Teško ćemo do bodova, faliti će nam kapetan koji je drugi strijelac kluba, možda i najbitniji igrač. I dvojica najboljih obrambenih igrača. Znači standardno gostovanje, s pola ekipe.

Igman-Turbina 1 - Turbina je po meni prosječna ekipa, Igman bi trebao lako do sva tri boda.
Lokomotiva - Brotnjo 2 - Lokosi imaju dosta problema u zadnje vrijeme, Brotnjo ako ima ikakve ambicije mora uzeti puni plijen.
Kamešnica - Tomislav x - Tomislav najbolja ekipa protiv koje sam igrao ove sezone, ali Kamešnica je pretvrd domaćin.
Sloga Ljubuški - Stolac 1 - Ljubušaci nepravedno na dnu tablice, protiv Stoca koji je malo posustao u zadnje vrijeme bi morali pobjediti.
Grude - Kupres x - Kupres izgubio samo jednu od zadnjih 8 utakmica i to u Tomislavgradu, protiv ove sezone dosta loših Gruda bi trebali ostati neporaženi.
Posušje - Bigeste 1 - Posušje je redovno uvjerljivo na svom terenu protiv "lošijih" ekipa, obje ekipe dosta mlade, igraju fin nogomet, biti će utakmica mislim s puno golova.
Sloga Uskoplje - Rama 1 - Sloga će popraviti loš dojam iz zadnja dva kola i gol razliku na Rami, uvjerljivo najlošijoj ekipi ove sezone.