Odoh sad, ne prozivaj više
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
kakav ba karakter
ni taj tvoj najnoviji idol Cazorla ne pokazuje karakter na terenu,a ovdje po forumima bi ti to furao neke karaktere
bježi ba, uozbilji se
....naleticu vam opet ovih dana, uvijek je zahebancija na ovoj temi, takav sastav forumaša jbg
....i cuvajte svog modnog gurua Paju ko zjenicu oka svoga

- vedofeelgood
- Kontakt:
Bitno je da Watt pokazuje karakter i Wanyama takodjer 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
upravo tako. kakav crni karakterripper je napisao/la:kakav ba karakterni taj tvoj najnoviji idol Cazorla ne pokazuje karakter na terenu,a ovdje po forumima bi ti to furao neke karaktere
![]()
bježi ba, uozbilji se
Odoh sad, ne prozivaj više....naleticu vam opet ovih dana, uvijek je zahebancija na ovoj temi, takav sastav forumaša jbg
....i cuvajte svog modnog gurua Paju ko zjenicu oka svoga
![]()
svaki put si došo vala sam, niko te prozivo' nije vala
kakve sad Cazorla ima veze sa bilo čim haha
i nemam idola u životu.
paja barem priča u vezi kluba koji voli, vidi tebe satra se da nekom objasniš nešto na temi jednog malog engleskog kluba
Vođa zna.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Koliko čovjeku treba biti dosadno u životu da dođe da nekoga provocira. Dokazuje da nema prioriteta, ideala, želja, ciljeva i ljudi s kojim bi mogao konstruktivno da raspravlja.
Odlicna utakmica,stvarno ne znam zbog cega ARSHAVIN dobija ovoliko malo prilike a čovjek jednaostavno kad god igra da značajan doprinos,mislim ako sljedecu ne počne da tu Wenger pravi veliku grasku, a ubacio je Oxa koji je igrao 15 ak minuta vise od njega a nije nista napravio,Danasnja utakmica je veoma značajan napredak,najlosija karika je definitivno Mannone kojeg na sreću od sljedece tekme zamijenjuje Wojo i automacki ocekujem sigurnost medju stativama,Cazorla uz Girouda i Walnuta najbolji danas,onaj pas kad je Giroud pogodio stativu me podsjetio na Cescove vanserijske passove,Arteta jest tragičar,ali mislim da ne trebamo biti stoka i čovjeku koju je svaku tekmu do sada na visokom nivou odigrao odmah ga proglasit flopom jer je fakat majstor svog zanata,a igra manje vise da Walcott nije sebicnjak mogli smo jos 2-3 zabit...
A OVI POSTOVI O PITANJU WENGEROVOG ODLASKA SU U NAJMANJU RUKU SMIJEŠNI I JEDNOSTAVNO NEOSNOVANI I NE POTREBNI,JEDINA SVIJETLA TAČKA U OSOBLJU ARSNEALA,I VI MU TAKO VRAČATE....?
sramota........
A OVI POSTOVI O PITANJU WENGEROVOG ODLASKA SU U NAJMANJU RUKU SMIJEŠNI I JEDNOSTAVNO NEOSNOVANI I NE POTREBNI,JEDINA SVIJETLA TAČKA U OSOBLJU ARSNEALA,I VI MU TAKO VRAČATE....?
sramota........
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ne zamjeram Arteti sto je odigrao losu tekmu, svakom se desi ali onakav indisponiran dje mu nista nije polazilo za rukom da uzme da suta penal u zadnjoj minuti to se zove sebicnost, igro si lose hebat ga pusti boljeg da opali penal i donese pobjedu ali jok on je morao sutati...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa to sve onda objasnjava, a ja gledam kako to da golman prvi put izbija loptu 30sek nakon isteka, kontam sigurno kraj, kad nista. Nakon 60 sek. ponovo izbija loptu ali i dalje se pusta igra ali naravno nije to barca pa da ne postoji logicno objasnjenje kao u ovom slucaju nestanak lopte citavu minutuAllGunsBlazing je napisao/la:@Scofield Je li se salis ili ne vidis dobro? Ne moze biti nista drugo. Cuj gol minutu nakon, a sta je sa onim da je lopta nestala u publici. Ma dzaba, mora neko uvijek biti debil na ovom forumu, nikad ne mozes doci i citati nesto normalno. Vec navijace ekipe koja uz 11 na terenu uvijek ima jos 3 igraca nesto prica.
ser del barça es el millor que hi ha !
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sve si to fino upratio jos da si upratio dio kad publika kod izvodjenja auta ne zeli da vrati loptu pa se malo onako medjusobno zaigra shvatio bi sto se igrala minuta vise, to su ta logicna objasnjenja koja u sudijskim kradjama Barcelone uopste ne postoje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nemoj se sa njim uopste raspravljati kad je gol postignut mozda 50-ak sekundi nakon isteka vremena. A ne poslije minutu kao sto on kaze.BigBigBang je napisao/la:Sve si to fino upratio jos da si upratio dio kad publika kod izvodjenja auta ne zeli da vrati loptu pa se malo onako medjusobno zaigra shvatio bi sto se igrala minuta vise, to su ta logicna objasnjenja koja u sudijskim kradjama Barcelone uopste ne postoje.
Celik!3,2,2.
Ta sudisjka objasnjenja piju vodu samo kada je rijec o subjektivnom misljenju....cim treba posmatrati druge klubove i kada se to njima "desi", odmah je urota 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Hladne glave pisem ovaj post tako da sve sto kazem je iz ljubavi, a ne sto sam iznerviran. Prvi problem je stav kluba koji prodajom igrace iz sezone u sezonu pokazuje manjak ambicija, a time unistava i motiv ovih koji preostaju. Logicno bez motiva nema ni borbenosti, sto se cesto ocituje u nasoj igri. Nije Arsenal ono sto je bio, to moramo priznati. Mene je nedavno toliko uznemirila ona izjava Manonea kako zeli nastaviti karijeru u Milanu itd, iako sam ne zna kako je dosao na mjesto prvog golmana u Arsenalu. Makar po kvaliteti...
Sreca u nesreci je da Arsenal moze brzo stici opet na sami vrh ili makar biti konkurentan za isti (trenutno realno nije). Recimo sezona dvije sad' da se uzme uz pametne poteze i strpljenje moglo bi se nesto napraviti. Trenutno u kadru imamo mozda 15igraca koji su iskoristivi (maksimalno), dakle nama nedostaje 9igraca koji bi bili podjednakog kvaliteta kako bi se prekinuo ovaj niz. Ova generacija bi mogla probiti led sto se tice onog dugogodisnjeg niza kontinuiranog igranja u LP.
Nazalost, jedino dobra stvar je sto ce na novom FMu ova ekipa biti izazov, cisto zbog vracanja na put stare slave.
Sreca u nesreci je da Arsenal moze brzo stici opet na sami vrh ili makar biti konkurentan za isti (trenutno realno nije). Recimo sezona dvije sad' da se uzme uz pametne poteze i strpljenje moglo bi se nesto napraviti. Trenutno u kadru imamo mozda 15igraca koji su iskoristivi (maksimalno), dakle nama nedostaje 9igraca koji bi bili podjednakog kvaliteta kako bi se prekinuo ovaj niz. Ova generacija bi mogla probiti led sto se tice onog dugogodisnjeg niza kontinuiranog igranja u LP.
Nazalost, jedino dobra stvar je sto ce na novom FMu ova ekipa biti izazov, cisto zbog vracanja na put stare slave.
Da mi je znat gdje nestade ona obrana ..
- paranojafredy
- Kontakt:
Dobro ste igrali juce,odbrana nije jaca strana, i Arsa je zmaj covjek igracina. Steta sto se Arteta zaletio da puca vjerovatno bi Podolski puco da ga nije izveo
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
- BluesForever
- Kontakt:
Kako piše Daily Maila,menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger spreman je posegnuti duboko u klupsku blagajnu i ponuditi 30 miliona eura za rasnog strijelca Napolija Edinsona Cavanija. Bilo bi ovo odlicno za Arsenal,nadam se da je ovo istina pa da i vi jednom dovedete pravog provjerenog igraca
,samo sumnjam da ce ga pustiti za 30 miliona. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Cautinho
- Kontakt:
Klauzula mu je 100 mil.,ali ako stvarno bude htjeo ic,onda eventualno 50-60 mil.Nema sanse da ode za manje.
Keep walking.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Za strijelca? Sta je to Giroud? Covjek jucer dao 2 gola i onda se spominje neki novi spic
Jedino ako se nece igrati 4-4-2. Drugo sigurno nece doci. A ima i vaznijih problema u ekipi od spica.
Celik!3,2,2.
Arshavin mora imati veću minutažu. A za Cazorlu ne treba trošiti riječi, svaka čast Wengeru na njegovom dovođenju.Orion87 je napisao/la:Odlicna utakmica,stvarno ne znam zbog cega ARSHAVIN dobija ovoliko malo prilike a čovjek jednaostavno kad god igra da značajan doprinos,mislim ako sljedecu ne počne da tu Wenger pravi veliku grasku, a ubacio je Oxa koji je igrao 15 ak minuta vise od njega a nije nista napravio,Danasnja utakmica je veoma značajan napredak,najlosija karika je definitivno Mannone kojeg na sreću od sljedece tekme zamijenjuje Wojo i automacki ocekujem sigurnost medju stativama,Cazorla uz Girouda i Walnuta najbolji danas,onaj pas kad je Giroud pogodio stativu me podsjetio na Cescove vanserijske passove,Arteta jest tragičar,ali mislim da ne trebamo biti stoka i čovjeku koju je svaku tekmu do sada na visokom nivou odigrao odmah ga proglasit flopom jer je fakat majstor svog zanata,a igra manje vise da Walcott nije sebicnjak mogli smo jos 2-3 zabit...
sramota........
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Fkt. meni svaki tvoj post ima smisla.Orion87 je napisao/la:Odlicna utakmica,stvarno ne znam zbog cega ARSHAVIN dobija ovoliko malo prilike a čovjek jednaostavno kad god igra da značajan doprinos,mislim ako sljedecu ne počne da tu Wenger pravi veliku grasku, a ubacio je Oxa koji je igrao 15 ak minuta vise od njega a nije nista napravio,Danasnja utakmica je veoma značajan napredak,najlosija karika je definitivno Mannone kojeg na sreću od sljedece tekme zamijenjuje Wojo i automacki ocekujem sigurnost medju stativama,Cazorla uz Girouda i Walnuta najbolji danas,onaj pas kad je Giroud pogodio stativu me podsjetio na Cescove vanserijske passove,Arteta jest tragičar,ali mislim da ne trebamo biti stoka i čovjeku koju je svaku tekmu do sada na visokom nivou odigrao odmah ga proglasit flopom jer je fakat majstor svog zanata,a igra manje vise da Walcott nije sebicnjak mogli smo jos 2-3 zabit...
sramota........
Arshavin treba da ima vecu minutazu..spasio je Arsenal protiv QPR, naravno ubacio perfektno Arteti, sad je opet Arshavin izborio penal i mislim da ga je on trebao gadjati..ili Giroud nebitno to sada. Treba mu pruziti 90 minuta protiv Tottenhama, jer Walcott je dobar ali izgleda da ima malu povredu... Cazorla je novi Fabregas e sad..jedino pozitivno u mecu sa Fulhamom je to da je Giroud konacno poceo zabijati.. 1 protiv W. Hama 2 protiv Fulhama...
A to za Cavanija..volio bih da dodje jer fenomenalan je igrac ali Wenger mora potegnut jedno 40 miliona najmanje..
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... er-1429648" onclick="window.open(this.href);return false;
Da mi je da ovu zvijer dovedemo, ako ikakva šansa postoji za to
Koja zvijer od igrača majku yebo, sigurno bi ojačao ovaj naš mutavi vezni red.
Da mi je da ovu zvijer dovedemo, ako ikakva šansa postoji za to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.