hahahahah kraljurob do bagro je napisao/la:"En pjeva Cristiano Ronaldo na eurosportu 2 :"U Zenicu kada podjem ja .. guzi mene 5-6 robova""![]()
![]()
umjesto drotova staviti Vedo, Miske, Dzeko i Salihaga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
hahahahah kraljurob do bagro je napisao/la:"En pjeva Cristiano Ronaldo na eurosportu 2 :"U Zenicu kada podjem ja .. guzi mene 5-6 robova""![]()
![]()
Po mom mišljenju, Turska ima raznovrsniju igru od Portugala i veoma brze igrače... Nismo se baš sa njima naigrali, ali imali smo kvalitetne treninge za Portugal.Deniss je napisao/la:Igramo protiv reprezentacije ciji se stil igre potpuno razlikuje od stila igre nase repke,igraju brz fudbal sa eksplozivnim krilima i mislim da tu lezi ta njihova snaga,eh sad,na desnoj strani gdje igraju sejo i spahic nece biti vecih problema,ali druga strana.......ne znam...jedino ako berberovic bude potpuno fizicki spreman,ako bude tu ibricic igrao onda ce biti jako tesko...
nije najljepši, ljepši je DragaoWolverine je napisao/la:na Da Luz 99%... Benfice stadion. najljepsi u europiAdo1 je napisao/la:Zna li ko gdje se igra ova utakmica? Oni su posljednjih 5 utakmica igrali u 4 razlicita grada:
Lisbon
Braga
Porto
Lisbon
Guimarae
ma gdje ces torob do bagro je napisao/la:"En pjeva Cristiano Ronaldo na eurosportu 2 :"U Zenicu kada podjem ja .. guzi mene 5-6 robova""![]()
![]()
http://galeota.files.wordpress.com/2007 ... da-luz.jpgnevjernik je napisao/la:nije najljepši, ljepši je DragaoWolverine je napisao/la:na Da Luz 99%... Benfice stadion. najljepsi u europiAdo1 je napisao/la:Zna li ko gdje se igra ova utakmica? Oni su posljednjih 5 utakmica igrali u 4 razlicita grada:
Lisbon
Braga
Porto
Lisbon
Guimarae
Super izgledaju ovi stadioni. trebala bi biti dobra atmosfera tamo, kad bi barem nasih otislo par hiljadaWolverine je napisao/la:http://galeota.files.wordpress.com/2007 ... da-luz.jpgnevjernik je napisao/la:nije najljepši, ljepši je DragaoWolverine je napisao/la:
na Da Luz 99%... Benfice stadion. najljepsi u europi
http://1.bp.****/_zvgCGg6Kzpc/S ... +07-08.jpg
???
ma kakav bre GAynaldo...nije on jos doso do tog kalibra da zaigra za Celiksecer je napisao/la:ma gdje ces torob do bagro je napisao/la:"En pjeva Cristiano Ronaldo na eurosportu 2 :"U Zenicu kada podjem ja .. guzi mene 5-6 robova""![]()
![]()
![]()
pesko i jeste, pa ak ga naguze ima da nam ostane u bosni![]()
jos ce i potpisat za celik i to sve zbog te sestorice
Da,ali turci su igrali fanaticno,nenormalno,bez razmisljanja su samo trcali naprijed i jos uvijek mi nije jasno kako to nismo iskoristili da napunimo njihovu mrezu,cisto sumnjam da ce portugalci tako ludo igrati.AYAN je napisao/la:Po mom mišljenju, Turska ima raznovrsniju igru od Portugala i veoma brze igrače... Nismo se baš sa njima naigrali, ali imali smo kvalitetne treninge za Portugal.Deniss je napisao/la:Igramo protiv reprezentacije ciji se stil igre potpuno razlikuje od stila igre nase repke,igraju brz fudbal sa eksplozivnim krilima i mislim da tu lezi ta njihova snaga,eh sad,na desnoj strani gdje igraju sejo i spahic nece biti vecih problema,ali druga strana.......ne znam...jedino ako berberovic bude potpuno fizicki spreman,ako bude tu ibricic igrao onda ce biti jako tesko...
husoo97 je napisao/la:
HAHA![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.