Interesuje me zasto je na tiketu vrijeme odigravanja svih utakmica pomjereno za 1h unaprijed?ibra_barca je napisao/la: http://prntscr.com/jhcm5" onclick="window.open(this.href);return false;
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Citizen-X
- Kontakt:
+ je jos vise vremena imao da se snadje i da brani ovo ....Lisac je napisao/la:Interesuje me zasto je na tiketu vrijeme odigravanja svih utakmica pomjereno za 1h unaprijed?ibra_barca je napisao/la: http://prntscr.com/jhcm5" onclick="window.open(this.href);return false;
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ima li neki spacijalni razlog ili je to na svoju ruku?BelminM23 je napisao/la:Sandnes -Stromsgodest 1 3.00
za 5m pocinje ko moze nek uplati
edit: http://prntscr.com/jhfal
-
- Kontakt:
Atalanta - Inter oba daju gol 

Estudiantes- Zaragoza 1 1.40
Željezničar- Velež (-3+) x2 1.85
Brooklyn- Orlando h(+7,5) 1 1.85
Montpellier- PSG d.š. X 1.55
Željezničar- Velež (-3+) x2 1.85
Brooklyn- Orlando h(+7,5) 1 1.85
Montpellier- PSG d.š. X 1.55
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 12 nov 2012, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
- NbaKnights
- Kontakt:
Brooklyn – Orlando 1 – Dal opće ima smisla pisati analizu za ovaj par? To kažem zato jer su međusobno igrali prije 2 dana i Orlando je doživo totalnu katastrofu. Izgubili su sa 39 poena razlike od Brooklyna. Situacija praktički ista. Orlandu fali Turkoglu, Harrington, Nelson i Jones, a Brooklynu Wallace i Brooks. Tu vam je analiza od prošlog puta da se ne ponavljam -> Ja nikako ne respektam ovu momčad Orlanda, neki se nisu složili samnom u tom pogledu, al ponavljam moje osobno mišljenje je da su jako slabi i da samo ovise o tim tricama koje su ih moram priznati na trenutke nevjerojatno išle. Naravno to se zna desiti, al na većem uzorku im predviđam puno poraza. Brooklyn je pak momčad koja mi se stvarno sviđa, mislim da su dobro pokriveni na svim pozicijama i da imaju potencijala da naprave nešto. Ono što je minus kod ovog tipa je da su zadnje dvije utakmice pokazale koliko zapravo Brooklynu fali Wallace koji se ozljedio u prvoj tekmi sezone i danas najvjerojatnije neće igrati. Na njegovoj poziciji nemaju adekvatne zamjene i mislim da bi im bilo pametno tražiti neko rješenje. Ma šta je pričam, shvatili su to i oni sami. Ali taj hendikep ne igranja čvrstog Wallaca mislim da će protiv Orlanda biti u stanju nadoknaditi.
J.Smith 14,5 over – J.Smith je sad glavni igrač Atlante otkad je Johnson promijenio klub. Da je Smith u krizi to je jasno vidljivo iz njegovih brojki koje su zasad smiješne i naravno očekujem da puno popravi ono što mu trenutno piše u statistici. Znači uzima 17.3 šuta u prosjeku i 3.3 slobodna ali su mu postotci ubačaja toliko loši da je na prosjeku od samo 14 koševa. ZASAD! To nema šanse da ostane tako i cijeli život bi igrao na igrača koji uzima toliko šuteva overe na marginu od 14,5. Mislim prošlu tekmu je uzeo 19 šuteva i 5 slobodnih. Mislim da je ovo premala margina za njega.
Oklahoma – Cleveland 1 – Svi znamo da je Oklahoma jedna od najboljih momčadi lige, trenutno se možda još traže jer su imali taj čuveni trejd Hardena pa se još uvijek slažu kockice, al mislim da u ovom duelu nema previše razmišljanja. Od Clevelanda ne treba očekivati neke stvari kad igraju gostima i ako sam igrao protiv njih kad su dolazili u goste Golden Stateu nema razloga da ne igram protiv njih i danas.
J.Smith 14,5 over – J.Smith je sad glavni igrač Atlante otkad je Johnson promijenio klub. Da je Smith u krizi to je jasno vidljivo iz njegovih brojki koje su zasad smiješne i naravno očekujem da puno popravi ono što mu trenutno piše u statistici. Znači uzima 17.3 šuta u prosjeku i 3.3 slobodna ali su mu postotci ubačaja toliko loši da je na prosjeku od samo 14 koševa. ZASAD! To nema šanse da ostane tako i cijeli život bi igrao na igrača koji uzima toliko šuteva overe na marginu od 14,5. Mislim prošlu tekmu je uzeo 19 šuteva i 5 slobodnih. Mislim da je ovo premala margina za njega.
Oklahoma – Cleveland 1 – Svi znamo da je Oklahoma jedna od najboljih momčadi lige, trenutno se možda još traže jer su imali taj čuveni trejd Hardena pa se još uvijek slažu kockice, al mislim da u ovom duelu nema previše razmišljanja. Od Clevelanda ne treba očekivati neke stvari kad igraju gostima i ako sam igrao protiv njih kad su dolazili u goste Golden Stateu nema razloga da ne igram protiv njih i danas.
NbaKnights.com - NBA analize
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Željezničar - Velež - 1 (1.30)
Milan - Fiorentina (d/n) - 1(1.70)![]()
Stuttgart - Hannover - x2 (1.80)![]()
Chelsea - Liverpool - X (3.85)![]()
Manchester United!
-
- Kontakt:
Pu **** ti Rusiju čitavu -.-bavarian_bk je napisao/la:Za sutra :
City - Tottenham(d/n) DA 1,6![]()
Chelsea - Liverpool (d/n) DA 1,6![]()
Montpellier - PSG (d/n) DA 1,75![]()
Lazio - Roma ( d/n) DA 1,4![]()
Milan - Fiorentina (d/n) DA 1,7![]()
Spartak M. - Krasnodar (d/n ) DA 1,65![]()
Wolfsburg - Leverkusen (d/n) DA 1,55![]()
Kvota 27,26 Uplata : 5 KM
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 11 nov 2012, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
prvo drug moj, to nije moj listic, nego od jarana gore, nemoj me napadati bezveze, da je moj ja bi to digao prije nego je pocela, on je tek poceo da se kladi, vjerovatno nije ni znao za to pravilo...Citizen-X je napisao/la:nije mi zao ni sekunde jer na lajvu nije im'o account da brani ovakve stvari - niti je htio da rizikuje sa 500-1000 KM da brani postojeci rezultat - rezultat je pao u 16h 30 h i to je bio najkasniji tip
drugi put neces bit pohlepan i cekat 70 minuta za dobitak.... pa ces naucit da sa 500-1000 KM u 70 min branis ono sto ti je skoro uslo u dzep
sramota - bacit 6000 maraka tek radi pohlepe....sramota
a sad si mog'o imat jednu solidnu BH platu
naucite se branit svoje DOBITNE tikete....

...rob do bagro...
3-0Lisac je napisao/la:Odd Grenland – Aalesund 1
Both has artificial grass
Odd out: Samuelsen (mf 24/0)
Aalesund out: Wembangomo (df 13/0), Arnefjord (df 23/6), Phillips (mf 19/0), Morrison (mf 23/0), Myklebust (att 12/0), Steward (att 20/4)

Svaka cast, samo da si malo ranijeBelminM23 je napisao/la:Sandnes -Stromsgodest 1 3.00
za 5m pocinje ko moze nek uplati
edit: http://prntscr.com/jhfal

SAMO ČELIK !
Svaka cast na Hannoveru, ja imao 1XEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Željezničar - Velež - 1 (1.30)

I na Liverpoolu

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Stutgart mi je drag radi Vede a Hannover kao ekipa je po meni jaca od Stutgarta kad su poveli 2-0 mislio sam da sam masio al okrenuse...
a Liverpool X je bio vise navijacki jer sam zeljno ocekivao neki kiks Celzija radi Uniteda
Ajde Željo!
a Liverpool X je bio vise navijacki jer sam zeljno ocekivao neki kiks Celzija radi Uniteda

Ajde Željo!
Manchester United!
EVO 5 SIGURNIH ZA DANAS
MOLDE 1
BARCELONA 2
CHELSEA 1X
SALZBURG 2
AJAX 2
KVOTA 4,31 BH PLAY
PROĐOŠE SIGURICE
MOLDE 1
BARCELONA 2
CHELSEA 1X
SALZBURG 2
AJAX 2
KVOTA 4,31 BH PLAY
PROĐOŠE SIGURICE

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Hvala care ispraćeno da će pasti gol od 80 minute na kv @3pintol_TM87 je napisao/la:Rumunska liga :
Brasov vs Panduri 1 @ kvota 2.45
Ko moze da igra da ce biti penal na tekmi nek stavi sve pare i ako bude na live cekajte da igrate na golove u zadnjim minutama...razlog :
http://www.betexplorer.com/soccer/roman ... id=1343774" onclick="window.open(this.href);return false;

MIA SAN MIA!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Najs , najsEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Željezničar - Velež - 1 (1.30)![]()

Manchester United!
- _karabaja_
- Kontakt:
Emire vidio sam taj listic kad si postavio i nije me nikako privukao, sad ti samo mogu cestitati
.
Za koliko si uplatio, nadam se da je bio malo veci ulog?

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- EmirSioux89
- Kontakt:
A jbg ne postavljam stalno parove i ja biram od koga bi mogao nesto da prepisem ne uzimam od svakog ko naleti pa si i ti tako razmisljao_karabaja_ je napisao/la:Emire vidio sam taj listic kad si postavio i nije me nikako privukao, sad ti samo mogu cestitati.

Ma evo i meni krivo sto nisam makar malo vise ispratio igrao sam vise listica a evo ovaj postavim nisam nesto puno dobio al dobro je

Manchester United!
E vala ovaj vikend sam u minusu 
Zahvaljujuci Sttutgartu i jucer Malagi.
Tokom sedmice vala nista, samo prijateljske, a to mi je je.beno pogoditi

Zahvaljujuci Sttutgartu i jucer Malagi.
Tokom sedmice vala nista, samo prijateljske, a to mi je je.beno pogoditi

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nakon ovog listića

Se nisam kladio.
I danas, odem, nešto nabrzaka našvrljam .. Uplatim i gle čuda

VIŠE SE NE KLADIM!

Se nisam kladio.
I danas, odem, nešto nabrzaka našvrljam .. Uplatim i gle čuda

VIŠE SE NE KLADIM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.