Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AvantiSignora
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AvantiSignora » 11 nov 2012, 23:25

sLucajni je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:
sLucajni je napisao/la:Jel vam dosla dama sebi ... Ebiga prosle sedmice 3 odjednom ... Nije malo :lol:

Ebga ... nisam bio tu, pa se nisam mogao nasladjivati ...

-4
e izvini nisam u toku ... ta liga prvaka, grupa gdje je nordsjaland ... jel ima nordsjaland neke sanse da budu treci, pa da igraju evropsku ligu ... ako dama dodje, valja tri primit opet ... puno ce joj biti ...

al et ...
De mi reci kako je primiti 9 komada negdje...

[youtube][/youtube]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 11 nov 2012, 23:27

sLucajni je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:
sLucajni je napisao/la:Jel vam dosla dama sebi ... Ebiga prosle sedmice 3 odjednom ... Nije malo :lol:

Ebga ... nisam bio tu, pa se nisam mogao nasladjivati ...

-4
e izvini nisam u toku ... ta liga prvaka, grupa gdje je nordsjaland ... jel ima nordsjaland neke sanse da budu treci, pa da igraju evropsku ligu ... ako dama dodje, valja tri primit opet ... puno ce joj biti ...

al et ...
kako god okrenes bolje je biti u elitnom drustvu nego u necemu do cega niko ne drzi. LIga prvaka je samo za NAJBOLJE...

Juve ima realne sanse da prodje grupu i zaradi milione. Real, Barca, Manutd, vjerovatno nece posjetiti interov stadion jos zadugo. Razlog znas, da opet ne ponavljam!! ;)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 nov 2012, 23:42

"Anyway, regardless of the lose, I personally think for a very tired team that has almost one third of the team injured, we did great. Also it`s ok to end a winning streak to a team like Atalanta, much better than losing to a rival on our stadium for instant"

S jednog njihovog foruma :D Samo pokazuju kolike komplekse imaju od zebri. Bitno je da se Juve pobijedi, ostale utakmice nisu ni bitne.

slika

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 11 nov 2012, 23:59

Opet +4. Slijede sad nešto teže tekme, prvenstveno zbog Lige prvaka, kojoj ćemo biti više okrenuti, jer realno ma kakvi derbiji u pitanju bili i od Lazia i od Milana i od Torina smo jači za klasu i samo im je sreća što nam je prioritet LP, pa se možda remiju mogu nadat.

Ako tu uzmemo sedam do devet bodova, to je već nedostižno...

Posložit će to Conte aBd na oba fronta kako treba.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 12 nov 2012, 00:41

Tako je djecice mala ... Ovo je bilo malo potkucavanja, da vam ozivim forum danas, neda mi se citati toliko vasih gluposti ... Tako do sledeceg punjenja dame :lol: ... Sve je ovo samo rivalitet, ne palite se tako brzo ...

Arivederci ...

ps. al puno je dami 3 odjednom :twisted:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 12 nov 2012, 01:22

sLucajni je napisao/la:Tako je djecice mala ... Ovo je bilo malo potkucavanja, da vam ozivim forum danas, neda mi se citati toliko vasih gluposti ... Tako do sledeceg punjenja dame :lol: ... Sve je ovo samo rivalitet, ne palite se tako brzo ...

Arivederci ...

ps. al puno je dami 3 odjednom :twisted:
Nikad nista korisno od tebe. Samo " hrpa " gluposti u cilju provokacije i omalozavanja onoga od cega te vjecito boli glava. Njegov inter zijanio, a on trola ovu temu sa par bezveznih postova.

Pogledaj omjer pobjeda i poraza Juventusa i vidjet ce ko vise prima i ko koga nabija. Pobjeda intera u konacnici, vjerovatno, nece imati nikakvog uticaja na odbranu scudetta, a vi kao mala djecica i dan danas slavite 3 boda koja ste anulirali danasnjim porazom protiv jake Atalante.

Vi slavite poraz Juventusa, a " mi " cemo novo scuedetto... :D
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 nov 2012, 08:03

Nije me bilo ovih dana, vidim pravo veselo. :) Pescara očekivano tri bobe.

U subotu protiv Lazia moramo biti pravi i konzistentni... pobjeda aBd pa protiv Chelseja pobijediti.

Biće to gutavo, nezgodan je raspored a treba vidjeti kako će se momci nositi sa pritiskom. Sve je moguće pa i ispadanje iz Lige prvaka zbog umora, premorenosti, vruće glave, neiskustva pojedinih u bitnim tekmama.

Ali nije moguće da ostavim Damu na cjedilu... kad je bio Farsopoli dokazao sam svoju vjernost, zašto ne i sad.

Pozz braćo FORZA JUVE! 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 nov 2012, 11:28

Uživo intervju s Conteom

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 nov 2012, 16:25

Conte has decided Juventus will not take a trip to the Middle East during Christmas. They'll stay and train at Vinovo
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 12 nov 2012, 17:28

[youtube][/youtube]

:D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 nov 2012, 18:50

Luciano Moggi se oglasio poslije visoke pobjede Juventusa u Pescari i poraza Intera u Bergamu. Šest golova posvećuje brbljivcima.

Stara dama je sa visokih 1:6 porazila Pescaru i, uz poraz Intera, vratila se na 4 boda prednosti u odnosu na klub iz Milana.

"Juventusova pobjeda i Interov poraz su začepili usta svim brbljivcima koji su se prošle subote počeli javljati", rekao je Moggi i dodao:

"Čak sam čuo kako je neko rekao da je Juventusov ciklus završen. To su osobe koje imaju slobodu govora ali uopšte ne znaju o čemu govore. Šest Juventusovih golova iz Pescare posvećujem njima."

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 12 nov 2012, 18:56

Rasprodan stadion za Lazio i Chelsea.

Biće pakao na tribinama, pogotovo protiv Engleza. Kad aBd padne i prvak Evrope, onda će se i definitivno moći reći da smo se vratili.

Jedna ne baš dobra vijest, Gabriel Appelt Pires se povrijedio, slomio je nešto i dva mjeseca van terena.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba

Post Postao/la Pogba » 12 nov 2012, 19:11

Pregedah i poslušah cijeli ovaj jednosatni "intervju" sa Conteom. :)

Koji kralj, vidi se da gori od želje da se vrati, još malo pa će i taj decembar i njegov povratak.

Izdvojio bih par stvari, na pitanje kako će zamijeniti Asamoaha u januaru (ide na kup Afrike), kaže da imamo dobre igrače, PDC :roll: , Giack, Padoin :mrgreen: i Pepe koji mogu odgovoriti na te zadatke.

O stalnoj rotaciji napadača kaže da tako mora jer kada bi dvojica stalno igrala došli bi do kontinuiteta, ali isto tako ostala tri napadača bi imala kontinuitet, ali sjedenja na klupi što nije dobro.

Vjeruje mnogo u Gia, kaže da voli što ima napadače različitih profila, a da mu on omogućava asistencije, golove iz prekida, dribling 1vs1 gdje je i najbolji te da je zadovoljan bilansom od 5 golova za sada.

Zanimljivo je bilo o Pogbi, kaže da nije imao ni jednog momenta sumnju da 19-togodišnjeg momka stavi u prvu postavu i optereti ga, ali i da ima ogroman prostor za napredak te da će mu on pomoći u tome.
Kaže i ono što sam ja oduvijek tvrdio, a to je da ima potencijal da bude No.1 na svijetu na svom mjestu.
Uz to, vrlo pohvalno govori o njegovom trudu te kako je fenomenalno da momak već govori italijanski i da se tako i sporazumijevaju.

Cijeni BVB i njihovu igru.

Na pitanje o najdražem scudettu kaže da mu je prošlogodišnji najdraži, čak draži i od 5 maja.

8-)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 nov 2012, 19:18

Pogba "Conte me izgrdio na talijanskom jeziku.Ja sam kriv sto sam kasnio na treninge i jako mi je zao zbog toga.Izvinjavam se jer znam da sam uvrijedio Contea i drugove.Kasnjenje je vrlo trivijalno al je to greska.Znam da ce ova pogreska znaciti mnogo za moje iskustvo..Shvatio sam svoju pogresku i nece ponoviti u buducnosti.Mislim da je slucaj zatvoren,a ja vise necu kasniti.Nemam ja zeljanja sto sam u Juventusu jer znam da sam u velikom clubu i postoji mnogo razlika u odnosu na Man.United.To su dva najvaznija cluba na svijetu.Ja znam da me svi postuju od Contea pa do igraca..i svi ono vjeruju u mene i imam priliku da igram.Mene je Conte uvjerio da cu igrati.
Dobre je da se Pogba izvinio za grešku, jer samo tako može opstati u Juventusu, u Torinu nema glume.
„Odličan je, enormno veliki potencijal. Nisam ni malo razmišljao o tome da mu dam priliku, on to zaslužuje. Ima nevjerovatnu tehniku i sjajnu konstituciju, mogao bi da postane jedan od najboljih igrača na svijetu. Ali, mora uvijek da stoji na zemlji. Ima 19 godina, i ja sam debitovao u tim godinama, jedna dobra utakmica i odmah poletiš. Zbog toga smo tu da ga usmjerimo”, zaključio je Konte.
Danas su navijači postavljali pitanja Conteu, a on je odgovarao, a nakon toga je pričao i o Pogbi.

Piše se da bi Sanchez mogao doći na posudbu u januaru e to bi bio posao i on bi bio idealan za 4-3-3, ali teško je to izvodljivo.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 12 nov 2012, 19:21

juventus 0244 je napisao/la: Piše se da bi Sanchez mogao doći na posudbu u januaru e to bi bio posao i on bi bio idealan za 4-3-3, ali teško je to izvodljivo.
Iako bi vjerujem bio fin dodatak nama, ipak ne, bar meni se taj uopšte ne dopada, a i iz intevjua Contea danas se jasno moglo zaključiti da nema odustajanja od 3-5-2, a i on ne voli da se priča o brojkama (formacijama) već o stilu fudbala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 nov 2012, 19:23

evo i citavo intervju. GRANDE MISTER

" onclick="window.open(this.href);return false;

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 nov 2012, 19:53

Pogba je napisao/la:Iako bi vjerujem bio fin dodatak nama, ipak ne, bar meni se taj uopšte ne dopada, a i iz intevjua Contea danas se jasno moglo zaključiti da nema odustajanja od 3-5-2, a i on ne voli da se priča o brojkama (formacijama) već o stilu fudbala.
Ne znam on je meni bio želja i kad je išao iz Udinese-a, jeste da će Conte forsirati 3-5-2 formaciju i dalje, ali mogao bi on i tu odigrati dobro, a pored toga i mlad je, a i Vučinić ako nastavi ovako (povrede, ne zalaganje, loša igra) lako bi mogao biti na TL, tako da bi se otvorilo još jedno mjesto.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 nov 2012, 20:54

Ja ne znam u cemu je problem, pa nije da ne pravimo sanse nego ih jednostavno ne realiziramo. Logicno budemo li igrali ofanzivnije stvarat cemo vise sansi pa vjerovatno bi trebali i vise golova zabijati medutim i bez mijenjana formacije mislim da bi mogli trpati protivnike jednim vrhunskim napadacem ;)

Sta je sa Armerom, on bi vrlo dobro mogao zamijeniti Asamoaha.
Alessandro Del Piero !

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 12 nov 2012, 21:03

Ma morat cemo dovesti nekog ,, Armero? Sta bi snjim.. Pdc ne zelim vise gledati u Juventusu,, Jedino Caceres moze tu odigrati al treba mu onda pruzati vise prilika..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 nov 2012, 21:28

Ja sa gledao Pelusa protiv intera iako mi nije neki igrac al covjek ima 3 bolji centar sut od svih nasih bekova mada, sam siguran da ce Conte njega dovesti u januaru on jednostavno voli igrace iz Atalante. a sto se tice Armera dobar igrac ali nema mozka covjek zna uprskati stvar samo tako al vidjet cemo brzo ce januar

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []