FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 11 nov 2012, 10:29

SarajlijaTM je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Jeli samo Vasilic kartoniran za ovu tekmu ili ima jos suspenzija??

@ipetm Dzaba ti entuzijazam.. Opet ce nas nazalost biti plafon 3000..
Nema veze,to su sve prava raja,bude extra i kad su samo standardni,ko nije vidio nikad nece ni skontati sta znaci "ritual" utakmica vikendom...
Ma znam ja to.. Meni nije potrebno lijepo vrijeme, atraktivan protivnik, kojekakav jubilej i sl. da bih gledao Zelju.. To mi je jednostavno toliko uslo u naviku da mi je nepojmljivo propustiti tekmu u Dolini Cupova.. Samo mi vise puna neka stvar derbi navijaca koji se furaju Zeljinim rezultatima i lafo ponose se njima a kada treba doci podrzati ekipu nigdje ih.. Takvi se najcesce i javljaju sa kritikama i savjetima.. Na proslavama su u prvim redovima i prvi ulijecu na teren da bi se slikali sa nekim od igraca.. Ne mogu to da skontam nikako..

p.s. Zna li neko kako su omladinci igrali sa Velezom???
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 nov 2012, 11:43

No, javna je tajna da je Željezničar premirao ekipu Travnik za pobjedu protiv Sarajeva sa 3.000 KM, kao i Zvijezdu u 11. kolu (Zvijezda - Sarajevo 2:2). Ništa novo, a ni zabranjeno. Pitanje koje vjerovatno muči startega "bordo" tima jeste, kakve i kolike će "motive" imati igrači Slavije narednog vikenda u duelu protiv Sarajeva?

Ovo dijelimo plate i drugim klubovima ? :lol:

Jovicu vazda si smrad bio
NO PYRO NO PARTY

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 nov 2012, 11:46

Nemoj brate o Joviću smrdi, a sto se čovjek usmrdi u onoj sivoj trenerci, evropski se usmrdi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 11 nov 2012, 12:07

Buu je napisao/la:No, javna je tajna da je Željezničar premirao ekipu Travnik za pobjedu protiv Sarajeva sa 3.000 KM, kao i Zvijezdu u 11. kolu (Zvijezda - Sarajevo 2:2). Ništa novo, a ni zabranjeno. Pitanje koje vjerovatno muči startega "bordo" tima jeste, kakve i kolike će "motive" imati igrači Slavije narednog vikenda u duelu protiv Sarajeva?

Gdje si to procitao?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 nov 2012, 12:11

3r0X je napisao/la:
Buu je napisao/la:No, javna je tajna da je Željezničar premirao ekipu Travnik za pobjedu protiv Sarajeva sa 3.000 KM, kao i Zvijezdu u 11. kolu (Zvijezda - Sarajevo 2:2). Ništa novo, a ni zabranjeno. Pitanje koje vjerovatno muči startega "bordo" tima jeste, kakve i kolike će "motive" imati igrači Slavije narednog vikenda u duelu protiv Sarajeva?

Gdje si to procitao?
Ima u avazovom sportu, sve ti je jasno :roll:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 11 nov 2012, 12:19

Dodje mi da kazem samo kakav klub takav i trener,ali eto opet ne mogu da generalizujem stvari,medjutim stvarno mi vise ide na zivce ova kampanja Selimoviceve druzine,od pocetka prvenstva.e ne valja komitet,te nevalja ovo ,te drugi stele,te sad se premiraju drugi,pa najbolje bi bilo da svi istupe iz lige ,da Sarajevo rahat osvoji titulu.Medjutim ni tada im ne bi bilo nesto po taman,zahtijevali bi da igraju i ligu prvaka i europa ligu istovremeno.
Vrse takav medijski pritisak,traze alibije,da na kraju ispadne ako bilo ko drugi,prventveno Zeljo osvoji titulu,da to ispadne naopako i da oni to ospore necasnim radnjama.Cak i da su tacne ove price da Zeljo daje premije,pa to je sasvim legalno u Spaniji,ne kupuje se utakmica nego se motiviraju igraci da igraju i daju sve od sebe.Sta je bilo navikao Jovic ,da se pustaju tekme,cim napravi ovoliku hampu,i to na sredini prevenstva.
Mozes zamisliti Jovicu ,sta cemo raditi poslije izbrisacemo vam 10 poena,a vi necete moci nista uraditi.Nisam nikad ni jedne rijeci rekao protiv covjeka,nisam bio ko pitari sto su pljuvali Amara ,ali vala vrlo brzo je postao jad i poceo se sluziti jadnim metodama svojstvenim mnogim od njih.Trebao si Jovicu biti trener 46 godine,mozda bi uzivao u otimacini i pokusaju gasenja.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 nov 2012, 12:26

Malo se on zajebucnuo sve to savez placa , slaviji ponudio 10 000 za pobjedu a 5 000 za remi :mrgreen: :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 nov 2012, 12:29

Seljacka politika osvajanja titule. Samo tako i mogu biti donekle konkurentni.
Svejedno, bilo kako bilo, nadam se da ce ih Slavija danas pojesti.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 11 nov 2012, 12:40

England je napisao/la:Nemoj brate o Joviću smrdi, a sto se čovjek usmrdi u onoj sivoj trenerci, evropski se usmrdi.
Jovic je svjestan da nema ekipu da bi osvojio bilo sta i da nece nista ni osvojiti.Pa posto one velike izjave o osvajanju dva trofeja(jedan su vec popusilu) padaju u vodu valja sad pojesti g..no i opravdati se bilo kako,zato covjek i daje ovakve izjave.Pa kada vec ima tako extra ekipu(po izjavama ni Barsa im nije puno odmakla) onda nebi trebao imati problema da osvoji svih devedeset bodova a kamoli gubiti od Travnika ma koliko ga neko stimulisao.Jovic treba biti ponosan jer ipak Sarajevo sa njim osvojilo jedan trofej od 2007 a to je ova pobjeda u zadnjem derbiju,i to ne kvalitetom vec velikom dozom srece,sporan prekrsaj,nakon toga duzi prekid zbog bakljade i pad koncentracije,za njih je ta pobjeda ravna osvajanju lige prvaka. a vidjecemo kako ce biti na proljece i ko ce se radovadi u Maju(ne treba ni Zrinjski ni Siroki potcjeniti).Ja cuo da ona Azira iz expresa vidjela u kasikama da je neko stimulisao Radnik protiv nas na Grbavici i dao im 100.000,00 maraka,svakakve budalastine ces cuti od ljudi da bi opravdali svoje ne znanje,nemoc i eventualni neuspjeh a na kraju ispadnu najveci glupani i predmet sprdacine.
Veceras pobjeda ako Bog i vjerujem dobra igra.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 nov 2012, 12:43

Nadam se laganoj pobjedi kao lani,kad su molili da ne budemo previse bezobrazni.Imam suhvu da ce ga Jamak "metnut'" crvenima veceras.

Crveni su drveni.Obraduj nas svetinjo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 nov 2012, 12:49

Ako neko od nasih ima Moja tv i potrebnu opremu nek pokusa postavit stream za pitare. Ne bi bilo lose to pogledat. :D
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 nov 2012, 12:50

exbabilon je napisao/la:Ako neko od nasih ima Moja tv i potrebnu opremu nek pokusa postavit stream za pitare. Ne bi bilo lose to pogledat. :D
Jesil to opalio 1 na kladionici :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 11 nov 2012, 12:54

ceze je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ako neko od nasih ima Moja tv i potrebnu opremu nek pokusa postavit stream za pitare. Ne bi bilo lose to pogledat. :D
Jesil to opalio 1 na kladionici :mrgreen:
HAHA ne...cekam kiks komsija :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 11 nov 2012, 13:11

Ja vjerujem Joviću kad kaže da Željo premira protivnike Sarajeva, pa sam odigrao 1 na Slaviju. Ako promašim, ebaću Joviću mater!
NAPRIJED NARODE!

Rios

Post Postao/la Rios » 11 nov 2012, 13:51

Nek i pitari stimulisu protivnike Zelje i rjesena stvar :lol: :lol: Ako imaju veLo naravno :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 nov 2012, 13:55

Zeman je napisao/la:Ja vjerujem Joviću kad kaže da Željo premira protivnike Sarajeva, pa sam odigrao 1 na Slaviju. Ako promašim, ebaću Joviću mater!
Ako pobjede neka naprave novu parolu nesto kao "oni placaju mi opet pobjedimo" neka se prave vazni, "divovi", "najbolji klub u drzavi", "vladari grada" ... itd. :lol:

Iluzija je opasna stvar ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 11 nov 2012, 14:01

Zamolio bih za stream za nas koji smo izvan BiH

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 11 nov 2012, 14:43

Dvije stvari

prvo u fudbalu nije nista novo premiranje drugih klubova zbog vlastite koristi.
ima toga u cijeloj europi cak i na Europskim prvenstvima.
drugo
odakle Zelji tolike pare da bacaju na sve protivnike Sarajeva,Zrinjskog ...za 28 utakmica.

sve je to fudbal i uvijek je bilo tako,
Zasto Siroki nebi stimulisao igrace Zelje da u finalu Kupa pobjede Celik, pa da Siroki ide u europu...znaci nije mito.
ili Zasto Sloboda nebi premirala igrace Zelje ili Veleza da pobjede u zadnjem kolu prosle godine, cisto da ih stimulise, jer ljudi nemaju motiva protiv leotara i goska u zadnjoj utakmici koja nista ne znaci,a onako da igracima po 3milje. i ostane u PL.

EVO PRIMJER.
Igracima Veleza ova sad utakmica sa Zeljom i nema neki znacaj, samim tim nije fer za FKS da Zelji dolazi Velez i odmah nosi bijelu zastavu. jbo takav fudbal. eh sad zasto nebi FKS (ili bilo ko drugi) unio malo vatre u tu utakmicu u vidu stimulacije u slucaju da Velez ostane ne porazen. i tako obezbijedio malo normalniji pristup od strane Veleza.
da se razumijemo u Engleskoj ovakve stvari nisu toliko potrebne jer svako igra za sebe, sve su "velike" ekipe, a pare su ogromne tako da stimulacija ne dolazi do izrazaja.
ali ako Totenhamu treba pobjeda Wigana nad Liverpoolom za ulazak u Ligu prvaka, a Wiganu ne treba ni za sta,
zasto nebi Totenham obecao 1-2mil funti Wiganu. svakako ce ih vratiti igranjem u LP.

Ako je AO odvojio pare za stimulisanje igraca za derbi, a ovi izgubili, zasto ih nebi on dotukao time sto ce tu stimulaciju dati prvom ko pobjedi Sarajevo, i kaze ... "gledaj sto vam trose "vase" pare" (: (mislim banalan primjer koji moze dosta toga promijeniti).

zamisli da procitas izjavu Amara Osima :"ne mozemo nista Mariboru, jer je njih Slovenija stimulisala za ulazak u grupnu fazu." :lol: :? :lol:
to neces procitati, jer postoji razlika izmedju mangupa-raje i papaka-provincijalaca. ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 nov 2012, 14:47

kone sam prosao na kladionici hladno X 2,90 8-) :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 nov 2012, 14:51

arelinho je napisao/la:kone sam prosao na kladionici hladno X 2,90 8-) :mrgreen:
Jbmti ja se napio sinoc i nisam stigao ustati, a i ja sam mislio isto... :lol: Svaka cast...

FORZA ŽELJO, svi na Grbavicu večeras :!: :!: :!:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.