Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Nemorate mi vjerovati ali pita se i City oko transfera...
Ima li neko dobar link za tekmu,,hvala.
Kao ni Lescot I Nasri. Zivo me zanima sta je Lescot ovoliko zabrljao pa ga tretiraju ko kugu.svabo94 je napisao/la:baloteli nije ni na klupi..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Naravno da se pita, ali jel vi (govorim u mnozini jer se ova prica potezala i ranije) stvarno mislite da ce neko drzati nezadovoljnog igraca, koji ne zeli da bude tu u ekipi i 'nako mu davati pare?alevkov je napisao/la:Nemorate mi vjerovati ali pita se i City oko transfera...
Ako spomenes Teveza razlog zasto ga je City placao dok je on igr'o golf u Argentini nije taj sto oni nisu htjeli da ga prodaju vec sto mu niko nije htio dati platu koju je on trazi. Isti je razlog zbog kojeg Adebayor nije ostao u Realu i sto se jako dugo peglao s Cityijem. Ako ste stvarno toliko naivni da mislite da u profi sportu, koji je zapravo biznis, postoji neki inat koji ce neko skupo placati, onda stvarno...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;sanji je napisao/la:Ima li neko dobar link za tekmu,,hvala.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biraj...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Pa isto ce biti i s Dzekom, niko mu nece niti ce moci dati onakvu platu kao u Cityu
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Da mi je samo skontati cime je Aguero zasluzio ove silne minute. 
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Eh sada se slavi
.
UvelikoLiliumBosniacum je napisao/la:Eh sada se slavi.
Maaaancini ooooooo oooo, Manciniiiiii oooo ooooooo
ori se stadionom
ori se stadionom
- Zenichanin
- Kontakt:
cist penal ne svira 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Meni ono nije penal cisto iz sudijske solidarnosti zbog Mancinievog sugavog pametovanja sudijama protiv AjaxaZenichanin je napisao/la:cist penal ne svira
Sto se Zabaleta izgalami. Gleda ga Adebayor ko veli ja budale. 
Da hoće Edin ući, zabit golove i hladno prošetat bez slavlja i onda se ispalit za Alžir bez tuširanja 
4-IN-A-ROW
opaaaaa
nakon 7 utakmica, prva izradjena akcija
nakon 7 utakmica, prva izradjena akcija
Manco mi sad posla poruku da Dzeko ulazi vec u prvoj minuti drugog pol.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ovo da je Dzeko masio sto je Tevez, proglasili bi ga samo takvom fudbalskom amatercinom i neznalicom
.
Joj ovaj Tevez, ravno u golmana opuca, a ovo bi Edin pogodio bez gledanja.. na skoro isti način je dao protiv West Broma onaj drugi gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.