Alonso je fenomenalan igrac. Doduse ponekad preostar ali je on kljuc Realovog tima...quadro je napisao/la:Lijep pozdrav svima.
Da odmah rečem, ne navijam za Real, al recimo da sam se susreo sa mnogo različitih mišljenja o jednom od Realovih igrača. Riječ je o Alonsu.
Zanima me, vaše mišljenje o tom igraču. Koliko je dobar, koliko loš, što je dobro kod njega, što loše.
Bio bih zahvakan na odgovoru.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Najvažniji igrač Real Madrida.quadro je napisao/la:Lijep pozdrav svima.
Da odmah rečem, ne navijam za Real, al recimo da sam se susreo sa mnogo različitih mišljenja o jednom od Realovih igrača. Riječ je o Alonsu.
Zanima me, vaše mišljenje o tom igraču. Koliko je dobar, koliko loš, što je dobro kod njega, što loše.
Bio bih zahvakan na odgovoru.
Nije on i Arbeloa. Kako će sad reagirat onaj fanatik namiks.Sveti je napisao/la:Jel istina da nije dobio poziv za prijateljsku sad u novembru?
U ono malo utakmica u zadnje 3 godine sto nije igrao , Real je gubio svaku drugu
80% akcija krece preko njega , a i u defanzivi je medju najvecim kradljivcima lopte itd . itd .
80% akcija krece preko njega , a i u defanzivi je medju najvecim kradljivcima lopte itd . itd .
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ili zaustaviš njega zaustavio si i Real. Najbolji primjer za to su utakmice protiv Bayerna
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ili utakmice protiv Dortmunda.
Jedino objašnjenje zašto Xalvaro Arbelonso nije na spisku jeste to da se takav tandem ne bi trebao trošiti na nekim nebitnim utakmicama. Imam razloga da vjerujem da je to i Mourinho tražio kako bi taj fenomenalni dvojac bio spreman za buduće utakmice Real Madrida.
Stub odbrane (Alvaro Arbeloa) + stub veznog reda (Xabi Alonso) = Stub Španije
Jedino objašnjenje zašto Xalvaro Arbelonso nije na spisku jeste to da se takav tandem ne bi trebao trošiti na nekim nebitnim utakmicama. Imam razloga da vjerujem da je to i Mourinho tražio kako bi taj fenomenalni dvojac bio spreman za buduće utakmice Real Madrida.
Ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu kad bi Arbeloa prešao u Barcelonu da bude njihov stub odbrane. 
SPY je napisao/la:Ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu kad bi Arbeloa prešao u Barcelonu da bude njihov stub odbrane.
naprijed rejal
majku mu yebem tolike pare primaju još im na poklone daju nove audije. čovječe
naprijed rejal
FKKC1932 je napisao/la:Ili utakmice protiv Dortmunda.
Imam osjecaj da ste ti i Paja najbolji jarani u RL ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa naravno. Najbolje je dati jednom Xabiju da vozi Audija, nego bilo kome drugom. Kud' ćeš veću promociju?Sveti je napisao/la:majku mu yebem tolike pare primaju još im na poklone daju nove audije. čovječe
Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ko je Brko i pojasni pojam "izbaciti Arbelou iz prvih 11" jer to nikako ne mogu shvatiti(?)M4kaveli je napisao/la:Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Brkica je alfa i omega Realovog uspjeha ali srecom da ga ne zelite i da je tu kukavicki firaun pa sad ste tu gdje ste na -8, al sacekacemo kraj sezone pa ce biti jos veca studen. To sto ne mozes da shvatis - to ce ti ubrzo tesko past.FKKC1932 je napisao/la:Ko je Brko i pojasni pojam "izbaciti Arbelou iz prvih 11" jer to nikako ne mogu shvatiti(?)M4kaveli je napisao/la:Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Madre mia kloun ne odustaje,gdje se ono bila skrila proljetos nakon calme,u neku pećinu možda.A sad osokoljena kokodače ko kvočka il bolje da kažem kučka.Možda najsjjebaniji lik na forumu .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nije brate on ti je najrealniji lik na forumu, jer je slika i prilika prosječnog culesa, ilitiga navijača/simpatizera barcelone. Kada barcelona vodi tu je, kada gubi nema ga. šta drugo i očekivat' od njih.madridist je napisao/la:Madre mia kloun ne odustaje,gdje se ono bila skrila proljetos nakon calme,u neku pećinu možda.A sad osokoljena kokodače ko kvočka il bolje da kažem kučka.Možda najsjjebaniji lik na forumu .
naprijed rejal

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Po čemu bi neko zvao Alonsa Brkom i zašto ga ne želimo kad je još uvijek tu?bparena je napisao/la:Brkica je alfa i omega Realovog uspjeha ali srecom da ga ne zelite i da je tu kukavicki firaun pa sad ste tu gdje ste na -8, al sacekacemo kraj sezone pa ce biti jos veca studen. To sto ne mozes da shvatis - to ce ti ubrzo tesko past.FKKC1932 je napisao/la:Ko je Brko i pojasni pojam "izbaciti Arbelou iz prvih 11" jer to nikako ne mogu shvatiti(?)M4kaveli je napisao/la:Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Xabi Alonso hasta 2016
Koliko je Real velik govori i podatak da će(mo) otkupiti dionice Real Ovieda u vrijednosti od 100 hiljada eura kako bi se klub što prije izvukao iz krize i kako bi se, na kraju krajeva, spasio od propasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.