Pun ih je Kopenhagen bio danas, rece mi jedan jaran. I sve pjano ko zemlja.m1x je napisao/la:Moze mi neko objasnit razlog bakljade švaba ?
Da ne bude off topic, bravo majstore
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ma brate nemoj tako.. Nek ode u neki jaci bundesligaski klub, schalke, dortmund, bayern. Nek igra LP covjek jer mora jedan takav napadac igrati LP.Italia je napisao/la:ako bog da da nam zavrsis karijeru u Stuttgartu, a ne da se vucas od kluba do kluba i sjedis po klupama..
Samo nek ne leti za parama
Zaista je nevjerovatna razlika izmedju Vede u Hoffi i Vede u Stutgartu, ona Hoffa je propo klub, neke sihre bacene na njih.
Vedo u Stutgartu je drugi igrac, agresivniji, pun samopouzdanja rastrcan, jednostavno je prelazak u redove svaba bio pun pogodak.
Bilo bi dobro da i Seju povuce sa sobom, jer ce ako ovako nastavi Sejo postati bivsi igrac.
Vedo u Stutgartu je drugi igrac, agresivniji, pun samopouzdanja rastrcan, jednostavno je prelazak u redove svaba bio pun pogodak.
Bilo bi dobro da i Seju povuce sa sobom, jer ce ako ovako nastavi Sejo postati bivsi igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hari, slabo ti ide kontanje.harishp je napisao/la:Stutgart je daleko od sela,sto se i grada i kluba tice.U par navrata sampion,relativno cesto u Evropi,plus kad se navedu Dijoni,Ahleni,i Hofenhajmi Stutgart mu je puna sake brade.Omerbavarac je napisao/la:Ne znam ali ja bih ga volio zauvijek gledati u Stuttgartu, koji je dobar klub sa ne bas velikim budzetom i bez prevelike zelje za ganjanjem pozicija koja vode u LP, ali klub sa sasvim zadovoljavajucom reputacijom a Vedo je u istom svoje ime jos vise istakao.
Zelim da postane legenda ovog kluba a svi znamo da je bolje biti glavni u selu nego prolaznik ili nista u gradu.
Samo naravno da mu je bolje da odrapi par sezona u ovom klubu,nego da se pod stare dane seljaka ili ned;o bog sjedi na klupi.
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 nov 2012, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Vedo je velicina kao covijek a njegove ogre same pokazuju koliki je igrac... Jako sam ponosan sinoc bio na onaj sinosnji gol i skakao sam od srece jer ono samo velemajstori onako rade... Tvoji podrinjci su ponosni na tebe Vedo a vjerujem i velika vecina pravih Bosanaca i Hercegovaca...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nema se šta slagati, čim ne uplatim da će dati gol - gol će dati. Dakle, danas zabija kao i protiv Kopenhagena.BavaracZenica je napisao/la:Koliko nas se slaze da ce Vedo i danas zabit gol
Vedad dobivam-deset-puta-manje-sansi-od-mandzukica-i-chicharita-ali-dajem-isto-golova-kao-oni Ibisevic zabija doppelpack danas. Kaze vam tata Redarmy0
vedo ako si pametan na kraju sezone pravac u španiju (sevilla)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam sto svi zele transfer bilo kojeg naseg igraca ako vec u postojecem klubu zabija ili igra iznad nivoa vecine igraca?dijalog je napisao/la:vedo ako si pametan na kraju sezone pravac u španiju (sevilla)
Stuttgart igra Europsku ligu u kojoj Vedo blista, zatim igra sve bolje u Bundesligi u kojoj ce ponovo izboriti Europu (sasvim sam siguran) ali bez obzira na sve to trazi se da mijenja sredinu, pa i ako promijeni slijedi period adaptacije a kada stane sa golovima znamo ko se prvi navaljuje na kosti.
Neka njega u Njemackoj koja uopste ne zaostaje za Spancima, liga je sasvim dovoljno jaka a najvaznija cinjenica je da je glavni napadac u svom klubu i da igra svaku utakmicu bez mogucnosti ostanka na klupi (ako je zdrav).
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brate ista stvar, cim uplatim na gol Vede, on ne zabije. Danas sam ostavio praznu rubriku sto se toga ticeIbizevic je napisao/la:Nema se šta slagati, čim ne uplatim da će dati gol - gol će dati. Dakle, danas zabija kao i protiv Kopenhagena.BavaracZenica je napisao/la:Koliko nas se slaze da ce Vedo i danas zabit gol
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
yeeee @dushi, dati će ga Vedoo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zabio ga Džekson, zabio ga Pjanke, još Vedo da ga zabije(a sumnjam da neće
) i kakva veče (Y)
Majku mu,steta sto sad ne igramo protiv Grka.dide je napisao/la:Zabio ga Džekson, zabio ga Pjanke, još Vedo da ga zabije(a sumnjam da neće) i kakva veče (Y)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- storm_raider
- Kontakt:
Au kakav sut sa 25 metara od Ibisevica, 10 cm iznad precke.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Eto ga i on
.
- storm_raider
- Kontakt:
2:0 do sada, Vedo zabio iz penala, poslao golmana u jednu stranu, on u drugu osutao. Vidi se da ga vole u Stutgartu, lijepo slavlje nakon gola. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Vedo po starom, Zabija i Zabija,, bez zajebancije al svaki put kad otvorim livescore da vidim jel vedo zabio i vazda njegovo ime bude tu
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
takodje,isto tako kad ga odigram da daje go,ne da.AvantiSignora je napisao/la:Vedo po starom, Zabija i Zabija,, bez zajebancije al svaki put kad otvorim livescore da vidim jel vedo zabio i vazda njegovo ime bude tu
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.