Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Polo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Polo » 12 nov 2012, 00:43

anelkabvb je napisao/la:Dzeko u BVB....najbolja opcija za obe strane :D :D :D
Ljudi igraju solidno i blizu su sada samog vrha Evrope i ako zaostaju finansijski ulaganjima za mnogim velikim klubovima a i ja sam davno jos govorio da bi mu to bilo jedno dorbo rjesenje.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 12 nov 2012, 00:44

Solidno??? Ne bih se bas slozio s tobom po tom pitanju,al dobro....tvoje misljenje....

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 12 nov 2012, 00:52

Polo je napisao/la:
Ljudi igraju solidno i blizu su sada samog vrha Evrope i ako zaostaju finansijski ulaganjima za mnogim velikim klubovima a i ja sam davno jos govorio da bi mu to bilo jedno dorbo rjesenje.
Ma ljudi sta vam je. Kako ce bvb platiti odstetu City + Kako ce mu dati platu. Trenutno ima platu ko 5-6 standardnih prvotimaca borusije zajedno.
HZ87

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 12 nov 2012, 00:53

jel se samo meni cini ili onaj komentator spominje Allaha vise puta nego u jednom Hadisu? :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 12 nov 2012, 00:53

Sakuragi je napisao/la:jel se samo meni cini ili onaj komentator spominje Allaha vise puta nego u jednom Hadisu? :mrgreen:
ne cini ti se :lol: :lol:

da igra Dzeko u Borusiji ja mislim da bi na WestFallenu tribine bile srušene :mrgreen: :lol:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 12 nov 2012, 00:58

revoX. je napisao/la:
Polo je napisao/la:
Ma ljudi sta vam je. Kako ce bvb platiti odstetu City + Kako ce mu dati platu. Trenutno ima platu ko 5-6 standardnih prvotimaca borusije zajedno.
Ima 1 mil. vise od Reusa....a sto se tice odstete mislim da bi se tu nesto moglo skupit od prodaje Lewandowskog,koji ni sam ne zna sta hoce,nit bi isao..nit bi ostao....a on se moze prodat za 25 mil......

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 nov 2012, 01:08

Ovaj komentator na arapskom jeziku kaže:
"Džeko prolazi, Edin Džeko je idalje kod lopte, sada igra dupli pas sa Silvom, Silva šalje dugu loptu i Džeko iz drugog pokušaja postiže pogodak. Oooooooooooooooooooooooooooooooooo ... City je idalje neporažen. Opet je Džeko spasio City, pogledajte ponovo snimak kako je to sve počelo. Tako mi Allaha kako dobar pas Silve. Mnogo dobar pas Silve ali i veoma pogodak Džeke. Svaka čast. Da, da, da. City je neporažen, oni znaju kako preokrenuti rezultat, oni znaju kako pobjediti i znaju kada treba postići pogodak ..."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 02:04

anelkabvb je napisao/la:
Ima 1 mil. vise od Reusa....a sto se tice odstete mislim da bi se tu nesto moglo skupit od prodaje Lewandowskog,koji ni sam ne zna sta hoce,nit bi isao..nit bi ostao....a on se moze prodat za 25 mil......
Reusova godisanja plata 4 miliona eura, Dzekina 9.3 miliona eura :roll:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 12 nov 2012, 02:12

ceze je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:
Ne pretjeruj Allaha ti....Dzeko ima oko 6.5 mil.....Reus oko 5.....znaci 1 - 1.5 mil razlika.....

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 02:17

anelkabvb je napisao/la:
ceze je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:
Ne pretjeruj Allaha ti....Dzeko ima oko 6.5 mil.....Reus oko 5.....znaci 1 - 1.5 mil razlika.....
Dzeko ima sedmicnu platu od 150.000 funti, odnosno oko 7.5 miliona funti godisnje (9.3 miliona eura)
Reus 4 miliona eura.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 02:26

I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
U Njemackoj jedino u Bayern, barem sto se finansija tice.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2012, 04:18

Dobro ovo Edin radi , lova (samo takva) kapa , popularan , spasitelj , ne trosi se previse , dobar za repku. Vidim raznih teorija oko City-eve igre. Jedina istina je da ne igraju ekipno (a pogotovo u odnosu na Edina) sve dok im ne gori pod noktima. A to je kada bas vide da je djavo odnio salu. E onda odjednom nema vise tika taka i soliranje ... onda odjednom lopta u 16, logicni i pravovremeni pasovi.

A kod gol situacije vise me je impresioniralo ono drzanje lopte na krilu od Edina , tako je djelovao samouvjereno sa driblinzima.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 12 nov 2012, 06:23

Hahahaha :lol:

[youtube][/youtube]

Pickica Owen pametuje i kaze da je lako zabijati iz klupe i da to sto Dzeko radi nije nesto posebno, a onda se ukljucuje ova neka legenda Alan Hansen i spasava obraz Bosne i Hercegovine pitajuci ih "Jeste li vi zabili iz klupe ove sezone? Jeste li vi zabili ikakvi gol ove sezone?"

Joj jest ih samario, na bosanski nacin :mrgreen:

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 12 nov 2012, 06:57

redarmy0 je napisao/la:Hahahaha :lol:

[youtube][/youtube]

Pickica Owen pametuje i kaze da je lako zabijati iz klupe i da to sto Dzeko radi nije nesto posebno, a onda se ukljucuje ova neka legenda Alan Hansen i spasava obraz Bosne i Hercegovine pitajuci ih "Jeste li vi zabili iz klupe ove sezone? Jeste li vi zabili ikakvi gol ove sezone?"

A on se crce od smijeha, ka zeza se covjek, a lik mrtav hladan. :mrgreen:.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 nov 2012, 06:59

[youtube][/youtube]

Owen = KRETEN...sta to drugi igraci rade prije nego udju u igru??? kopaju kanale pa se umore???
Sad mi je nekako lakse radi naseg Dzeksona..nema nikakvog fizickog rada prije ulaska na teren.. :mrgreen:

Da je Dzeko kojim slucajem iz engleske kovali bi ga u nebesa...al' to su arogantni englezi..

Alan im probaci kroz noge na prvu..njih dvojica ispadose k'o levati.. :lol: :lol: :lol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 12 nov 2012, 07:03

Juventinisimo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Owen = KRETEN...sta to drugi igraci rade prije nego udju u igru??? kopaju kanale pa se umore???
Sad mi je nekako lakse radi naseg Dzeksona..nema nikakvog fizickog rada prije ulaska na teren.. :mrgreen:

Da je Dzeko kojim slucajem iz engleske kovali bi ga u nebesa...al' to su arogantni englezi..

Alan im probaci kroz noge na prvu..njih dvojica ispadose k'o levati.. :lol: :lol: :lol:
Ma nisu ni svi englezi takvi, prvi ovaj koji ga brani.
Nego Owen ima komplekse kada da igrac moze u sezoni sastaviti vise 10 utakmica bez povrede, njemu nesto nezamislivo, sta ces :D.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 nov 2012, 11:27

a što im ga šuknu lik :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 12 nov 2012, 11:41

ceze je napisao/la:I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
Ne brini, moze ga i BVB platit, budi siguran u to....samo je pitanje da li oni to zele....
I da se vratim jos kratko na plate...ja sam se zayeb...razlika je 2 mil....

Edin Džeko Manchester City 541.000 € 6.500.000 € (top 100 najplacenijih igraca,Dzeko 19.)

Reus ima 4.5 mil,koliko zeli i Lewandowski

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 nov 2012, 11:59

anelkabvb je napisao/la:
ceze je napisao/la:I na kraju krajeva, smijesno je uopce pomisliti da Dzeko moze u BvB.
Ne brini, moze ga i BVB platit, budi siguran u to....samo je pitanje da li oni to zele....

Edin Džeko Manchester City 541.000 € 6.500.000 € (top 100 najplacenijih igraca,Dzeko 19.)

E ne znam, ja sam Dzekinu platu nasao na cityevom forumu i ovdje na ss.ba pise da je 150.000 funti sedmicno ( 9.3 mil eura).
Nebitna je rasprava vise, kad Dzeko nikad nece preci u BvB.
Nemoj me pogresno shvatit, BvB igra odlicno, na momente savrseno, ali daleko su oni od europskog vrha.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 12 nov 2012, 12:11

ceze je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:

E ne znam, ja sam Dzekinu platu nasao na cityevom forumu i ovdje na ss.ba pise da je 150.000 funti sedmicno ( 9.3 mil eura).
Nebitna je rasprava vise, kad Dzeko nikad nece preci u BvB.
Nemoj me pogresno shvatit, BvB igra odlicno, na momente savrseno, ali daleko su oni od europskog vrha.
Sve to stoji....sam sto je City dalje od europskog vrha nego BVB....a sto se tice Dzeke i BVB,i ja smatram da je to nerealno,al mene ponijela zelja pa sam ga morao povezat sa BVB-om..... :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, Anoniman, Brazzzoo123, Dalix, Google Adsense [Bot], J1897, senad82 i 61 gost.