LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: LA Lakers
ma Phil je u Lakersima sigurno ..ovo je samo formalno razvlacanje ..pa normalno nece ni odn odmah reci "yes"...cekat ce 2-3 dana i onda ce postati trener Lakersa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sloan izjavio da nije zainteresovan,zato ga i nisu kontaktirali.Tako javlja Larry Coon,jedan od boljih ESPN insajdera...Balon je napisao/la:Nije da on nije zainteresovan nego ga uprava Lakersa uopste nije kontaktirala.NEZALAGANJE je napisao/la:Kao sto sam vec i pisao,Sloan nije zainteresovan za klupu LAL...Nisam ni sumnjao u da ce biti,jednostavno,to nije njegov stil rada...
Izvuceno iz konteksta. Jerry Sloan licno nije nista izjavio pa zato Coon misli da nije zainteresovan. Sloan je i sam rekao da nije trener koji ce se sam nuditi za posao jer to nije njegov stil.NEZALAGANJE je napisao/la:Sloan izjavio da nije zainteresovan,zato ga i nisu kontaktirali.Tako javlja Larry Coon,jedan od boljih ESPN insajdera...Balon je napisao/la:Nije da on nije zainteresovan nego ga uprava Lakersa uopste nije kontaktirala.NEZALAGANJE je napisao/la:Kao sto sam vec i pisao,Sloan nije zainteresovan za klupu LAL...Nisam ni sumnjao u da ce biti,jednostavno,to nije njegov stil rada...
koliko si dugo na forumu mislio sam da si shvatio da svi treneri u nba,ali SVI su zainteresovani da vode lakerse...zasto bi bilo drugacije sa Sloan-om?NEZALAGANJE je napisao/la:Sloan izjavio da nije zainteresovan,zato ga i nisu kontaktirali.Tako javlja Larry Coon,jedan od boljih ESPN insajdera...Balon je napisao/la:Nije da on nije zainteresovan nego ga uprava Lakersa uopste nije kontaktirala.NEZALAGANJE je napisao/la:Kao sto sam vec i pisao,Sloan nije zainteresovan za klupu LAL...Nisam ni sumnjao u da ce biti,jednostavno,to nije njegov stil rada...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Jok svi su zainteresovani da vode Denver Nuggetse

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Veceras protiv Kingsa ne bi trebalo biti problema da upisemo trecu pobjedu u ovoj sezoni. Da je onaj pokusaj od trenera jos na klupi u to bi sumnjao.
Lakersi su kontaktirali Pacerse sa molbom da pregovaraju sa Shaw-om ukoliko se Jackson odluci da preuzme trenersku ulogu. Takodjer prema medijima Rambis i ostali pomocnici Jacksona bi ekipu vodili na utakmicama na kojima on ne bi bio prisutan. Kao sto sam rekao na prethodnoj stranici to mi se nikako ne svidja, no posto vidim da Sloan nije u kombinacijama bolje je uzeti Ferrari sa odredjenim problemima, nego birati izmedju Yuge ljubicaste (D`Antoni) i zlatne (Dunleavy) boje.
PS: Takodjer se spominje da ukoliko Jackson preuzme posao da bi Scotie Pippen bio jedan od njegovih pomocnika.
Lakersi su kontaktirali Pacerse sa molbom da pregovaraju sa Shaw-om ukoliko se Jackson odluci da preuzme trenersku ulogu. Takodjer prema medijima Rambis i ostali pomocnici Jacksona bi ekipu vodili na utakmicama na kojima on ne bi bio prisutan. Kao sto sam rekao na prethodnoj stranici to mi se nikako ne svidja, no posto vidim da Sloan nije u kombinacijama bolje je uzeti Ferrari sa odredjenim problemima, nego birati izmedju Yuge ljubicaste (D`Antoni) i zlatne (Dunleavy) boje.
PS: Takodjer se spominje da ukoliko Jackson preuzme posao da bi Scotie Pippen bio jedan od njegovih pomocnika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Da Phil nema vec smisljen plan u glavi kako propustati nebitne utakmice na gostovanjima i mozda poneku kod kuce, to ne bi ni trazio sigurno. Ja iskreno ne vidim nacin da on opet ne dodje. Imam osjecaj da je ovo ekipa skockana po njegovoj mjeri, mozda je drugacije, ali instinkt mi govori da je ovo njemu jos jedan izazov u karijeri. Vidjet' cemo da li ce me prevariti

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I stožer, al' i igrači su ZA dolazak Phila, dakle, samo je sada do njega.“Poznavajući ga, mislim da je to samo pitanje njegovog zdravlja i može li se ponovno nositi s time. On je perfekcionist, to svi znaju. On nas je poučavao nijansama, sitnim detaljima i zamršenostima u igri o čemu mnogo ljudi nema pojma. Kada je u pitanju košarka, on je na razini genija”, završio je Bryant.
ja bih volio d'antonija, i da prevarimo NYK da im damo krampu gasoFta, a da oni nama daju amar'ea
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
sundancekid
- Kontakt:
Meni je cudno kako navijaci podcjenjuju Gasola, nakon svega sto je on uradio za klub. Uvijek je nekako na tapeti, a toliko je korisnih stvari uradio, vrhunski momak....
Ja bi vratio Odoma
Ja bi vratio Odoma
sundance, proslo je pauovo vrijeme, nazalost 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Solidna igra na poluvremenu za +9.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Lagana pobjeda na kraju. Starteri su mogli igrati jos manje, ali nema veze. Idemo dalje.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Lagana pobjeda na kraju. Starteri su mogli igrati jos manje, ali nema veze. Idemo dalje.
Neno,glupo mi je da vec nakon 10 utakmica pocnu razmisljati o minutama. Poslije all star vikenda treba polako poceti smanjivati minute,a ne sada.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
WakaFlocka
- Kontakt:
http://www.hoops-nation.com/lakers-hire ... ead-coach/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od svih mogucih opcija vi izaberete najgoru..
Od svih mogucih opcija vi izaberete najgoru..
Jedno su želje, a drugo stvarnost. ;DKK_Bosna je napisao/la:ja bih volio d'antonija, i da prevarimo NYK da im damo krampu gasoFta, a da oni nama daju amar'ea
I, btw; da se malo nasmijemo jer vjerujem da ste zaboravili ovog pulena, a?
[youtube][/youtube]
Pa nas vodi George Karl a vas do juce vodio Mike Brown,jake ti zainteresovanostineno#4 je napisao/la:Jok svi su zainteresovani da vode Denver Nuggetse![]()
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
KK_Bosna je napisao/la:ja bih volio d'antonija, i da prevarimo NYK da im damo krampu gasoFta, a da oni nama daju amar'ea
moja predvidjanja su se ostvarila, barem za prvi dio... sad jos samo dofurati the beasta i 100% sam uvjeren u titulu
- majestic24
- Kontakt:
OFFICIAL: Lakers Hire Mike D'Antoni
S jednog magarca na drugog
Neznam sto nisu doveli PJ...ako su u pitanju pare,ja bih mu dao koliko god da trazi
S jednog magarca na drugog
Neznam sto nisu doveli PJ...ako su u pitanju pare,ja bih mu dao koliko god da trazi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.