Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Invincibles
- Kontakt:
Re: Arsenal
ajmo nastavit ovako,doci ce i pedofilu jednom kraj.Nije besmrtan. 
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Tek kad (ako) ode Wenger vidjećete s kakvom kršom raspolaže i šta znači propadanje u prosječnost.Invincibles je napisao/la:ajmo nastavit ovako,doci ce i pedofilu jednom kraj.Nije besmrtan.
inače svugdje na svijetu, al svugdje. Ako igrač ima 2 gola na kontu i penal za njegov tim, on puca, da bi postigao hat trick. al hajd
.
ripper kako te nije stid pričat za pravdu bolan bolan
ripper kako te nije stid pričat za pravdu bolan bolan
Vođa zna.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jašta je.Sheyi je napisao/la:Penal cist k'o suza, ali Arteta Arteta...
Bilo kako bilo, nije ga zabio. Pojedini igrači bi trebali ići na saljevanje strave, a mogao bi Wenger pojedince staviti na klupu čisto da shvate kako nisu nezamjenjivi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kako ?Invincibles je napisao/la:ajmo nastavit ovako,doci ce i pedofilu jednom kraj.Nije besmrtan.
Monolog najrealniji lik na forumu, svaka cast.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Tebi je najgore, za koliko te oborio Mikel na kladari?Monolog je napisao/la:Jašta je.Sheyi je napisao/la:Penal cist k'o suza, ali Arteta Arteta...![]()
Bilo kako bilo, nije ga zabio. Pojedini igrači bi trebali ići na saljevanje strave, a mogao bi Wenger pojedince staviti na klupu čisto da shvate kako nisu nezamjenjivi.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
3x očigledniji penal nego kad je neki dan Cazorla igr'o rukom...Šta znam, dobra utakmica. Bilo lijepo gledati, bilo prilika. Šteta za propušteno vodstvo, al' drago mi je da Giroud nagovještava kako je najkvalitetnija ovogodišnja kupovina Arsenala. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Slažem se da penal nije postojao, no koga briga za to, nismo kmečavci ...Monolog je napisao/la:Jašta je.Sheyi je napisao/la:Penal cist k'o suza, ali Arteta Arteta...![]()
ja iskreno ne mogu vjerovati da pojedini sa ovog foruma ( inace vjerni navijaci arsenala ) wengera nazivaju "govedom" i traze njegov odlazak
pa covjek je legenda kluba , vi zadnjih godina uopste nemate jak kadar igraca , a to sto ste svake sezone u samom vrhu EPL je wengerova zasluga
ja ne navijam za arsenal , al wengera jako postujem i cijenim , toliko mi je drag trener , ponekad imam osjecaj da bi bio spreman ubiti za njega
pa covjek je legenda kluba , vi zadnjih godina uopste nemate jak kadar igraca , a to sto ste svake sezone u samom vrhu EPL je wengerova zasluga
ja ne navijam za arsenal , al wengera jako postujem i cijenim , toliko mi je drag trener , ponekad imam osjecaj da bi bio spreman ubiti za njega
podolski nije za krila i ramsey nije za arsenala, treba arsavina na krilo mjesto poldija, a igra poslije trećeg primljenog je ona prava ja mislim da je arteta bolji kad igra ofanzivnog veznog nego kad igra ofanzivnog a ako se wenger presabere mogli bi i iduće sezone u ligu prvaka a vako nam ne gine evropa liga
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Invincibles
- Kontakt:
a sta smo to trenutno? Nadprosjecni tim koji je ne moze Fulham kuci uzet'-...MoR je napisao/la:Tek kad (ako) ode Wenger vidjećete s kakvom kršom raspolaže i šta znači propadanje u prosječnost.Invincibles je napisao/la:ajmo nastavit ovako,doci ce i pedofilu jednom kraj.Nije besmrtan.
Dodjite bolan sebi ako nemate kome drugom,uprava je nasla konja kojeg moze jahat i koji voli da ga se jase...Sta vi mislite da kad bi dosao neki trener s autoritetom da ne bi mogao od uprave uzet pare...Wenger ne trosi,zaradjuje,zadovoljava upravu,a u isto vrijeme ima i alibi za neuspjeh u ocima navijaca...
ALISHER I NOVI TRENER!
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Na 2 tiketa, yebem li mu.TheVerminator je napisao/la: Tebi je najgore, za koliko te oborio Mikel na kladari?
Oko 170 kermi ukupno. Jbg, nisam više tol'ko nervozan, jer je Čelik odradio svoje.
Inače, davno ljudi rekoše da je vodstvo od 2:0 najopasnije. Opustiš se, već vidiš kraj susreta i upisuješ 3 boda, a onda primiš jedan pogodak; pogodak koji protivniku da krila, a tebi olovne noge.
Jbg, ono što je dobro za Arsenal je činjenica da niko nije odmakao u borbi za 4. mjesto. Eto, Everton je na +5, ako se ne varam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakvih penala se sviralo ove sezone, ovo je cisto. 
Zao mi ljudi sto su popadali na kladioni...
Zao mi ljudi sto su popadali na kladioni...
penal cist , ne znam zasto toliko polemike oko toga ?
Cuj cist penal
Arsenal i pored sudijske pomoci nije uspio doci do pobjede
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
How yes nogeoxx je napisao/la:penal cist , ne znam zasto toliko polemike oko toga ?
Koliko pratim Arsenal,a to je jako cesto,mislim da je Lukas Podolski igrao sve utakmice i da je svaku utakmicu izasao pred kraj..Jedini igrac koji je zamijenjen u svakoj utakmici..Ako me neko ispravi ako grijesim..
Giroud jedan od boljih danas.
ko o cemu , navijac barcelone o sudijskoj pomoci !Johny je napisao/la:Cuj cist penal![]()
Ja se iskreno nadam da se zajebajes.Invincibles je napisao/la:ALISHER I NOVI TRENER!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
DAAAJ molim te malo te mirnoce i ovamo na mene. Na Odmtutu samMonolog je napisao/la:Na 2 tiketa, yebem li mu.TheVerminator je napisao/la: Tebi je najgore, za koliko te oborio Mikel na kladari?![]()
Oko 170 kermi ukupno. Jbg, nisam više tol'ko nervozan, jer je Čelik odradio svoje.![]()
Inače, davno ljudi rekoše da je vodstvo od 2:0 najopasnije. Opustiš se, već vidiš kraj susreta i upisuješ 3 boda, a onda primiš jedan pogodak; pogodak koji protivniku da krila, a tebi olovne noge.![]()
Jbg, ono što je dobro za Arsenal je činjenica da niko nije odmakao u borbi za 4. mjesto. Eto, Everton je na +5, ako se ne varam.
Ne da ni meni dragi Allah dz.s da dobijem na kladionici. PA nisam dobio ima bar 2 mjeseca. Mrtvi Arteta, losu utakmicu ima i on naso pucat. Cak bi i na FM-u automatski to preuzeo Giroud da postigne hat trik.vedofeelgood je napisao/la:Nama ni dragi Allah dz.s ni sudije ni dzemila vidovita ni sihire ni kasike nista nam pomoci ne moze dok imamo igraca za kojeg smatraju da je bolji od Diabyija sto je stvarno krajnje smijesno
Glory Glory Man United!
- Ekonomista
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Na 2 tiketa, yebem li mu.TheVerminator je napisao/la: Tebi je najgore, za koliko te oborio Mikel na kladari?![]()
Oko 170 kermi ukupno. Jbg, nisam više tol'ko nervozan, jer je Čelik odradio svoje.![]()
Inače, davno ljudi rekoše da je vodstvo od 2:0 najopasnije. Opustiš se, već vidiš kraj susreta i upisuješ 3 boda, a onda primiš jedan pogodak; pogodak koji protivniku da krila, a tebi olovne noge.![]()
koja ironija.
Wengeru pravo ono francusko govedo koje daje kvarno mlijeko.
Bordo bijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.