Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Arsenal
Teško da će Moyes pojačati konkurenciju, pogotovo sada kada dobro rašaju na jednu od prve četiri pozicije. Ove godine je Everton jedan od kvalitetnijih ekipa u premier ligi, i što je najvažnije od svega psihički su iza Uniteda najbolji tim sigurno.
Najbolje za Arsenal jeste to da Wenger prestane dovoditi francuze, i već jednom masno mlati nekog igrača. Od pravljenja nema selameta, pogotovo uz saznanje da City jedva čeka takav rasplet događaja.
Najbolje za Arsenal jeste to da Wenger prestane dovoditi francuze, i već jednom masno mlati nekog igrača. Od pravljenja nema selameta, pogotovo uz saznanje da City jedva čeka takav rasplet događaja.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Otkad mi to govorimo, otkad mu ljudi to govore ali on neće to da shvati i gura svoje. Ne pamtim otkad smo mi doveli nekog kompletnog igrača, lidera ekipe a da ga prvo nismo morali graditi 4-5 godina, pa ga onda prodati naravno
Marouane bi bila savršena kupovina što se mene tiče, još dodati onog M'Biwu kako već iz Montpellierea, prejak štoper, i kakvog napadača, Llorente neće biti skup u Januaru tako da ga možemo dovesti relativno za neku siću.
Ovo je moj prelazni rok, a šta je Wengeru u planu, to samo Bog zna.
Marouane bi bila savršena kupovina što se mene tiče, još dodati onog M'Biwu kako već iz Montpellierea, prejak štoper, i kakvog napadača, Llorente neće biti skup u Januaru tako da ga možemo dovesti relativno za neku siću.
Ovo je moj prelazni rok, a šta je Wengeru u planu, to samo Bog zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nek on dovodi Francuze, ali one kvalitetne. Npr. Capoue ili M'vila bi nam dobro dosli, ali ima Diaby, kojeg vise nema nego sto ima.
Celik!3,2,2.
Ovo s Cavanijem bi vam bila totalna promjena filozofije i dobro bi vam došlo. Sad koliko je to realno ne znam, jer nisam nešto puno čuo o tom interesu Arsenala.
Inače se samo s čuđenjem može posmatrat Wengerova filozofija zadnjih godina, kada je stvarno jako mnogo dobrih igrača prodao i nekako često olako. Al et s njim su u klubu zadovoljni očigledno, dok klub posluje pozitivno. Ipak Arsenal je bio prije konkurentniji, a isto tako prije 2-3 sezone je igrao puno ljepši fudbal i na tome mu se često zavidilo. Pa je to opet moglo zadovolit navijače. A sad nekako više ni toga nema, pa su potrebne određene promjene, a dobro bi došla neka bombastična pojačanja, ali da ono opet dignu kvalitet ekipe.
Inače se samo s čuđenjem može posmatrat Wengerova filozofija zadnjih godina, kada je stvarno jako mnogo dobrih igrača prodao i nekako često olako. Al et s njim su u klubu zadovoljni očigledno, dok klub posluje pozitivno. Ipak Arsenal je bio prije konkurentniji, a isto tako prije 2-3 sezone je igrao puno ljepši fudbal i na tome mu se često zavidilo. Pa je to opet moglo zadovolit navijače. A sad nekako više ni toga nema, pa su potrebne određene promjene, a dobro bi došla neka bombastična pojačanja, ali da ono opet dignu kvalitet ekipe.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- vedofeelgood
- Kontakt:
Diaby kad se vrati, i ako Bog da ostane zdrav duzi period ce da pokaze kako se igra fudbal svim vasim kvazi znalcima istog
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
cuj Diaby kad se vrati... batali Vasirikia, nema kruha od njega. Bolje kupit igraca koji ce uspjeti igrati 10 utakmica u sezoni nego zadrzati Diabya.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Posto vidimo koliko Wenger vjeruje svojim guznim haverima - Arteti i Ramseyu, ovom drugom pogotovo, ne vidim razloga zasto bi se odrekli Diabyija, koji je 2 puta bolji igrac od spomenutog dvojca. Ono sto hocu da kazem, kada ova dva igraca odu iz ovog tima, nek se dovede neki novi igrac, a do tad ne vidim razloga zasto bi se dovodio neko drugi umjesto Diabyija, osim naravno sto je ovaj povrijedjen pa ga to yebe, ali kad se vrati zdrav, vidjecemo ko ce igrati
Kucu bi smio staviti na sredinu Jack - Cazorla - Diaby
Arsene Wenger
Arsene Wenger
pa da je Messi, sta nam vrijedi kad nikad ne igra? 
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Šteta, yebena šteta.
Šteta, yebena šteta.
1.Jack
2.Arteta
.
.
.
51.Cazorla
.
.
.
113.Diaby
2.Arteta
.
.
.
51.Cazorla
.
.
.
113.Diaby
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Londonarsenal
- Kontakt:
956221983. GiroudArnelinho je napisao/la:1.Jack
2.Arteta
.
.
.
51.Cazorla
.
.
.
113.Diaby
-
BigBigBang
- Kontakt:
Diaby pa nekoliko mjesta, pa Wilshare.
Od Cavanija nista nema, Giroud je poceo da dominira premiershipom.
Od Cavanija nista nema, Giroud je poceo da dominira premiershipom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- TheVerminator
- Kontakt:
e je.bi ga sad, na pocetku sezone diaby bio Bog, otac, a sad ne valja. Bolje da on igra nego jucerasnji Mikel!
giroud sad lagano pocinje seriju golova u epl.
giroud sad lagano pocinje seriju golova u epl.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ma vjerujem da je Cavani već sada više plaćen u Napoliju nego što bi bio u Arsenalu tako da je to šuplja priča. A Fellaini da dođe to bi bilo fantastično pojačanje. Mvilla i Capoue su slabiji od njega.
sta ste navalili na jednog artetu, frajer imo los dan, yebiga svakom se desi, koliko on ima zasluga u prošloj sezoni, da njega ne bi mi bi ove sezone igrali evropa ligu
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
cuj Arteta bolji od Diaby-ija

Arsene Wenger
Arsene Wenger
jok nije,taj Diaby da sta valja bio bi prodan,a i bolje da nam igra Perica Ognjenovic ako će igrat 25 utakmica a ne Diaby koji ce odigrat 3
- vedofeelgood
- Kontakt:
I ne moze nikako staviti Artetu ispred Cazorle, al nikako
Ma ko ce vama dokazati sta, niko. Eto neka vam igra vas Mikel bice da je kupljen kao klasna zamjena Cescu. On da je sta valjao ne bi ga Arsene izvukao 5 minuta do 12, nego bi ostao u Barci i tamo igrao za prvi tim. Odron od igraca kao i sam nas tim
Ma ko ce vama dokazati sta, niko. Eto neka vam igra vas Mikel bice da je kupljen kao klasna zamjena Cescu. On da je sta valjao ne bi ga Arsene izvukao 5 minuta do 12, nego bi ostao u Barci i tamo igrao za prvi tim. Odron od igraca kao i sam nas tim
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- Marsal
- Kontakt:
Skinuše me samo oni za dobitak na kladari, hvala im. 
A iskreno ja vise nemam volje pisat ovdje na topicu, jedan dan sve je savršeno, drugi dan ništa nevalja, da ne govorim koliko se debelo podcjenjuju neki igrači pa se traze neka pojačanja koja su losija od onog sto već imamo i tako iznova i iznova... Stvarno smo neobjektivni do zla boga, kad čitam nekad komentare imam osjećam da sam na topicu od Blackpoola.
Ne navijam za Arsenal zbo trofeja, zbog Wengera i zbog lijepe igre nego navijam zato sto mi je to jednostavno u krvi.
A iskreno ja vise nemam volje pisat ovdje na topicu, jedan dan sve je savršeno, drugi dan ništa nevalja, da ne govorim koliko se debelo podcjenjuju neki igrači pa se traze neka pojačanja koja su losija od onog sto već imamo i tako iznova i iznova... Stvarno smo neobjektivni do zla boga, kad čitam nekad komentare imam osjećam da sam na topicu od Blackpoola.
Ne navijam za Arsenal zbo trofeja, zbog Wengera i zbog lijepe igre nego navijam zato sto mi je to jednostavno u krvi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
moram napomenut još jednom da ste smiješni što poredite Diabya i Artetu. Onakvih povrijeđenih diabya ja bi dao milion za jednog Artetu.Arnelinho je napisao/la:1.Jack
2.Arteta
.
.
.
15.Cazorla
.
.
.
1213.Diaby
Problem njegov je što on odgira jednu fantastičnu utakmicu drugu ga nigdje na terenu i griješi, treću se povrijedi
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.