Djokovic-Del Potro
Murray-Federer
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Danas samo na golove, double:dr.van nostrand je napisao/la:Slazem se za Hardena, over 23,5 bi trebao biti zicer.azTer je napisao/la:harden preko 23, portland ispod 97
Svidja mi se i Bargnani over 16,5
Federer svjesno prepustio Del Portu mec nakon osvojenog seta da bi isao na Mareja , jer mu je osvojen set garantovao prolaz, kako god okrenes vise mu on lezi nego ovakav Novak pun entuzijazma , po meni Federer i Djokovic !!ceze je napisao/la:Ajmo teniseri pomagajte
Djokovic-Del Potro
Murray-Federer
Jos golovi.soxx je napisao/la:Evo jedan za vikend kvota oko 11
Sassoulo - Novara 1
Aston Villa- United 2
Houston - Detroit 1
City - Tottenham oba daju
Chelsea - Lpool oba daju
NEwcastle - WH oba daju
Svidja mi se tiket.. Ako sassoulo prodje vjerujem da moram samo cekat sutra golove
Williams kv.1.....loše, prelošedijabola je napisao/la:NBA:
Charlotte-Dallas kp2 @ 1.35
Dallas je kod kuće dobio čini mi se 126-99, i jedina su ekipa u NBA koju Bobcatsi NIKAD nisu pobijedili. Sinoć su izgubili od Knicksa i htjeće se vratiti na staze pobjede.
Toronto-Philadelphia kp2 @ 1.85
Sixersi napokon hvataju kakav-takav ritam i realno su bolji od domaćih (kojima fali startni play Lowry). Sinoć su dobili Celticse u Bostonu 106-100, a Raptorsi su vezali 2 poraza (Oklahoma i Dallas).
Utah-Phoenix (+8,5) h2 @ 1.85
Za domaće upitan startni play Mo Williams, kao i njegov back-up Earl Watson. Gosti su sinoć slavili protiv Clevelanda 2 razlike nakon sjajnog comeback-a, pa bi trebali prenijeti dio momentuma i na ovu utakmicu. Jazzeri su dobili prošlu međusobnu (u aprilu) 100-88, ali su prije toga Sunsi vezali čak 7 pobjeda u međusobnim utakmicama.
Mo.Williams under 17,5 @ 1.85
Povrijeđen, logično. U zadnje 3 utakmice nije prebacio ovu marginu, u posljednjoj odigranoj 2 poena u 26 minuta.
samo 'rabroJust do it je napisao/la:Levante - Real M 1 ili X 10.00 i 5.00
Mallorca - Barcelona 2/2 ili H2 1.60
Newcastle - West ham 1 1.95
Estudiantes M.-Atl. El VigiaCitizen-X je napisao/la:volim visoke kvote na temi Gladionica, Grijehovi i teske Digestije
prepisano frende. nek je sa srećombart je napisao/la:EVO 5 SIGURNIH ZA DANAS:
MOLDE 1
BARCELONA 2
CHELSEA 1X
SALZBURG 2
AJAX 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.