ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
@edine in sajd aut u polufinalu 2010....
A sutra jedva čekam jer oni uvijej imaju dobre mečeve... Zato sam navijao za fedexa jer jbg miš zadnji je meč u godini ne računajući DC, hoću da uživam... Marej i Nole i kad odigraju neizvjesno nije ništa zanimljivije od nekog wta meča... Dok Nole i Fedjo ne mogu da omanu.... Pa taman jedan meo drugog...
A sutra jedva čekam jer oni uvijej imaju dobre mečeve... Zato sam navijao za fedexa jer jbg miš zadnji je meč u godini ne računajući DC, hoću da uživam... Marej i Nole i kad odigraju neizvjesno nije ništa zanimljivije od nekog wta meča... Dok Nole i Fedjo ne mogu da omanu.... Pa taman jedan meo drugog...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
8. finale WTF-a, i svaki put drugi protivnik!
Impresivno! Dokaz koliko covjek traje.
Moja ocekivanja je nadmasio, ako izgubi necu puno zaliti, bila je ovo nevjerovatna sezona.
Dva najbolja su u finalu, kao slag na tortu.
Federer, titule; Rotterdam, Dubai, IW, Wimbledon, Cinci
Djokovic, AO, Miami, Toronto, Peking, Sangaj
Impresivno! Dokaz koliko covjek traje.
Moja ocekivanja je nadmasio, ako izgubi necu puno zaliti, bila je ovo nevjerovatna sezona.
Dva najbolja su u finalu, kao slag na tortu.
Federer, titule; Rotterdam, Dubai, IW, Wimbledon, Cinci
Djokovic, AO, Miami, Toronto, Peking, Sangaj
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Edin TM87 je napisao/la:Kakva dominacija Del Potra, sto mi je krivo sto je banovan onaj da mu se smijem sad![]()
Brejk prednosti i igra duplo bolje od Djokovica, ne smije ovo izgubit al' nista nije sigurno...

"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
ne diraj mi gradski medijgeoxx je napisao/la:idu mi ovi sa rtv BN na racku
prenose djokovica i tipsarevica , a ne prenose murray -fedex
pa ako vec prenosite turnir , prenosite sve meceve -.-
haj da je grand slam , il' da su grupe ovog turnira , shvatio bih (ipak ima dosta meceva )
al ljudi nece polufinale da prenose , duel dvojce ponajboljih tenisera svijeta
-.-

Ko i svaki drugi i BN gleda da prenosi ono što auditorijum želi

A Trišić i kompanija znaju da su Đoković i Tipsarević jedino što će neko pogledati na njihovom kanalu,dodaš li tome bruku folk emisija i gluposti poput Čomora,onda ti je jasno zašto se ne prenose Federer i Murray.

Ja prvi rijetko kad na BNu pratim sport,pogotovu onog novinara sa Radio BN koji komentariše tenis....
Da te ne davim previše,Trišić je otkupio dio prava kad je tenis u pitanju isključivo zbog Đokovića....

Još je u tom terminu bio derbi Zvezda-Partizan...samoradnik je napisao/la:ne diraj mi gradski medijgeoxx je napisao/la:idu mi ovi sa rtv BN na racku
prenose djokovica i tipsarevica , a ne prenose murray -fedex
pa ako vec prenosite turnir , prenosite sve meceve -.-
haj da je grand slam , il' da su grupe ovog turnira , shvatio bih (ipak ima dosta meceva )
al ljudi nece polufinale da prenose , duel dvojce ponajboljih tenisera svijeta
-.-![]()
Ko i svaki drugi i BN gleda da prenosi ono što auditorijum želi![]()
A Trišić i kompanija znaju da su Đoković i Tipsarević jedino što će neko pogledati na njihovom kanalu,dodaš li tome bruku folk emisija i gluposti poput Čomora,onda ti je jasno zašto se ne prenose Federer i Murray.![]()
Ja prvi rijetko kad na BNu pratim sport,pogotovu onog novinara sa Radio BN koji komentariše tenis....
Da te ne davim previše,Trišić je otkupio dio prava kad je tenis u pitanju isključivo zbog Đokovića....
"Indija,Pakistan..."
Ovdje vlada zatišje pred buru.... Još samo ubaciti muzičku podlogu iz Noći vjestica 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Ovdje vlada zatišje pred buru.... Još samo ubaciti muzičku podlogu iz Noći vjestica

Samo još da proleti ono sijeno (

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najjaci western ikada. Naravno, napravili ga Italijani.Monolog je napisao/la:
Samo još da proleti ono sijeno () pred sami početak okršaja.

Un capolavoro...
-
- Kontakt:

Jos ovaj turnir nek podjele a onda od sljedece godine najveci odlucuje kako, sta i koRafael Nadal je napisao/la:Another day at gym! I'm feeling the progress!The return is near!!

Odlucivao bi on o tome, da se ATP Tour igra samo na sljaci. Ovako, ocekujmo ga u Monte Carlu, a sezonu zavrsava u Wimbledonu, kao i obicno.samosarajvo je napisao/la: Jos ovaj turnir nek podjele a onda od sljedece godine najveci odlucuje kako, sta i ko![]()

bas takoMaGiCa je napisao/la:Odlucivao bi on o tome, da se ATP Tour igra samo na sljaci. Ovako, ocekujmo ga u Monte Carlu, a sezonu zavrsava u Wimbledonu, kao i obicno.samosarajvo je napisao/la: Jos ovaj turnir nek podjele a onda od sljedece godine najveci odlucuje kako, sta i ko![]()

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Biće guravo,već se osjeti nervoza.
Ne znam da li da gledam kući ili s rajom u kafani
Fed jeste u boljoj formi,očito se dobro pripremio za ovaj turnir,igra se u dvorani...
Ali nema veze,nema predaje,ipak je Nole br;1.
Pozz za @no1e
Fed jeste u boljoj formi,očito se dobro pripremio za ovaj turnir,igra se u dvorani...
Pozz za @no1e

"Indija,Pakistan..."
Ako dobije Fed, hoces mi uruciti nagradu strucnjaka godine?soba 39 je napisao/la:Biće guravo,već se osjeti nervoza.
Pozz za @no1e

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Kao što sam na temi Novaka već pisao,smatram da je Novak osvajač turnira...
Jel to @no1e banovan???
Nemojte mi reći da su ga banovali ili se radi o uroti protiv Novakovih navijača na ovoj temi? 
Jel to @no1e banovan???

- BeyKopites
- Kontakt:
Federer tek jučer protiv Murraya pokazao neku "formu", inače me nije impresionirao protiv mušterija Tipse i Ferrera.soba 39 je napisao/la:Biće guravo,već se osjeti nervoza.
Pozz za @no1e
Ja naprotiv mislim, da je Novak u boljoj formi trenutno, ali naravno, obojica nisu u nekoj formi na kraju godine.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Hoću.Edin TM87 je napisao/la:Ako dobije Fed, hoces mi uruciti nagradu strucnjaka godine?soba 39 je napisao/la:Biće guravo,već se osjeti nervoza.
Pozz za @no1e
Uglavnom pišeš ok dok te emocije ne ponesu,kasnije malo kakish al nema veze.

Kako komentarišeš kladionice,po meni Fed potcjenjen ???
"Indija,Pakistan..."
Potrcim pred rudu, a znam da ce se vratit...soba 39 je napisao/la: Hoću.
Uglavnom pišeš ok dok te emocije ne ponesu,kasnije malo kakish al nema veze.![]()
Ne znam za klade, nisam nista igr'o, ovdje nije sigurno ni ono zbroj gemova prvi set vise od 9

Novak trenutno nije u najboljoj formi,jedino što je u ovom trenutku mentalno jači od Rodžera.BeyKopites je napisao/la:Federer tek jučer protiv Murraya pokazao neku "formu", inače me nije impresionirao protiv mušterija Tipse i Ferrera.soba 39 je napisao/la:Biće guravo,već se osjeti nervoza.
Pozz za @no1e
Ja naprotiv mislim, da je Novak u boljoj formi trenutno, ali naravno, obojica nisu u nekoj formi na kraju godine.
Sve će zavisiti od Rodžerovog servisa.Što manji procenat prvog servisa to veće šanse za Novaka
"Indija,Pakistan..."
1,6:2,2Edin TM87 je napisao/la:Potrcim pred rudu, a znam da ce se vratit...soba 39 je napisao/la: Hoću.
Uglavnom pišeš ok dok te emocije ne ponesu,kasnije malo kakish al nema veze.![]()
Ne znam za klade, nisam nista igr'o, ovdje nije sigurno ni ono zbroj gemova prvi set vise od 9Jednostavno nepredvidiv mec.
"Indija,Pakistan..."
Ne znam sta da kazem, jednostavno sve moze bit
Vjerovatno su se vodili po tome da ne moze dobiti Murraya i Djokovica u samo 2 dana. Ti stavi petobu na Rogera, pa ako ne prodje mozes osjecat patriotizam, ako prodje mozes osjecat popunjen dzep

Vjerovatno su se vodili po tome da ne moze dobiti Murraya i Djokovica u samo 2 dana. Ti stavi petobu na Rogera, pa ako ne prodje mozes osjecat patriotizam, ako prodje mozes osjecat popunjen dzep

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.