Ma to kaze svaki trener kada preuzme ekipu...ne ulazim da li je Husref u pravu ili ne..Mancini je napisao/la:Čuo sam od jednog prijatelja da je pričao sa jednim od Husrefovih pomoćnika i rekao mu je da su se iznenadili kada su došli kako je ekipa nespremna.To se vjerovatno popravilo u zadnjih mjesec dana.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
vamos je dobro poentirao jer su navijači itekakav korektivni faktor
pored toga tjeraju upravu i igrače na više zalaganja a samim tim bolje rezultate
pored toga tjeraju upravu i igrače na više zalaganja a samim tim bolje rezultate
Auuu Mancini pa ti si cudan neki jaran ti pricas za Olimpic kako vetar duva. Ti kazes da je Olimpic igra slabo protiv Zelje !!! Ti mozda nisi bio na tekmi jarane ili se ne razumes u fudbal, trece nema.
Šta je ovo!? Navijači Olimpica mahom govore ekavicom. Nemam ništa protiv ekavice, al' mi malo čudno!Anceloti je napisao/la:Auuu Mancini pa ti si cudan neki jaran ti pricas za Olimpic kako vetar duva. Ti kazes da je Olimpic igra slabo protiv Zelje !!! Ti mozda nisi bio na tekmi jarane ili se ne razumes u fudbal, trece nema.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
bolje receno jedan govori ekavicom al ima vise nickovaavlami97 je napisao/la:Šta je ovo!? Navijači Olimpica mahom govore ekavicom. Nemam ništa protiv ekavice, al' mi malo čudno!Anceloti je napisao/la:Auuu Mancini pa ti si cudan neki jaran ti pricas za Olimpic kako vetar duva. Ti kazes da je Olimpic igra slabo protiv Zelje !!! Ti mozda nisi bio na tekmi jarane ili se ne razumes u fudbal, trece nema.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kada ekipa u četiri meča kupa ne postigne pogodak kaka se može kazati da igra dobro?Na ovoj zadnjoj utakmici nisam bio ali sam na svim ostalim bio.U srijedu nisam bio jer sam pretpostavljao da će izgubiti a puno se nerviram na tekmama Olimpica zadnje vrijeme a to škodi zdravlju.Anceloti je napisao/la:Auuu Mancini pa ti si cudan neki jaran ti pricas za Olimpic kako vetar duva. Ti kazes da je Olimpic igra slabo protiv Zelje !!! Ti mozda nisi bio na tekmi jarane ili se ne razumes u fudbal, trece nema.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bravo Vukoviiii !!! Gde su sad ovi sto vredjaju po igracima ?
-
- Kontakt:
0-3 , svaka čast
Cijepa olimpic zrinju,bravo. 0-3
Sta imas sad da kazes jarane za Olimpic ???Mancini je napisao/la:Kada ekipa u četiri meča kupa ne postigne pogodak kaka se može kazati da igra dobro?Na ovoj zadnjoj utakmici nisam bio ali sam na svim ostalim bio.U srijedu nisam bio jer sam pretpostavljao da će izgubiti a puno se nerviram na tekmama Olimpica zadnje vrijeme a to škodi zdravlju.Anceloti je napisao/la:Auuu Mancini pa ti si cudan neki jaran ti pricas za Olimpic kako vetar duva. Ti kazes da je Olimpic igra slabo protiv Zelje !!! Ti mozda nisi bio na tekmi jarane ili se ne razumes u fudbal, trece nema.

Ako puste Husrefa da radi svoj posao bice nesto od vukova. Jedan od rijetki trenera u BIH koji zna razradit igru protivnika i odigrati napadacki bilo gdje. On i Amar su nivo izvis ostali trenera u nasoj ligi.
Cestitke na pobjedi!
Cestitke na pobjedi!
Bravo Skoroooooo !!! 

čestitke od veležovca. očigledno da bolje igrat vani nego kući, a da ste tako efikasni i kući, bili bi ste nekada prvaci.....
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-Liga-BiH/487" onclick="window.open(this.href);return false;
Sto bi mi bilo drago da do kraja osigurate mjesto za evropu, pa da gledamo tri Sarajevska kluba u evropi.
To bi bilo nabijanje kompleksa ostalima.
To bi bilo nabijanje kompleksa ostalima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cestitke za Olimpic, odlican rezultat danas, izgleda da puno bolje igrate na strani nego kuci. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Komsije iskrene cestitke nadam se da cete ove godine izboriti odlazak u Evropu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Kao prvo nisam vrijeđao nego sam opravdano kritikovao one četiri tekme u kupu,kao drugo išao sam na tekme Olimpica kada skoro niko nije išao,i kao treće čestitam igračima Olimpica na pobjedi.Anceloti je napisao/la:Sta imas sad da kazes jarane za Olimpic ???Mancini je napisao/la:Kada ekipa u četiri meča kupa ne postigne pogodak kaka se može kazati da igra dobro?Na ovoj zadnjoj utakmici nisam bio ali sam na svim ostalim bio.U srijedu nisam bio jer sam pretpostavljao da će izgubiti a puno se nerviram na tekmama Olimpica zadnje vrijeme a to škodi zdravlju.Anceloti je napisao/la:Auuu Mancini pa ti si cudan neki jaran ti pricas za Olimpic kako vetar duva. Ti kazes da je Olimpic igra slabo protiv Zelje !!! Ti mozda nisi bio na tekmi jarane ili se ne razumes u fudbal, trece nema.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 11 nov 2012, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cestitke braco moja trpaj te debile kad mi nismo mogli.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Vazno je da Olimpic igra dobro a rezultati ce doci !!! Ne moze svaka utakmica da se dobije 3-0,4-0 ! Nekad se igra dobro pa se jedva dobije 1-0 ! Proslu utakmicu je Olimpic nadigrao Slaviju , a vidi danas Sarajevo nije moglo da dobije ! Taka da svaka cast igracima. Ima bolje i bolje da igraju samo gospodun Nijaz mora da bude strpljiv jel ima dobre igrace koje je on doveo jel ne moze preko noci sve da se sredi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.