Sta im bi....nije mi jasno... Hehe, cijela ekipa izgubila 22 lopte, Westbrook ukupno 2...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne zna se šta je gore - ova greška u broju izgubljenih lopti ili izraz "štetočina".
Donnie Darko je napisao/la:
![]()
Rutinski.adriano_leite je napisao/la:Kakva igra sudija za Sunse. Fantasticno igraju, nevjerovatno!
Jesi gledao tekmu brate? Ono je bilo strasno za gledati jbt. Sta su nam sve svirali to je smijesno, pocev od duplih koje se iz aviona vidi da nije duplo vodjenje, smijesnih faula u napadu i odbrani, pa do isteka vremena u napadu gdje lopta mijenja 2 vlasnika SunsaDonnie Darko je napisao/la:Rutinski.adriano_leite je napisao/la:Kakva igra sudija za Sunse. Fantasticno igraju, nevjerovatno!
**** ga prednost od 26 razlike je jako jako jako tesko izgubiti ako je sve 100% cisto, pa makar i 80% cisto.Donnie Darko je napisao/la:Nisam gledao, zaspo na poluvremenu Bostona i Phile. Jbg desi se, i to da zaspim a i sudijske greske, istina rijetko u korist Sunsa. Ali liga vec tradicionalno gura domacine na sve strane tako da me i ne cudi previse.

On se nasao da komentariseTribalian je napisao/la:Najveća zvezda NBA lige smatra da čelnici "Jezerdžija" nisu trebali da otpuste trenera.
"Mogao bih mnogo toga da kažem, ali to neću sada učiniti. Mislim da to nije fer. Iskreno mislim da nije dobio pravu priliku. Prošle godine je imao skraćenu sezonu, a ove samo pet mečeva, tako da nije mogao da pokaže kvalitet u jednoj celoj sezoni. Želim mu sve najbolje, ali stvarno smatram da nije fer"
Edit : Entoni Dejvis ušao u istoriju
Sjajnim partijama prvi pik sa ovogodišnjeg drafta ušao u legendu kao najmlađi igrač koji je postigao 20 poena, 10 skokova i 5 "banana".
Pisao sam ja na temi Lakersa, ali evo opet cu samo ukratko. Po onome sto sam procitao sto po forumima sto od raznih novinara, Cavsi su htjeli dovesti Thibsa jer je izgleda bilo poznato kako James gotivi Thibsa, te su na taj nacin mislili da ga privole da ostane, medjutim kako se to dugo cekalo jer je James odugovlacio sa odlukom, nije bilo konkretne ponude te se Thibs odlucio za Chicago. Nakon toga je kontaktiran Scott, jer se htjelo sa Scottom i Jamesom dogovoriti da se Paul dovede, jer su njih dva veliki prijatelji, medjutim ni to nije uspjelo jer je James ocigledno duzi period znao da ide u Miami. Prica da se probudio i odlucio za Miami je smijesna. Cavsi su pokusali sve da ga zadrze, pa su tako i odlucili se na smjenu Browna i pokusali dovesti i trenere koje James gotivi. Najljepsi momenat kada je dosao Scott, pitali su ga sta misli o tome sto je izgubio Jamesa, Scott je rekao da ga nije nikad ni imao tako da ga nije ni izgubiokad_kako je napisao/la:... hmmm, a sto li je otpusten ...
Ma znam sto je Brown bio otpusten... Bio sam sarkastican...adriano_leite je napisao/la:Pisao sam ja na temi Lakersa, ali evo opet cu samo ukratko. Po onome sto sam procitao sto po forumima sto od raznih novinara, Cavsi su htjeli dovesti Thibsa jer je izgleda bilo poznato kako James gotivi Thibsa, te su na taj nacin mislili da ga privole da ostane, medjutim kako se to dugo cekalo jer je James odugovlacio sa odlukom, nije bilo konkretne ponude te se Thibs odlucio za Chicago. Nakon toga je kontaktiran Scott, jer se htjelo sa Scottom i Jamesom dogovoriti da se Paul dovede, jer su njih dva veliki prijatelji, medjutim ni to nije uspjelo jer je James ocigledno duzi period znao da ide u Miami. Prica da se probudio i odlucio za Miami je smijesna. Cavsi su pokusali sve da ga zadrze, pa su tako i odlucili se na smjenu Browna i pokusali dovesti i trenere koje James gotivi. Najljepsi momenat kada je dosao Scott, pitali su ga sta misli o tome sto je izgubio Jamesa, Scott je rekao da ga nije nikad ni imao tako da ga nije ni izgubiokad_kako je napisao/la:... hmmm, a sto li je otpusten ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.