Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Prva utakmica ove sezone gdje sam zadovoljan prikazanom igrom.Silva dominirao sredinom,Yaya je isto dosta toga uradio.Aguero zabio i vratio formu,valjda ce tako i nastavit.Za Edina samo riječi pohvale,koja igračina je to ljudi moji,možemo biti zlatni što ga imamo.Samo da ga se više i koristi,ne bi mi gubili protiv Ajaxa i spašavali bodove.
Keep walking.
Nisam gledao prvo poluvrijeme.Ali ovo sto sam vidio u drugom moram biti zadovoljan sve je drugacije kad je tu Silva.Dzeko i Kun za preokret.Sudija se malo izgubio ali ok je.Zadrzao se prikljucak za Unitedom.Maicon pokazao da ce biti veliko pojacanje.United ima Chichu City Dzeku.Smio sam kucu ulozit da ce dat gol kad je usao.Majstore hvala za sve drzis ovu sezonu u zivotu dok igra nije nesto posebno.Sa ovakvom igram kasnit dva boda i biti neporazen je gotovo pa nemoguce.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- paranojafredy
- Kontakt:
sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
Ko zna mozda prije pukne Chicharitu film nije covjek lud sjedit na klupu a da Rooney igra koji penala ne moze pogodit kako treba.paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Jedva ste pobjedili po meni. 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Nah.Chicha je vise puta rekao da je zadovoljan u Unitedu i da nema namjeru da ide i da su sve ono medijske lazi sto su pisali da hoce da ide.Tako da on ostaje 100%.tevezito je napisao/la:Ko zna mozda prije pukne Chicharitu film nije covjek lud sjedit na klupu a da Rooney igra koji penala ne moze pogodit kako treba.paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Ma znam da nece ici nigdje to je vise bio odgovor ovom vasem paranoji.Mada kako je krenuo prvih dana provocirat sad je se malo smirio.Narin je napisao/la:Nah.Chicha je vise puta rekao da je zadovoljan u Unitedu i da nema namjeru da ide i da su sve ono medijske lazi sto su pisali da hoce da ide.Tako da on ostaje 100%.tevezito je napisao/la:Ko zna mozda prije pukne Chicharitu film nije covjek lud sjedit na klupu a da Rooney igra koji penala ne moze pogodit kako treba.paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
- Cautinho
- Kontakt:
Prije će Mancini napustiti nego Edin.paranojafredy je napisao/la:sve dok Edinu ne pukne film i ne odluci napustit,e ko li ce vas onda izlvlacit pitam se
Keep walking.
Meni su se danas igrači Cityja činili zagriženijim, nego na nekim prethodnim susretima, pa ono protiv Ajaxa je posebno djelovalo kao da igraju protiv trenera. Danas su ipak više grizli, trudili se , borili i zasluženo su slavili, jer 2 penala je sudija Man. Cityju mogao komotno svirat. Kod prvog je bio svakako neprirodan položaj ruke Galasa.
Na kraju fantastičan gol Džeke, koji još jednom spašava Mancinija. E sad dal je ovo preokret i spas za Mancinija , to stoji da se vidi. Ali u ligi bar nije sve izgubljeno.
Na kraju fantastičan gol Džeke, koji još jednom spašava Mancinija. E sad dal je ovo preokret i spas za Mancinija , to stoji da se vidi. Ali u ligi bar nije sve izgubljeno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
BigBigBang
- Kontakt:
Takticka genijalnost Mancinija je ponovo urodila plodom, ovakvi potezi ce mu donijeti novu titulu prvaka!
Bravo gospodone rotacija, bravo!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dokad ce Džeko spašavati guzove onom žabarskom smradu 
Ja to odavno pricam, a pogotovo @thenaturalone.... Mancini ubjedljivo najbolji trener i takticar, pogotovo u oblasti mjenjanja, to je doktorirao....BigBigBang je napisao/la:Takticka genijalnost Mancinija je ponovo urodila plodom, ovakvi potezi ce mu donijeti novu titulu prvaka!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nemoj zezatDevilS je napisao/la:Jedva ste pobjedili po meni.
You'll never walk alone.
Voli liverpool a dok mu se ekipa bori na terenu on na forumu...prava ljubav 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jes' vala. Ja tebe nisam vidio na forumu za vrijeme Unitedovih utakmica.neo je napisao/la:Voli liverpool a dok mu se ekipa bori na terenu on na forumu...prava ljubav
Što ti bacaš bombe, to je za ne povjerovat.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nova 3 boda, na silu (opet). 
- moustapha
- Kontakt:
Cekaj, ovo je sigurno neka zaj.ebancija? Cuj, Mancini genijalac!Hypnose je napisao/la:Ja to odavno pricam, a pogotovo @thenaturalone.... Mancini ubjedljivo najbolji trener i takticar, pogotovo u oblasti mjenjanja, to je doktorirao....BigBigBang je napisao/la:Takticka genijalnost Mancinija je ponovo urodila plodom, ovakvi potezi ce mu donijeti novu titulu prvaka!
#divovi
Šta pričaš kretenu? Najbolji strijelac ekipe ti sjedi na klupi majmune neandertalni"On nije sretan", rekao je Mancini. "Ne postoji igrač koji sjedi na klupi i koji je sretan. Imali smo tri važna napadača na terenu protiv Tottenhama. Prošle smo godine osvojili prvenstvo zbog golova naših napadača. Ovo je bila velika pobjeda za nas", rekao je Mancini.
naprijed rejal
Bolje preskoci njega jer cemo opet citati isto. Lik je bolestan. Meni svaki put pozli kad vidim da se opet vratio na forum sa nekim novim nickom jer znam da je ova tema ni na sta nalik kad se on pojavi. Ispise se nekoliko stranica gluposti. Svaki put naleti neko novi ko ne zna o kome se radi. Ovo mu je cetvrti nick kako ja znam a koliko ih jos ima sto ja ne znam???? Boga pitaj.moustapha je napisao/la:Cekaj, ovo je sigurno neka zaj.ebancija? Cuj, Mancini genijalac!
Meni je City drag klub i volio bi da osovji titulu, sa ili bez Mancinija. Nisam hejter ali naravno da mi nije svejedno kad se neko izivljava na najboljem strijelcu kluba.
Kad je Edin los, kazem los je, kad je dobar, kazem dobar je. Sada je u odlicnoj formi ali opet ga drzi na klupi. Dok mu Edin jednom ne j*be mater, kao sto je Pjanic jucer onoj dzukeli na klupi Rome.
Manciniju je lahko rotirati i taktizirati kad na klupi drzi najboljeg strijelca, igraca od 30+ miliona. Nek debil ode u Wigan pa nek onda taktizira i rotira. Pokazao je svoje u Ligi Prvaka, ne pomoze mu rotacnija ni taktika u Amsterdamu. Pregazili ga ljudi sa 10 puta slabijim i jeftinijim timom.
Mancini, Balo i Tevez, sve u jedan paket i pravac Milan, tamo medju iste kao sto su oni. City bi se preporodio bez njih. Samo se svadjaju, unose nemire, raskol....
Dobro, za Teveza mogu donekle i shvatiti, on je najveci krivac sto se City prosle godine plasirao u Ligu Prvaka. Individualni kvalitet Teveza ih je plasirao a ne Mancini i njegova taktika i onda dodju u Ligu prvaka a on Teveza na klupu. Dovesti klub u Ligu Prvaka i onda na klupu. Neshvatljivo. Nadam se da ce i Edin uskoro napraviti neku glupost.
Samo da jos dodam, gol Dzeke je kao sa PSa. Akcija, gol, trcanje prema publici...
Sve kao sa igrice, kao programirano. Fenomenalno.
[youtube][/youtube]
Sve kao sa igrice, kao programirano. Fenomenalno.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.