NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
sve bilo pregladano sve uredu, da nije bilo reviewed (svaki sumnjiv play) pa haj, ali jeste, tako da ti nista od tog da nesto sudije ovo ono.
Jednostavno smo jaca ekipa i to je to
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pregledano ili ne vidjeli su svi na tv i komentatori bz obzira sto je to pregledano..sudija je procjenio tako ali niko tkao Jenningsa nije..Cutler nije prosao nogom lopta jest ali noga ne jednostavno kradja.alemsa je napisao/la:sve bilo pregladano sve uredu, da nije bilo reviewed (svaki sumnjiv play) pa haj, ali jeste, tako da ti nista od tog da nesto sudije ovo ono.
Sad ja ne mogu ni gledat kad nema tu Cutlera **** tekmu znao sam samo sam molio boga nemoj kakve povrede
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ovo je najjaca odbrana protiv koje je igro ove godine, normalno da je poginoSaltCityAttack je napisao/la:
pregledano ili ne vidjeli su svi na tv i komentatori bz obzira sto je to pregledano..sudija je procjenio tako ali niko tkao Jenningsa nije..Cutler nije prosao nogom lopta jest ali noga ne jednostavno kradja.
Sad ja ne mogu ni gledat kad nema tu Cutlera **** tekmu znao sam samo sam molio boga nemoj kakve povrede
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dva igraca smo zigubili zbog potresa mozga nocas u pm
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
profulasmo FG, jos smo 3 puta imali sansu gubili smo loptu..tesko je ocekivat sad da dobijemo ovo 10-6 je rezultat, ali previse smo grijesili da bi ovo dobili...ovaj im QB nije uzeo 70 yardi Foster oko 100 yardi ima i to je to....imali su doduse ove sudije zato je takav i rezultat ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma odbrane su ubjedljivo najace u ligi nema dalje..jednostavno vidi se ne moze Foster i Marshall jedino u offensu..Marshall ima preko 100 yardi i Foster ..ostalo sv ene moze po ovakvom vremenu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Davis da bogda umrooooo.. da bogda vise nikad ne zaigrao ovaj sport..kostao si nas danas pobjede.. opet nije uhvatio dvije lopte je ispustio.. idiot konj sve sta drugo da kazem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista gotovo pobjeda Houstona cestitam...ebiga previse smo grijesili da bi dobili..Houston nista posebno Watt nije mrdno...ni jedan QB nije imao vise od 100 yardi ebiga odbrane su dominirale...sudija nas je pokrao slobodno mogu reci
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E bas ste levati, mi dobijemo Packerse a vi ne vracate uslugu
Sad je definitivno jasno da je Hjuston uz'o diviziju, a nama je seed 5 maximum, mada i seed 6 dolazi u obzir (jbg ipak su nam prognozirali 3-4 pobjede najvise
)
Sad je definitivno jasno da je Hjuston uz'o diviziju, a nama je seed 5 maximum, mada i seed 6 dolazi u obzir (jbg ipak su nam prognozirali 3-4 pobjede najvise
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma edine i da je izgubio houston nema sanse da bi ih stigli objektivno govoreci...sinoc se vidjelo da su ovo dvije najbolje odbrane... Houston u drugom poluvremenu je bio haman pa u minusu sa yardima...ebiga ne mozes dobit profulas fg,izgubiš lopte na 30 40 yardi gdje imas sansu za fg...hester i davis tragocari o sudija kreten komican...hester uze loptu i nesto drobla i neuze 1st down i zijanismo loptu jos bushu ispade..onda ona kisa ebiga cist TD marshall neuhvati iskliznu mu ebiga....sve u svemu povrede zabrinjavaju ebes sve...dva igraca potres mozga...watt se nije vidjeo pojeo ga carimi sinoc..nisu cutlera ni jednom oborili....jest onaj idiot kacigom u glavu kad nam ie sudija ukrao mozda i Td... Na 2 yarda smo dosli vrati nas beze lopovluk ocami
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eh, sta bi bilo kad bi bilo, nemoj mi toga...SaltCityAttack je napisao/la:Ma edine i da je izgubio houston nema sanse da bi ih stigli objektivno govoreci...
Bolji onaj Campbell od Cutlera!
Roger Federer the greatest of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Vidjet cemo. Vjerovatno ce imati ovaj sansu da pokaze sta zna kao starter u narednih par utakmica.Edin TM87 je napisao/la:Bolji onaj Campbell od Cutlera!SaltCityAttack je napisao/la:Ma edine i da je izgubio houston nema sanse da bi ih stigli objektivno govoreci...
Dobio sam fantasy za 0.94 poena: 94.94 - 94.00. hahahaha. Njega je Vick sjebao sa onim potresom mozga sto je zadobio.
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh, sinoć prava muška tekma na Soldier Fieldu, po pravim PO uslovima
Odbrane su dominirale (posebno secondary), a OL je odlično odradila svoj dio posla i kod Međeda i kod Texansa, jer nismo vidjeli sacka do 4/4
Ipak na kraju odlučila odlična partija Fostera i onaj TD, koji je bio čist
, a onaj nedozvoljeni pass naprijed Cutlera, nakon kojeg je i zadobio potres mozga je bilo strašno teško vidjeti, i mislim da ona crvena linija na TV-u nije bila tačna jer su one sudije na pregledu te akcije u box-u gledali onu oznaku za 1down na lijevoj strani terena od Cutlera, a ne tu liniju sa ekrana koju je NBC postavio
Najveći udarac za Chi je povreda Cutlera, koji istina nije baš izgledao najbolje ni prije njega, jer je imao nekih 30 yardi bacanjem i 2 INT, a ovaj poraz ne mora da znači ništa jer nije protiv rivala iz NFC-a, tako da će puno značajnija biti tekma protiv Ninersa iduće sedmice, kao i protiv Packersa u nastavku sezone, koja će vjerovatno i odlučivati pobjednika divizije
Jason Campbell je najbolja QB zamjena u NFL-u, i sinoć je odigrao sasvim solidno za one uslove i protivnika, iako je po prvim vijestima Cutler upitan za ponedjeljak i susret sa Ninersima, a siguran je za vikend poslije toga
A Texansi su ovom pobjedom vjerovatno osigurali diviziju (osim ako ih Coltsi ne dobiju oba puta
), kao i 1 mjesto u AFC-u, jer imaju tiebreaker protiv Ravensa i Broncosa zbog pobjeda nad njima, a teško da će do kraja sezone ispustiti tu prednost, čak i u slučaju poraza od Patsa 
A sinoć je WR Seahawksa Golden Tate pokazao bolje vještine na QB poziciji i imao više pass TD od Sancheza i Timmya zajedno, sa ovim potezom

Odbrane su dominirale (posebno secondary), a OL je odlično odradila svoj dio posla i kod Međeda i kod Texansa, jer nismo vidjeli sacka do 4/4
Ipak na kraju odlučila odlična partija Fostera i onaj TD, koji je bio čist
Najveći udarac za Chi je povreda Cutlera, koji istina nije baš izgledao najbolje ni prije njega, jer je imao nekih 30 yardi bacanjem i 2 INT, a ovaj poraz ne mora da znači ništa jer nije protiv rivala iz NFC-a, tako da će puno značajnija biti tekma protiv Ninersa iduće sedmice, kao i protiv Packersa u nastavku sezone, koja će vjerovatno i odlučivati pobjednika divizije
Jason Campbell je najbolja QB zamjena u NFL-u, i sinoć je odigrao sasvim solidno za one uslove i protivnika, iako je po prvim vijestima Cutler upitan za ponedjeljak i susret sa Ninersima, a siguran je za vikend poslije toga
A Texansi su ovom pobjedom vjerovatno osigurali diviziju (osim ako ih Coltsi ne dobiju oba puta
A sinoć je WR Seahawksa Golden Tate pokazao bolje vještine na QB poziciji i imao više pass TD od Sancheza i Timmya zajedno, sa ovim potezom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nemoj budalit ziv bio....kod nas nevalja ko call game ...cutler je bacio 2 inta ali daleko od toga da je bio los prije nego je izasao...pokusavao je bacati ispustali su se pasovi davis hester i jednu marshall sto je bio cist tdEdin TM87 je napisao/la:Eh, sta bi bilo kad bi bilo, nemoj mi toga...SaltCityAttack je napisao/la:Ma edine i da je izgubio houston nema sanse da bi ih stigli objektivno govoreci...
Bolji onaj Campbell od Cutlera!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Evo jednog novog forumasa, a starog navijaca Colts-a :)usput da najavim direktan prijenos Indianapolis - New England
Arena sport BIH nedjelja 22:25
pravo vrijeme da vidimo Andrew Luck-a 
Arena sport BIH nedjelja 22:25
Max Allegri
@Rio
Ma sve regularno ba, svi plays su bili reviewed, stipu @salta sto se izlvaci. Tesko mu palo sto su medjvedici pusalgi, i sto nisu dovoljno jaki da urade sta jacim ekipama, mogu se tamo na Titansima izivljavat.
Ma sve regularno ba, svi plays su bili reviewed, stipu @salta sto se izlvaci. Tesko mu palo sto su medjvedici pusalgi, i sto nisu dovoljno jaki da urade sta jacim ekipama, mogu se tamo na Titansima izivljavat.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jeste ali ocigledno nisu vidjeli ovo sto smo mi vidjeli na tv..upravo sto ti covjek kaze da Cutler nije prosao liniju i tacka..mozes ti pricat dostura neka je ono pregledano koliko hoces puta kad je ono bila kradja ...i TD Jenningsa uvjeren sam da vas igrac ga nije tako..nebi ja sad nesto da izvlacim se zbog tog igrali smo lose, ali vala vi niste ni sekunde bolje odigrali..sto vise imali smo vise yardi.. vi ste u drugom poluvremenu bili u minusu sa yardima ..mi smo imali 4 puta da uzmemo FG da smo bili pametni..vi ste imali jedan napad dobar i sve i iskoristili ste prilike kad ste bili na 30-40 yardi da ugrabite FGalemsa je napisao/la:@Rio
na kraju krajeva Carimi ti pojeo onog Watta vidjeo ga ja nisam... jos me covjek do mene sjedi J**+ zbog Watta ja ga nahvalio dobar ovo ono
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Uh sinoc dosta teska pobjeda Steelersa na Heinz Fieldu protiv Chiefsa i to tek nakon produzetaka. Za mene licno jedno veliko iznenadjenje s obzirom da Chiefse smatram jednom od najgorih ekipa u ligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Najgore za njih je što im se Big Ben povrijedio ( i vjerovatno je to i razlog ovako tijesne pobjede), a dolaze im Ravensi, tako da će imati dosta problema ako se ne oporavi na vrijemeamerosm je napisao/la:Uh sinoc dosta teska pobjeda Steelersa na Heinz Fieldu protiv Chiefsa i to tek nakon produzetaka. Za mene licno jedno veliko iznenadjenje s obzirom da Chiefse smatram jednom od najgorih ekipa u ligi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.