Ljudi, nije problem ko je kome rodjak ili brat ili nesto tamo, mi navijaci to trebamo gledati samo kroz prizmu odnosa prema dresu i igara na terenu. Tekst stvarno jest tendenciozan i prepun je preseracina, da prostis, ali..
Dalje, Nuhic je sinoc bio najbolji na terenu i uvijek je jedan od najboljih kad igra, zajebi ti to odakle je. E sad se vracamo na prvu recenicu i onda skontamo da je vecini ovdje vazno da igra brat, komsija, rodjak ili drug, pa smo u stanju uraditi sve da tako bude. Ne daj Boze da Riki ne igra, sta bi se onda pisalo? Dalje, Zolj nije otjeran iz Veleza, Amir se koliko-toliko ljudski rastao sa Velezom, dok je Dzana sam sebi zatvorio vrata kluba (tada), sta je kasnije bilo sa njim, Tanom, njegovim ocem Mensom i ostalima je druga strana medalje.
Kad je vecina ovdje bila zadnji put na tekmi? Evo neki su rekli da su bili nekad kad je jos Cola igrao za nas, posteno od njih, je li neko kasnije? Hajmo tako gledati. Evo nema Mostarca da nas smara clanskim, godisnjim, donacijama pa mora neko necim.

Kad je iko od nas bio zadnji put na tekmi? Bilo kojoj? Bola samo seremo, na fejsbuku smo svi navijaci, na stadionu nas ni 100 neki dan i onda kad mlatnemo Zrinjskog zadnje kolo opet cemo svi biti navijaci i to

..
Ja ponosno nosim svoju bandiera rossu i uz dedu masem svako kolo, nebitno koji smo na tabeli, a vi?

Haha slogana, mislim da imam zagarantovano politicki obojenu buducnost.
Play up..
Morao sam editovati post, srao sam bez dokaza

(aha jest brato, nego ti dosli pp-ovi sa prijetnjama, pa si zato to odradio)