Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
veceras u 00:00 ili sutra dok budes u skoli...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ne idem u skolu to sam zavrsio prije 6 godina jedino kad sa kafe dodem oko 1-2 

DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Skinuo sam od Skidrowa igricu i kada pokrenem setup trayi mi da unesem neki pasword ili sta vec, jel to samo kod mene ili..
password ti je http://www.skidrowgames.net" onclick="window.open(this.href);return false; pise ti i na njegovoj stranici pogledaj mlao
Vlado PD je napisao/la:Skinuo sam od Skidrowa igricu i kada pokrenem setup trayi mi da unesem neki pasword ili sta vec, jel to samo kod mene ili..
nemoj bezveze da je instaliras kad crack nevalja jednostavno sacekaj par dana jos da izadje crack fix pa da u komadu igras za to vrjeme poskidaj grbove dresove update pripremi i CEKAJ FIX kao i SVI MIVlado PD je napisao/la:Skinuo sam od Skidrowa igricu i kada pokrenem setup trayi mi da unesem neki pasword ili sta vec, jel to samo kod mene ili..
Moze neko postavit link za igru da instaliram pa da onda cekam crack ?
-
- Kontakt:
reg se na sortitoutsi imas tu sve..... http://sortitoutsi.net/graphics/style/1 ... ayer-faces" onclick="window.open(this.href);return false;
Update 4 (11/11/2012): So, SkidrowTeam have fallen into problems within the crack itself including the latest patch this doesn't mean they have stopped working on it because they are releasing other PC releases. People should bare in mind that Football Manager 2013 isn't the only game which exists in the PC platform. I ask you still be patient as their are many big releases coming up this month including COD: Black Ops 2 and Assassins Creed III. Cracking is not as easy as it sounds and it requires many patience in order to get to the final coding of the HEX and trying to get rid of the encryption which developers these days are doing a hard job on. Its not their fault, they want to protect their profit but its not impossible for the team to crack the game as SkidrowTeam have been successful in my many attempts when it comes to other releases. Thanks for supporting SkidrowTeam and I will continue to update this thread and many thanks for the supporters out their I would like to thank each and every individual for being patient and not flooding my inbox with stupid messages regarding FM 2013. Ovo na skidrowgames.com
Siguran sam i ja sada da ovo nije officialna stranica od skidrowa,ustvari kao sto je i "neo" rekao skidrow nema oficialnu stranicu...
No zanima me odakle kupe ove informacije ili to nekakav lik glumi da je iz skidrow tema i pise gluposti.....
Update 4 (11/11/2012): So, SkidrowTeam have fallen into problems within the crack itself including the latest patch this doesn't mean they have stopped working on it because they are releasing other PC releases. People should bare in mind that Football Manager 2013 isn't the only game which exists in the PC platform. I ask you still be patient as their are many big releases coming up this month including COD: Black Ops 2 and Assassins Creed III. Cracking is not as easy as it sounds and it requires many patience in order to get to the final coding of the HEX and trying to get rid of the encryption which developers these days are doing a hard job on. Its not their fault, they want to protect their profit but its not impossible for the team to crack the game as SkidrowTeam have been successful in my many attempts when it comes to other releases. Thanks for supporting SkidrowTeam and I will continue to update this thread and many thanks for the supporters out their I would like to thank each and every individual for being patient and not flooding my inbox with stupid messages regarding FM 2013. Ovo na skidrowgames.com
Siguran sam i ja sada da ovo nije officialna stranica od skidrowa,ustvari kao sto je i "neo" rekao skidrow nema oficialnu stranicu...
No zanima me odakle kupe ove informacije ili to nekakav lik glumi da je iz skidrow tema i pise gluposti.....
Glumi i pise gluposti da bi zabavljao ali i uvjerio raju da on ima podatkeNo zanima me odakle kupe ove informacije ili to nekakav lik glumi da je iz skidrow tema i pise gluposti.....

"It's one of premier league's oldest lessons .
Nigdje ne mogu nac grbove za prvu ligu FBiH i RS-a,pa ako neko ima nek posalje link u pm,unaprijed zahvalan 

brate http://www.skidrowgames.net" onclick="window.open(this.href);return false; imas torrent i skidan cas poslavm22 je napisao/la:Moze neko postavit link za igru da instaliram pa da onda cekam crack ?
Update 4 (11/11/2012): So, SkidrowTeam have fallen into problems within the crack itself including the latest patch this doesn't mean they have stopped working on it because they are releasing other PC releases. People should bare in mind that Football Manager 2013 isn't the only game which exists in the PC platform. I ask you still be patient as their are many big releases coming up this month including COD: Black Ops 2 and Assassins Creed III. Cracking is not as easy as it sounds and it requires many patience in order to get to the final coding of the HEX and trying to get rid of the encryption which developers these days are doing a hard job on. Its not their fault, they want to protect their profit but its not impossible for the team to crack the game as SkidrowTeam have been successful in my many attempts when it comes to other releases. Thanks for supporting SkidrowTeam and I will continue to update this thread and many thanks for the supporters out their I would like to thank each and every individual for being patient and not flooding my inbox with stupid messages regarding FM 2013.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma nek oni izbacivaju deluxe edition za BO 2,to je bitno.Briga njih za FM 13 dok lova od sege sjeda za odgodu cracka
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
pakashi pravi cod svakako skines patch i igras preko neta multiplayer a mi sto cekamo obicni fix ko nas je...Senaid L.F.C je napisao/la:ma nek oni izbacivaju deluxe edition za BO 2,to je bitno.Briga njih za FM 13 dok lova od sege sjeda za odgodu cracka

Care Samo Pare !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ma da,svaki COD isti al moraju oni a za nas ostale nikog nije briga
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
a drug moj ja se nadam makar za 4-5 dana da ce izac netrazim odma.....sta da radim sad kad snjeg zapada SKIDROW DAJ TE NAM FIX !!!!!!!Senaid L.F.C je napisao/la:Ma da,svaki COD isti al moraju oni a za nas ostale nikog nije briga

Kome se bas igra,neka instalira Mac OS pa proba ili na Windows-u preko programa neki kazu da radi....Ja bi probao ali nemam vremena fax od jutra do sutra...Ako neko pokusavao neka javi,bar preko programa
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
preko kojeg programa?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- pintol_TM87
- Kontakt:
a brate ti ne znas ukinuti replay golova a da igras preko programa za macdos..nista licno al tako je kako je..Senaid L.F.C je napisao/la:preko kojeg programa?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ali znam da je brzina kretanja molekula proporcionalna kvadratu njihovog ubrzanja(*Kb) a obrnuto proporcionalna masi molekula.pintol_TM87 je napisao/la:a brate ti ne znas ukinuti replay golova a da igras preko programa za macdos..nista licno al tako je kako je..Senaid L.F.C je napisao/la:preko kojeg programa?
To sto ne znam se snaci u manageru ne znaci da ne znam na racunaru.S obzirom da igram manager prvi put nakon 2008,nikad me to nije privlacilo al reko sad da probam.Tako da reci ime programa a meni prepusti ostalo
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Virtual box je program ali evo gledam ljudi se zale na orginal igru na mac-u tako da ni sam ne znam,da se mi skupimo cetvorica po 10 km,neo-u za key i na steamu se offline logujemo???Senaid L.F.C je napisao/la:ali znam da je brzina kretanja molekula proporcionalna kvadratu njihovog ubrzanja(*Kb) a obrnuto proporcionalna masi molekula.pintol_TM87 je napisao/la:a brate ti ne znas ukinuti replay golova a da igras preko programa za macdos..nista licno al tako je kako je..Senaid L.F.C je napisao/la:preko kojeg programa?
To sto ne znam se snaci u manageru ne znaci da ne znam na racunaru.S obzirom da igram manager prvi put nakon 2008,nikad me to nije privlacilo al reko sad da probam.Tako da reci ime programa a meni prepusti ostalo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.