Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

adom
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la adom » 19 okt 2009, 15:21

Il se meni cini ili ovi njihovi bas ne vole njihovog selektora. Bar tako po njihovim komentarima.
S druge strane pogledajte ovo :mrgreen:

http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2009, 15:24

slika
oplakah :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 okt 2009, 15:27

Odlično...

Super je što igramo prvu u Portugalu, tamo idemo u najjačem sastavu.

A onda kad dođu u Zenicu ima da ih nema...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Bosnian Kingdom
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian Kingdom » 19 okt 2009, 15:29

predvidjao sam Portugal i pogodio sam..ma mora da sam vidovit :mrgreen: eee kad sam sad vidio Ćiru i njegov izraz lica shvatio sam da taj covjek ipak zna svoj posao....predvidio sam i rezultat pa cu ponoviti

Portugal-BiH 3:2 2.ut.BiH-Postugal 2:0

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 19 okt 2009, 15:29

odlicno!
portugal je protivnik kojeg sam prizeljkivao 8-)
posebno bi bilo vazno da protiv nas igra ronaldo-portugal je mnogo slabiji s njime
navikani jesu, jaki nisu
bas se sjecam ep i tekme por-njem :)
trebalo bi je ponovo odgledati i vidjeti kako je balak zaustavio cr-va ;)
znaci, samo igrati cvrsto, na granici faula i cr-v ce se predati najkasnije do 30-te minute
vazno je i spomenuti kako su ih nijemci nadskakali i kako se skolari zalio da nema igraca koji moze zaustaviti dobrog skakaca
e, zar je potrebno i spomenuti kao dzeko bolje igra glavom od citavog elfa pa da dodaju i birhofa :D
jos kad se doda i to da drugu tekmu igramo kuci 8-) ali i ono glavno, a to je da ce nas podcjeniti :twisted:
ps
eto, nikome ne psujem ali cu uputiti pozdrav onom maloumniku sb f. a u koji ce se ukljuciti i ostali clanovi sportsport.ba 8-)

joj kad se ne upisha od ovog komentara :lol: :D
mokeke je napisao/la:Treba zvati Brunu Akrapovica :mrgreen: da unakazi CR-a u prvoj utakmici. Kada u FIFI budu znali da CR svakako ne dolazi, u Zenici ce biti fer i korektno sudjenje
Zadnja izmjena: secer, dana/u 19 okt 2009, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 19 okt 2009, 15:30

šb fanatik je napisao/la:Kako će vas Portugalci nakantati :lol: , ukupan rezultat Portugal-BiH 8:1
Nadam se da ces uzivati gledajuci BiH na tv-u :mrgreen:
Jos jedan provokatorski komentar i ides na hladjenje :)

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 19 okt 2009, 15:32

Dobro je, ja zadovoljan. Nek smo ruse izbjegli, ko bi igro na minus 40 u moskvi. Ovako portugalcima ima peticu da zabiberimo na ledenom BP ma ima da se vrate hladnih glava ciku, a Mi u Afrikuuu.
HAJMO BOSNOOO
HAJMO
HERCEGOVINOOO
U AFRIKUUU
I TO JUZNUUU

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 okt 2009, 15:32

Portugal je favorit,ali sigurno i mi imamo veliku sansu,historijsku! Oni imaju 4-5 vrhunskih fudbalera,ali imamo i mi! Dzeko,Ibisevic,Miske,po pokovima Salihovic i Ibricic,sredina,Rahimic,Pjanic,Bajramovic... uz veliku hrabrost i malu dozu srece mozemo izbaciti Portugal,aBd!
Sretno Bosno!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 okt 2009, 15:34

sjecam se kad je sarajevo cekalo protivnika, molio sam Boga da dobiju Cluj i na kraju ga dobise ali eto i ispadose...

Ko nam garantuje da bi prosli Grke, koji su fakat prgavi ako nista jednako koliko i Portugalci...

Portugalske zujalice nam sigurno ne leze, ali isto tako uz malo srece, bi mogli do povoljnog rezultata u Lisabonu a onda oprezno u zenici...

Nasa sansa je nas kolektiv, tu smo sigurno jaci... Oni su gledajuci pojedinacne pozicije ili jednaki ili jaci na svim pozicijama osim eto tih napadaca

ako budemo igrali na kontre sigurno cemo imati svoju sansu jer smo tu yebeno jaki... ako se budemo nadigravali kao sto smo pokusali protiv spanije, tesko se nama...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 19 okt 2009, 15:34

Medunjanjina treba zvat sad protiv porugala on osjeca tu igru (jer igra u spaniji) i mentalitet ! veliko pojacanje
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2009, 15:35

Sad cetiri sedmice kuhanja,iscekivanja,nervoze.grickanja noktiju,galama na samog sebe i jos milion nekakvih hepekova. :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 okt 2009, 15:35

http://www.****/site/inde ... &Itemid=63

Vidite ovo, jucer je bila proba za izvlacenje i jucer isto nam je izasla Portugal. Jel to slucajno? ili tako je FIFA htjela?

Ja neznam stvarno sta da kazem, posto samo razmisljam kako mozemo da prodjemo Portugalce. Imamo jos uvijek puno igraca koji prijeti zuti karton. I tako ako bi dobili u Portugal zuti nece igrat u Zenici. Jooj Ciro de postavi dobru formaciju bogati. I de probaj nam vratit Papca i Bracu.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 19 okt 2009, 15:36

JA citam ove vijesti za portugalskih portala. Izgleda da nas oni ipak ne podcjenjuju toliko koliko mislimo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 okt 2009, 15:37

ribery je napisao/la:
šb fanatik je napisao/la:Kako će vas Portugalci nakantati :lol: , ukupan rezultat Portugal-BiH 8:1
Nadam se da ces uzivati gledajuci BiH na tv-u :mrgreen:
Jos jedan provokatorski komentar i ides na hladjenje :)
pusti ga vidis da je se izgubio,cuj nas portugal 8:1 al me nasmija do suza,ja neznam koga su englezi ponizili u dvije utakmice 9:2 hahahahha :D pa se igraci od tuge napili ko stoka hahha,pa dobili svjetsku velesili u fudbalu Kazahstan sa 2:1 u 92 min.dali go,pa se radovali ko da su izborili baraz hahhaa.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hrcak
Kontakt:

Post Postao/la Hrcak » 19 okt 2009, 15:41

Nisu kao Francuska,ali nisu ni Grcka koju su svi prizeljkivali.
Sansa BIH jeste selektor Portugala koga smatraju slabim strucnjakom i jedinim krivcom sto idu u baraz.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 okt 2009, 15:41

Smo cvrsto u Portugalu,**** kartone.Jos kad bi ga džeko ili vedo zabili sto nije nemoguce.Ja bih bio zadovoljan sa 1-1.Onda oni u zenici moraju ici na sve ili nista a tu opet nastupaju DŽeko,Vedo,Miske.Samo pametno i hladne glave,sa njima se nesmijemo nadigravati i nadtrcavati jer su na lopti prejaki.Praviti lagane faule,sjeckati igru,u prvoj tekmi se najvise posvetiti odbrani onako nesto kao u Murciji,pa ako koja kontra upali dobro i jest.A u Zenici ako izvucemo povoljan rezultat cekati svoju sansu,nesmijemo krenuti onako silovito kao protiv Spanije.Portugal-Bosna 0-0,Bosna -Portugal 1-0 Džeko 89 minuta.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2009, 15:43

slika
Vako ce ovaj plakat kad izgube na BP...ne boj se Gaynaldo brate,pa nije stid izgubit od Bosne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 okt 2009, 15:47

dječarac pod nickom šb fanatik nam se više neće obraćati.
molio bih forumaše koji ga primjete pod drugim nickom da to prijave kako bi isti bio ekspresno eliminisan.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 okt 2009, 15:48

S nekim smo morali igrat :mrgreen: Iako se na prvi pogled čini da je Grčka najbolja opcija, makar po imenima, ja sam sretniji da smo dobili Portugal jer smatram da sa njima možemo da igramo a nije sramota ni ako ne prođemo. Ovo su prave utakmice za nas, odgovara nam 100% njihova igra jer:

1) Muratović i Rahimić će, ako budu dobro igrali, razbiti većinu njihovih napada,
2) Svaka ispucana lopta će biti Džekina, koji, evo vidimo u zadnje vrijeme, jako dobro i asistira,
3) Prekidi.

Šanse su, po meni, 55/45 u korist Portugala. Bolje je što smo dobili njih nego Francuze ili Ruse. Znači, imali smo i sreće.

Admin, bravo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 19 okt 2009, 15:50

Dobili smo najboljeg protivnika i sigurno ih prolazimo mehki su oni a to nam pase,ja licno sam se bojao Grka...
Pojest ce njih ovaj mali..
slika
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 19 okt 2009, 15:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.