Nemas nikoga u Srbiji.samocelik je napisao/la:Vjeruj mi da si ti prva osoba koju sam u zivotu sreo a da mi nije iz familije a da slavi istu salvu kao i ja![]()
![]()
To je najcesca slava u Srbiji,cenim da je preko 50% stanovnistva slavi.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nemas nikoga u Srbiji.samocelik je napisao/la:Vjeruj mi da si ti prva osoba koju sam u zivotu sreo a da mi nije iz familije a da slavi istu salvu kao i ja![]()
![]()
Ekonomista je napisao/la:Vala ja nesto ne volim te koncerte.Zadnji koncert na kojem sam bio je Dino Merlin na kosevu tamo neke 2000 ili 2001.![]()
Doduse bio sam ove godine u Makarskoj na Sasi Maticu al' se nicega ne sjecam. :lol:
Selo kraj Sarajevalegenda reala je napisao/la:A gdje ta Vogošća, jel to neki grad ??
HZ_ilidzaa je napisao/la:Selo kraj Sarajevalegenda reala je napisao/la:A gdje ta Vogošća, jel to neki grad ??
Ilidza ti je brate nesto k'o Beverly Hillslegenda reala je napisao/la:Aha , znači nešto slično kao Ilidža![]()
Ne znam ja vam ništa, nisam nikad bio u Sarajevu, pa mi pojasnite![]()
A gdje Švrakino selo, jel i to pored Sarajeva
Sve Sarajevska naselja.legenda reala je napisao/la:Aha , znači nešto slično kao Ilidža![]()
Ne znam ja vam ništa, nisam nikad bio u Sarajevu, pa mi pojasnite![]()
A gdje Švrakino selo, jel i to pored Sarajeva
Ispravnije je jesi li mlatno transvestitaZenichanin je napisao/la:Ljegendo bil' ti mlatno tranvestita![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo i 7 gostiju.