Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Zna li iko kako aktivirati BH ligu u editoru?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ja ti mogu objasnit kako se aktivira samo Premijer liga,ne znam ostalo :S
Al' uostalom,sačekaj još dan-dva,fm-balkan je najavio izlazak njihovog bh patcha
Al' uostalom,sačekaj još dan-dva,fm-balkan je najavio izlazak njihovog bh patcha

Tesko i zajebano
Dodajes je kao bilo koju drugu no radi raznih zajebancija ja je nisam dodavao. Nece niko praviit Bh Ligu na FM2013 tako sam cuo od ovih koji su do sada pravili.

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Hajd' objasni pa cu pokusati sam skontatiZeka je napisao/la:Ja ti mogu objasnit kako se aktivira samo Premijer liga,ne znam ostalo :S
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
@afa odakle ti editor,dolazi samo uz original
@desmond jesam ja probao al se crasha na odredjenom datumu tako da nema fajde
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 10 nov 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jel probao neko, mogu li se izbjegavati crashovi??? Da se ne klika npr. na Meet your staff itd.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- TheVerminator
- Kontakt:
Neće moći, izbaci te krajem jula.Desmond je napisao/la:Jel probao neko, mogu li se izbjegavati crashovi??? Da se ne klika npr. na Meet your staff itd.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
imas na torrentu i samo ga ubacis u fm 2013 folderSenaid L.F.C je napisao/la:@afa odakle ti editor,dolazi samo uz original
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
ej ljudi da li cemo mi uopce ikako moci koristiti editor za FM13 za nas koji cekamo crack.... ili za ovaj manager editor ima samo na originalu??
- supersonic83
- Kontakt:
Imas editor na warezu. I netreba ti original da ga koristis.
Evo i ja krenio demo, sa juveom. Arsenal kupi Vucinica za 30mil

Evo i ja krenio demo, sa juveom. Arsenal kupi Vucinica za 30mil

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
dok cekamo FIX da samo kazem da su smradovi teski ovi iz SEGE sto nema cjela repka BiH nema ni Halilovica...mogli su makar sve igrace ubacit ......cccccccc
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
- pintol_TM87
- Kontakt:
kojeg halilovica moj ti? posalji im mail zalbe ..xType je napisao/la:dok cekamo FIX da samo kazem da su smradovi teski ovi iz SEGE sto nema cjela repka BiH nema ni Halilovica...mogli su makar sve igrace ubacit ......cccccccc
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jesi siguran da nema Halilovica, ja sam upravo na njegovom profilu?xType je napisao/la:dok cekamo FIX da samo kazem da su smradovi teski ovi iz SEGE sto nema cjela repka BiH nema ni Halilovica...mogli su makar sve igrace ubacit ......cccccccc
P.S Uspio sam namjestiti BH ligu

Zadnja izmjena: afa97, dana/u 10 nov 2012, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- supersonic83
- Kontakt:
xType je napisao/la:dok cekamo FIX da samo kazem da su smradovi teski ovi iz SEGE sto nema cjela repka BiH nema ni Halilovica...mogli su makar sve igrace ubacit ......cccccccc
Mora biti. To ti je do database size. Halilovic???

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
- supersonic83
- Kontakt:
Odi u dinamov youth. pametnjakovicu.
- pintol_TM87
- Kontakt:
12 post a vec si najpametniji ovdje..xType je napisao/la:pravo ste humoristicni haj postavi sliku njegovog profila bez pacheva i dodataka glupane
nego ljudi moji hocemo praviti neke lige (imatel neke zelje)
ja sam prosle godine odradio world super ligu( 14 liga po 30 timova) timovi smjesteni u lige po koeficientu
Vec sam gore napisao, napravio sam BH ligu po uzoru na onu od prosle godine od FMB. Samo sam godine promijenio radi kompatibilnosti
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- pintol_TM87
- Kontakt:
ajde postavi link za database od lige pa da vidim kako je uradjena..jel kvesa masinaafa97 je napisao/la:Vec sam gore napisao, napravio sam BH ligu po uzoru na onu od prosle godine od FMB. Samo sam godine promijenio radi kompatibilnosti

https://rapidshare.com/files/3872217085/bh%20liga.xml" onclick="window.open(this.href);return false;pintol_TM87 je napisao/la:ajde postavi link za database od lige pa da vidim kako je uradjena..jel kvesa masinaafa97 je napisao/la:Vec sam gore napisao, napravio sam BH ligu po uzoru na onu od prosle godine od FMB. Samo sam godine promijenio radi kompatibilnosti
to bi trebalo biti to, iako bi najbolje bilo sacekati neku ligu od fm balkan ili slicnih stranica
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja uzeo neki klub iz Engleske Blue Squere North lige.Budzet mi 0,medijska predvidjanja 18 mjesto u ligi.Moram proci u kupu u drugu fazu,a za ligu upravu nije briga.
Bit ce zabavno .
Btw.Kad gledam tekmu u 2D il 3D utakmnica jednostavno stane i samo se odbrojavaju minute a ja vidim prazan teren

Bit ce zabavno .
Btw.Kad gledam tekmu u 2D il 3D utakmnica jednostavno stane i samo se odbrojavaju minute a ja vidim prazan teren

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.