Kakvuuuu dzamije ti deee reciiiiiiiiEkonomista je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvu sam trebu veceras vidio.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Chat
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Ekonomista
- Kontakt:
vedofeelgood je napisao/la:Kakvuuuu dzamije ti deee reciiiiiiiiEkonomista je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvu sam trebu veceras vidio.
Maloprije u kiborgu sjedim s jaranom,cura u crvenoj nekoj haljni,plava,ima ko neke crne pramenove.Zaljubio sam se majkem',aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bordo bijeli!
K'o da je iz Vatre pobjegla u Kiborg, ha?Ekonomista je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:Kakvuuuu dzamije ti deee reciiiiiiiiEkonomista je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvu sam trebu veceras vidio.
Maloprije u kiborgu sjedim s jaranom,cura u crvenoj nekoj haljni,plava,ima ko neke crne pramenove.Zaljubio sam se majkem',aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ekonomista
- Kontakt:
Jos njih 4 sjede same a nas dvojica i nista.
Mora da se malo popilo pa se damu nisu skupila.
Odoh spavati nisam nikako dobro,valja sutra raniti za Lukavicu.
Mora da se malo popilo pa se damu nisu skupila.
Odoh spavati nisam nikako dobro,valja sutra raniti za Lukavicu.
Bordo bijeli!
Kemal BalukovicSheyi je napisao/la:I ovaj komentator sa FTV-a ima 100 godina..
Moj starikad je bio dijete i tada je on komentarisao boks mečeve
svaštaWarrick je napisao/la: Moj starikad je bio dijete i tada je on komentarisao boks mečeve
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
mogu ti rec da sam se i ja nalozio na jednu sinoc.. kako je samo dobra u p.m .... i mater bi dao za njuEkonomista je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakvu sam trebu veceras vidio.
1947!
Dobar, dobarinsider je napisao/la:
K'o da je iz Vatre pobjegla u Kiborg, ha?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Moj cimer s kojim živim dvije godine, također ne pije kafu. Voli pivu više nego boga. Ne puši cigare, samo ganđu.likma23 je napisao/la:Jesam li ja jedini covjek koji kafu ne voli![]()
![]()
- Zenichanin
- Kontakt:
Jes' to ti AmereSPY je napisao/la:Moj cimer s kojim živim dvije godine, također ne pije kafu. Voli pivu više nego boga. Ne puši cigare, samo ganđu.likma23 je napisao/la:Jesam li ja jedini covjek koji kafu ne voli![]()
![]()
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- waynerooney
- Kontakt:
Do 23 novembra moram uraditi jedan rad na temu "Može li sportski novinar utjecati na huliganstvo na sportskim terenima i kako?"
Volio bi da mi vi malo pomognete oko toga ako znate i ako nije problem naravno.. Ovo mi je jako važno pa je svaka pomoć dobro došla
Volio bi da mi vi malo pomognete oko toga ako znate i ako nije problem naravno.. Ovo mi je jako važno pa je svaka pomoć dobro došla
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne može.
Nema na čemu.
Nema na čemu.
PotpisDonnie Darko je napisao/la:Ne može.
Nema na čemu.
Jesi ti srednja škola ili faks? Čudna mi ta tema za srednju školu, a što se tiče fakulteta, makar bilo i novinarstvo:waynerooney je napisao/la:Do 23 novembra moram uraditi jedan rad na temu "Može li sportski novinar utjecati na huliganstvo na sportskim terenima i kako?"
1. šta će na fakultetu teme?
2. na faksu se ništa ne mora
Malo je čudno i pitanje iz naslova. Nije to tako jednostavno odgovoriti. Prvo, sam sportski novinar teško da može išta, ali neka organizirana kampanja jednog ili više medija može puno toga. Samo što kod nas takvih kampanja nema. S druge strane, sportski mediji i novinari kod nas trenutno svjesno i nesvjesno čine mnogo na promovisanju huliganstva i čak ga potiču na neki način (rekao bih da u tome prednjače Trkulja i Basara iz Blica)...
NAPRIJED NARODE!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ajmo savjet da se srede ocjene u sto kracem roku,sve dolazi u obzir(osim ludjackog strebanja),dove,ma bilo sta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Vrlo,ali vrlo zanimljiva tema,imalo bi se sta o njoj pisati.Na zalost nemam vremena da ti to odradim,imam jos posla u ova dva dana da odradim jer u cetvrtak odoh za Nemacku,mogu ti pomoci sa nekim uputama nabrzaka preko PP ako ti bude zatrebala neka pomoc.waynerooney je napisao/la:Do 23 novembra moram uraditi jedan rad na temu "Može li sportski novinar utjecati na huliganstvo na sportskim terenima i kako?"
P.s Jel' to zurnalistika faks ili ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Luđačko štrebanje. Druge ti nema.
- Ekonomista
- Kontakt:
Zagrij stolicu,nema lijeka.Osim da se ispises,nema drugi nacin.Senaid L.F.C je napisao/la:Ajmo savjet da se srede ocjene u sto kracem roku,sve dolazi u obzir(osim ludjackog strebanja),dove,ma bilo sta
Bordo bijeli!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa nismo u sci-fi filmu da to radimEkonomista je napisao/la:Zagrij stolicu,nema lijeka.Osim da se ispises,nema drugi nacin.Senaid L.F.C je napisao/la:Ajmo savjet da se srede ocjene u sto kracem roku,sve dolazi u obzir(osim ludjackog strebanja),dove,ma bilo sta
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Ekonomista
- Kontakt:
Onda se tjesi da postoji drugi nacin,sam si sebi najveci neprijatelj.Ako si srednja skola kume to ti je onda pussy smoke s onim sto te ceka na faxu.Vjeruj mi ja u srednjoj nisam nikad knjigu otvar'o a imao sam prosjek oko 4.0,nekad cak i vise,dosao sad na fax,zayebavo se sad ovu prvu parcijalu i polozio sam 1 od pet predmeta.Sad moram uporedo da ucim i prvu i drugu parcijalu.E to je tek yebeno kume,kad imas 400 stranica da spremis iz jednog predmeta za jednu parcijal.E to su tantalove muke,ebo srednju.Cuvaj zivce za fakultet,trebace ti.Senaid L.F.C je napisao/la:pa nismo u sci-fi filmu da to radimEkonomista je napisao/la:Zagrij stolicu,nema lijeka.Osim da se ispises,nema drugi nacin.Senaid L.F.C je napisao/la:Ajmo savjet da se srede ocjene u sto kracem roku,sve dolazi u obzir(osim ludjackog strebanja),dove,ma bilo sta![]()
![]()
Bordo bijeli!