FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Luca.Toni » 11 nov 2012, 14:48

HAHAHAHAHHAHAHA kako ste samo jaki!!!

Pa kaze " Mi smo divoviiiii, svako nam je plijennnn " XD HAHAHAHAHA :lol:
pravi ste divovo ne'a sta XD :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Razumijes ti mene burazere moj :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 nov 2012, 14:48

Moglo je bolje al šta je tu je.Mogli su i oni pobjedit ali i mi.Ostaje zal za te 2 100% šanse al je.bat ga.

SARAJEVO!

@toni
Fala bogu pa smo divovi, vas smo "pojeli" prije heftu, jos se niste provarili, bice da je to razlog danasnje lose igre.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 11 nov 2012, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 nov 2012, 14:49

Baja_Zvjerka je napisao/la:
sjever je napisao/la:Čuj ovoga giganta Sarajevo će imati teži raspored hahahahahahahahahahaah,aman kakvi sve taktičari,ovaj izgleda iznosi svoje želje u tom rasporedu :lol: :lol: :lol:
I da ima 200 kila zabiće ga Said njima,VOLIM SARAJVO !!!
Za tvoju napomenu Said nije zabio, a drugo, Sarajevo ima vec tezi raspored (a ne će imati), realno govoreci, gostujete Zelji, Zrinjskom, Borcu, Celiku i Sirokom, a mi 2 od toga gostujemo... ;)
P.S. Gostujete i Slaviji... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 11 nov 2012, 14:49

Mi smoo divoviii svako nam je plijennn nas je cijeli svijet u bordo obojen :ugeek:

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 11 nov 2012, 14:52

mnogo komentara malih plavih :) dobili ste prosli vikend po guzovima zato šššš molim :) :ugeek:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 11 nov 2012, 14:57

Amar je pripremio i premije za igrace Zrinjskog. Svaki igrac 2 milje dobija ako vas dobiju , a za remi po milja svima.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 11 nov 2012, 14:59

ZZtop10 je napisao/la:Amar je pripremio i premije za igrace Zrinjskog. Svaki igrac 2 milje dobija ako vas dobiju , a za remi po milja svima.

Suti ne smije se o tome pricat! To je javna tajna!

Jedino ako to ne otkrije FBI agent Jovan Dragic :lol: :lol:
Razumijes ti mene burazere moj :)

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 11 nov 2012, 15:01

Dajte kanticari sjasite s teme, inace evo vam ponovo Radnika iz Bijeljine.

Sto se nas tice igra ocajna, nista nismo pokazali, mogli smo i pobjediti kad bi Nuhanovic znao ali sta je tu je, naravno mi divovi ostajemo prvi i nakon ovog kola jer je tu divovima i mjesto.

Za kante ipak pozicija broj 2.

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 11 nov 2012, 15:02

CIRKUS OD EKIPE..JADNA NAM JE LIGA KAD JE FKS PRVI...OVO JA KAO REALAN NAVIJAC FKS slobodno mogu da napisem!!!tuga onakva bezvoljnost Suljica,nema da neko napadne pritisne ma nista fuj..ma ovo je bas sramota sada mogu da shvatim navijace zelje od koga su izgubili derbi.. :roll: fuj fuj i fuj..uopšte mi ne bi bilo zao da smo primuli gol od slavije pa ono je ba sramota..jeste bgm

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 nov 2012, 15:03

Veoma loše drugo poluvrijeme. Teško mi je prihvatiti da smo igrali na bod, ali sudeći po prikazanoj borbi i želji za pobjedom, tako je.

Nisam zadovoljan naravno. Ne toliko zbog rezultata, nego zbog samog pristupa. Moralo je ovo puno jače i bolje...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 11 nov 2012, 15:15

Rezultatom sam koliko toliko zadovoljan jer smo ostali prvi, al igra dno dna. :evil:

hajde Velez, vadi nas...
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 11 nov 2012, 15:16

Nije jos kasno, mozete Western unionom uplatiti igracima Veleza po stoju :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 nov 2012, 15:37

Igrom nisam ni malo zadovoljan ono sto su pokzali je ravno nuli. :evil:
Nuhanovic sta je fulio majko draga je ravno katastrofi. :roll:
Nego opet cemo mi pjevati u drugom dijelu sezone:Jedno drugom smo bili sve.... upamtite sa vam kazem braco.. :(
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 nov 2012, 16:41

DevilS je napisao/la:Igrom nisam ni malo zadovoljan ono sto su pokzali je ravno nuli. :evil:
Nuhanovic sta je fulio majko draga je ravno katastrofi. :roll:
Nego opet cemo mi pjevati u drugom dijelu sezone:Jedno drugom smo bili sve.... upamtite sa vam kazem braco.. :(
Ja sam uvjeren da necemo!
Upamtite sta vam kazem braco.

edit:

" onclick="window.open(this.href);return false;

tuga brate

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 nov 2012, 16:46

A nemozes da vjerujes sta promasi,istina mnogi veci igraci su fulali i gore situacije ali opet zanijemio sam i svaki put kad vidim ovo zanijemim,ali hebo sansu realno igrom ni voljom ni zeljom nisu zasluzili da donesu tricu danas jel su se postavili ko picoke i to ti je to,mi da smo dobri bili ko sto nismo napravili bi jos 5 sansi i to je to niko ovu sansu pogledo nebi,ako cemo se mi fatati za tu jednu jedinu hebo ti to,sta bi bilo kad bi bilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 11 nov 2012, 16:48

Ma ona se prilika ispostavila kljuc naseg remija danas fkr, sad nam dolazi zrinja koji je zjanio i to mi je drago samo oni se nece lahko predati na Kosevu u to se smijem kladiti, ako budemo ko danas igrali, promasivali glava nas moze samo zaboljet. ;) :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 nov 2012, 17:11

Steta zbog toga sto nismo pobijedili, ali nismo vise ni zasluzili. Igra je bila veoma losa. Tatomirovic i Zlatkovic jedini odigrali kako treba. Nuhanovic fulio nemoguce, Ademovic truba :?
Suljica staviti na klupu i odvesti kod psihijatra.

[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 11 nov 2012, 17:48

Suljić loš danas ali pravo,Nuha fulio nemoguće,Hadžija nešto slično,igra nije bila na nivou na kome smo navikli da gledamo Sarajevo ali jbg ove "Amawowe premije" ostaviše slaviju u životu.
Nego ovih malih plavih ima dosta na temi sa provokativnim porukama i još ližu rane od derbija,nikako da ga zaborave :lol: :lol: :lol:
Samo da ponovimo ono kako se kaže: "SAD DOBRO ZNAŠ DA GRAD JE NAŠ". :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 nov 2012, 17:48

DevilS je napisao/la:Ma ona se prilika ispostavila kljuc naseg remija danas fkr, sad nam dolazi zrinja koji je zjanio i to mi je drago samo oni se nece lahko predati na Kosevu u to se smijem kladiti, ako budemo ko danas igrali, promasivali glava nas moze samo zaboljet. ;) :roll:
Ne brinem se ja za domace utakmice pred iole vise publike, tu je Said da ih rijesi. :mrgreen:
Ja se brinem za ova gostovanja koja su nidje veze gdje igraci nemaju motiva i konstantnosti.

Pored 2-3 prava pojacanja koja moramo dovest (prvenstveno na pozicijama playa,napadača i krila) nama treba i malo jača klupa.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2012, 17:57

E mogu li ja sad,ne da nismo zaslužili pobjedu nego je rezultat trebao biti realno i najrealnije 3-1 za Sarajevo sad što nije krivi smo mi, sreča ,loš teren itd.Što se igre tiče nisam zadovoljan pogotovo veznim redom (katastrofa) jer svi ovde krive Suljića koji je danas bio pravo loš i gore od tog. Ali iskreno ako ste gledali utakmicu koliko se puta vratio po loptu i on i Said koji po meni isto ništa nije uradio (mada nije bio ni blizu loš kao Suljić). Pa zar nije trebalo da sredina distribuira lopte prema njima dvojici a ne da se oni vračaju onda veliki problem je što se višak ne iskorištava Said je na sebe navlačio po 3 igrača a ostali naši su stajali i imao sam osječaj da hočemo da se ušetamo u gool dok su ovi iz Slavije bar jednom pucali sa 16 metara naši nisu ni jedan put.Promašaj Nuhanovića je za vjerovali ili ne ali dešava se to i mnogo boljim od njega. Mene brine igra kao igra bezvoljno i bezidejno i žalosno.Najbolji daleko Zlatković i Tatomirović tu su negdje Dupovac,Torlak i Dejo ostali svi moraju biti kažnjeni svi do jednog, ekipno smo nula što bi naš narod rekao Slavija nam se ponudila mi nismo znali još smo dobro prošli da je ušla ona što je prečku zdrmala bilo bi kao u Travniku.Ali opet govorim po prilikama trebalo je Sarajevo koje je ipak više pokazalo (barem znanja) da dobije i to baš 3-1.Suđenje dobro pravo svaka čast i policiji RS-a na komkretno odrađenom poslu i Slaviji na organizaciji utakmice sve u svemu i nisam nezadovoljan a ni zadovoljan nešto posebno.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, NazorUso, NeSamSafetee, rimljanin90, Varijantas8, Vaya i 53 gosta.