Nadam se dobroj utakmici i pobjedi naravno, pa makar ga dali u 90.
..do pobjede nove zajedno cemo stici..
postenoekran je napisao/la:Čestitke na korektnom navijanju, ali moram malo i da se našalim. Dopunio sam vam onu najavu za utakmicu.
http://img713.imageshack.us/img713/4967/zrol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
bio na klupi,ali on je za ovog bubala ronaldo definitivnostorm_raider je napisao/la:Pozdrav Mostarci, je li moguce da vam Anicic jucer nije igrao? On rastura...
Slažem se sa većinom stvari ali kako si i sam napisao svi imamo svoja razmišljanja ali važno je da je zajednički nazivnik svima nam je da želimo da Zrinjski ponovo bude u vrhu i da se bori za trofeje.Osobno sam zadovoljan dosadašnjim radom uprave i to je ono zbog čega sam optimista.Kada je došla ova uprava rekao sam da ako treba ovu sezonu i žrtvujemo ali da onda krenemo ka vrhu.Ključna će biti zimska pauza i ono što se uradi u zimskom prelaznom roku jer tada se stvara ekipa za narednu sezonu i ta ekipa bi se kroz proljetni dio trebala uigrati.Mislim da se svi slažemo da se nekim igračima odmah treba zahvaliti ali što se tiče pojačanja to je uvijek delikatno jer želje su jedno a mogućnosti (naročito finansijske) drugo.Zato treba dobro odvagnuti prije nego se prelome neke stvari.Nadam se da će uprava nastaviti sa dobrim radom i kada su u pitanju i pojačanja a usput čestitam im i na današnjem oglašavanju i slažem se sa svakom napisanom riječi i zato sada treba dati podršku i biti uz klub kada ne ide sve kako je zamišljeno!U četvrtak će se vidjeti tko od igrača zaslužuje sveti dres a tko nema muda, volje i želje.bekicamir je napisao/la:Mene najvise sekiraju ove rotacije i to nikada ne mogu da shvatim,sigurno da su nam Markic i Stojkic nedostajali jer su nasi najbolji igraci pogotovo Stojkic,Igor Anicic nije neki ekstra talenat ali je napadac i poluspica koja jednostavno mora igrati ispred Bubala koji pravilno nemoze niti trcati a kamoli odigrati nesto u napadu,Mile nam igra igraca koji bi trebao nesto napraviti po desnoj strani sto je realno sa njegovim tehnickim poznavanjem nogometa nemoguce,nekada nesto naravno prodje ali u ovih zadnje dvije sezone sto igra ne desnom krilu vecinom su utakmice bile katastrofalne no nije Mile kriv sto igra ,svojevremeno je i on govorio otvoreno "eto kakav je Zrinjski kada je igram u prvih 11" ako nista decko je realan i stoji cvrsto na zemlji,meni je Mile bio i ostao najbolji kao spica igrac gdje pritisce protivnicke odbranbene igrace a i realizacija mu je solidna,jos jedan problem nam je i zadnja linije no ona i nekako funkiconira za razliku od sredine jer dok mi docekomo da vidimo Milicevicev talenat dogadjat ce nam se ovakvi prosjecni rezultati,ja znam da je njega potrebno "utopiti" negdje ali nisu niti skauti ludi pa da onako loseg igraca dovedu ,momka malo na klupu pa neka malo vise radi na sebi i bori se za prvih 11,jer na terenu djeluje "rahiticno" i nezainteresirano i nevjerovatno je da Vucina pored njega izgleda kao mladic a on kao starac koji je pred zalaskom karijere!
Svatko od nas ima nekakve taktike i razmisljanja,nismo niti mi simpatizeri i navijaci coravi da vidimo da je ova ekipa ogranicena i nesposobna da se upusti u borbu za europu ali nije normalnom navijacu dosta toga jasno kada u prvih 11 vidi neke likove koji niti psihicki i fizicki nisu sposobne za funkcije koje obnasaju na terenu.
Melhera hitno na gol vratiti,Hadzica probati negdje prodati nama je Melher dovoljan jos jedno 4,5 godina na golu,Hadzic je ipak izgleda kiks golman koje ne ulijeva povjerenje zadnjoj linije!
Markovic nije los ,odigrao je solidno partije do sada ali kada imas za parnera Milu na desnom boku onda je nemoguce nesto izvesti kvalitetnije!
Zurzonov kao da je ove godine brat bliznac umijesto njega dosao koji se prvi put susrece sa nogometnom loptom,takodjer mu se zahvaliti na suradnji jer bez truda nema nista a on je takav igrac kojeg zaboli kit... za Zrinjskog!
Milicevica pod hitno vratiti na klupu ili u juniore ako jos ima uvijek pravo nastupa jer decko ocigledno stagnira,bolji je bio prije dvije godine i on umjesto da ide ka naprijed vratio se u kvalitet iz doba kadeta!
Lazaru naci dobra psihijatra i nekakvog vodica da mu uputi smjer ka izlazu iz Mostara jer momak ima znanje ima talenat ali je ocigledno balkanski mentalitet koji ako ne ostvari transfer za pola godine sve baca u vodu i ne nalazi smiso u daljnjem bavljenju nogometom i zato pruza ovakve igre !
Uprava radi do sada dobro ,vrijeme ce pokazati dali ce ovi "biseri" nositi nasu igru i na proljece jer ako se to dogodi ocekujem neko 8,9 mjesto na kraju a u Kupu mozemo samo Boga moliti da nekako "sugavo" pobjedimo Zvijezdu jer ne ulijevaju nikakav optimizam pred uzvrat i to pogotovo jer nam Zvijezda u dva mjeseca uvali 5 komada a mi njima 2 tako da ce prolazak biti smatran kao iznenadjenje!
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.