FO jednim metkom ubija dva zeca. Ukoliko D`Antoni zakaze vec na klupi imaju njegovog nasljednika, tako da ne moraju ponovo krenuti u potragu za novim trenerom. Sada ne znam kakav je sto se odbrane tice, ali po meni je obavljao odlican posao u Blazersima koji su imali dosta problema sa povredama.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam po cemu je to Mcmillan dobar defanzivni trener?Njegova ekipa meni nikad nije igrala nesto dobru odbranu,a evo i Hollinger to potvrdjuje u statistici koju je iznio...amerosm je napisao/la:Tesko da ce neko uzeti ugovor Gasola. Iskreno ukoliko bi ga trade-ovali ja bih volio da to bude za jednu slabiju cetvorku, s tim da bi dobili jos jednog ili dvojcu igraca za klupe.
Izgleda da je Nate McMillan novi DAC Lakersa
Mike D'Antoni expected to reach out to fellow USA assistant Nate McMillan as potential defensive assistant, league **** tells @CBSSports.
Mozda grijesim, ali je meni nekako smijesno da u najacoj svijetskoj ligi imas mozda 10-tak izbalansiranih trenera, odnosno trenera koji imaju odlican balans izmedju napada i odbrane, a kod ostalih je kvalitet samo na jednoj strani parketa.