Brejk prednosti i igra duplo bolje od Djokovica, ne smije ovo izgubit al' nista nije sigurno...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Opasan je, vidjet cemo hocel' Delpo pasti u trecem setu, definitivno ce izgubiti ovaj drugi, poceo je da roka po loptici ne valja mu to, dok onaj sve vraca...likma23 je napisao/la:Volio bih da Nole izgubi ali nije meni to ako Fedex ne pobjedi Noleta ili Rafu![]()
Bojim se da to od Delpa onim izgubljenim break prednosti, vratio se Nole a kad se Nole vrati onda je duplo opasniji, ali nadam se da nisam upravu
Nazalost, bio sam upravu. Nole je nakon vracenog breaka dominirao na svim segmentima. Od tog trenutka je manje grijesio i vise pogadjao winnere, jednostasvno prekucoEdin TM87 je napisao/la:Opasan je, vidjet cemo hocel' Delpo pasti u trecem setu, definitivno ce izgubiti ovaj drugi, poceo je da roka po loptici ne valja mu to, dok onaj sve vraca...likma23 je napisao/la:Volio bih da Nole izgubi ali nije meni to ako Fedex ne pobjedi Noleta ili Rafu![]()
Bojim se da to od Delpa onim izgubljenim break prednosti, vratio se Nole a kad se Nole vrati onda je duplo opasniji, ali nadam se da nisam upravu
Pa rival ga je cistio, to je cinjenica, samo se igra na 2 dobijena seta, a ne 1.DANTES je napisao/la:@edine edine, pa ti čim Đoković ne vodi od starta sa brejkom prednosti ti odmah kako ga rival čisti, mlati, rastura.... Đoković je to, uvijek se sjeti riterna sa USO, ili fh insajd auta takođe na USO... Znaš protiv koga... A ne ovo, sitne neprijatnosti na startu drugog šeta nakon izgubljenog prvog...
Samo da se ne umoriretro je napisao/la:Samo bahato.![]()
Majstorski!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.