisao/la:
dilajla je napisao/la:

Je li Sead Susic menadzer Bicakcicu? Ohani sa tim glupostima,Hadzic je mnogo prije pikiran od saveza,nego mu je Sead menadzer. Mlatis praznu slamu. Boli me kita ko mu je menadzer ako ce donijeti kvalitet reprezentaciji.
:lol: :lol: :lol:

Ako će nam Hadžić donijeti kvalitet reprezentaciji, odmah je možemo raspustiti.
Momak ima 23 godine, igra u **** austrijskoj ligi, u timu koji od svakog malo jačeg tima u njihovoj ligi primi 5-6 komada.
Niko od silnih svjetskih skauta nikada nije pokazao interesovanje za njega, al odjednom, od kako mu je Safetov brat menadžer, postade igrač na kojem će se graditi igra reprezentacije :lol: :lol:
Idi bre, otvori oči i ne budali.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.