Pa kaze " Mi smo divoviiiii, svako nam je plijennnn " XD HAHAHAHAHA

pravi ste divovo ne'a sta XD

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
P.S. Gostujete i Slaviji...Baja_Zvjerka je napisao/la:Za tvoju napomenu Said nije zabio, a drugo, Sarajevo ima vec tezi raspored (a ne će imati), realno govoreci, gostujete Zelji, Zrinjskom, Borcu, Celiku i Sirokom, a mi 2 od toga gostujemo...sjever je napisao/la:Čuj ovoga giganta Sarajevo će imati teži raspored hahahahahahahahahahaah,aman kakvi sve taktičari,ovaj izgleda iznosi svoje želje u tom rasporedu![]()
![]()
![]()
I da ima 200 kila zabiće ga Said njima,VOLIM SARAJVO !!!
ZZtop10 je napisao/la:Amar je pripremio i premije za igrace Zrinjskog. Svaki igrac 2 milje dobija ako vas dobiju , a za remi po milja svima.
Ja sam uvjeren da necemo!DevilS je napisao/la:Igrom nisam ni malo zadovoljan ono sto su pokzali je ravno nuli.![]()
Nuhanovic sta je fulio majko draga je ravno katastrofi.![]()
Nego opet cemo mi pjevati u drugom dijelu sezone:Jedno drugom smo bili sve.... upamtite sa vam kazem braco..
Ne brinem se ja za domace utakmice pred iole vise publike, tu je Said da ih rijesi.DevilS je napisao/la:Ma ona se prilika ispostavila kljuc naseg remija danas fkr, sad nam dolazi zrinja koji je zjanio i to mi je drago samo oni se nece lahko predati na Kosevu u to se smijem kladiti, ako budemo ko danas igrali, promasivali glava nas moze samo zaboljet.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, NazorUso, NeSamSafetee, rimljanin90, Varijantas8, Vaya i 53 gosta.