Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Mozete skinuti steam, no svi imaju isti account i istu sifru ako uzmemo igru.
Samo da napomenem da procitate jos jednom moj post s razumijevanjem!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ma haj skupite i za mene kad ste zapeli

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
daa daaa nego da im i ovo pojasnim ko nezna msm ko nikad nije imo org igricu steam account...neo je napisao/la:Mozete skinuti steam, no svi imaju isti account i istu sifru ako uzmemo igru.
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Nije problem
Jos da vam odgovorim ako se pitate zasto ovo radim i izlazim svima u suret!? Radim jer znam kako se gleda svaki dinar kod nas, i da niko nema para na bacanje, te da svi gledamo sutediti. Ako vam mogu pomoci pomoci cu, odmoci necu sigurno.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Hvala @neo na ovome i svima koji ucestvuju u ovoj akciji "Manager za raju"

20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
posto ja vec imam account na steam....moram li se logovati sa vec postojecim da skinem FM ili sa onim zajednickim koji nam dao neo kad kupi igru?xType je napisao/la:daa daaa nego da im i ovo pojasnim ko nezna msm ko nikad nije imo org igricu steam account...neo je napisao/la:Mozete skinuti steam, no svi imaju isti account i istu sifru ako uzmemo igru.
Kad izletimo lovu izbaciće crack.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
I onda cim prvi update svi cekaju crack a ti ko hadzo igrasteodolit je napisao/la:Kad izletimo lovu izbaciće crack.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
na zajednicki stim da moramo naci neki dogovor jer 1 po 1 moramo registrovat se online pa se prebacit u offline procitaj "neo-v" post na predhodnoj stranici sve ce ti biti jasnije da sad ti neponavljamreeds je napisao/la:Posto ja vec imam account na steam....moram li se logovati sa vec postojecim da skinem FM ili sa onim zajednickim koji nam dao neo kad kupi igru?xType je napisao/la:daa daaa nego da im i ovo pojasnim ko nezna msm ko nikad nije imo org igricu steam account...neo je napisao/la:Mozete skinuti steam, no svi imaju isti account i istu sifru ako uzmemo igru.
Ma znam ja to samo sam se htio našaliti.afa97 je napisao/la:I onda cim prvi update svi cekaju crack a ti ko hadzo igrasteodolit je napisao/la:Kad izletimo lovu izbaciće crack.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
ok x-type... shvatio sam...thanks... da to ce biti malo problem da znamo kad je ko online na steamu
)

ma brate dodemo svi na forum i redom se dogovaramo ko je prvi pa sljedeci sljedeci....lako ce mo za to da se dog da ovo kupimoreeds je napisao/la:ok x-type... shvatio sam...thanks... da to ce biti malo problem da znamo kad je ko online na steamu)
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
To je najlaksi dio.Evo ja cu zadnji skinut samo da se kupi.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ajde ljudi... dajte da utanacimo ko je za da znamo tacno koliko nas je i da neo da ziro racun i da uplatimo covjeku....xType je napisao/la:ma brate dodemo svi na forum i redom se dogovaramo ko je prvi pa sljedeci sljedeci....lako ce mo za to da se dog da ovo kupimoreeds je napisao/la:ok x-type... shvatio sam...thanks... da to ce biti malo problem da znamo kad je ko online na steamu)
ma ja cu zadnji skinut bmkSenaid L.F.C je napisao/la:To je najlaksi dio.Evo ja cu zadnji skinut samo da se kupi.

- supersonic83
- Kontakt:
Tako sam se fino ponadao kad sam vidio cetiri nove stranice, a ono banana
. Neo vas je napokon slomio 

I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
xType je napisao/la:ma ja cu zadnji skinut bmkSenaid L.F.C je napisao/la:To je najlaksi dio.Evo ja cu zadnji skinut samo da se kupi.samo da ga kupimo a oca mi mog cim se mi sve dogovorimo i kupimo u roku 2 minute ce idzaci fix update premier liga bih grbovi za nasu ligu sve zivo i mrtvo
![]()
vjerovatno hoce...ali kad izadje update opet bi morali cekati crackk, fix ili sta vec. a ovako cemo to odma moci sve uraditi.
Imam sve navedeno osim fixaxType je napisao/la:ma ja cu zadnji skinut bmkSenaid L.F.C je napisao/la:To je najlaksi dio.Evo ja cu zadnji skinut samo da se kupi.samo da ga kupimo a oca mi mog cim se mi sve dogovorimo i kupimo u roku 2 minute ce idzaci fix update premier liga bih grbovi za nasu ligu sve zivo i mrtvo
![]()

A sto se tice kupovine i ja bi mogao da sudjelujem
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Imam ja i plan za toreeds je napisao/la:ok x-type... shvatio sam...thanks... da to ce biti malo problem da znamo kad je ko online na steamu)

Npr, ima nas 5 koji su kupili managera, napravimo na facebooku grupu i dogovirmo se kojim redosljedom ko skida igru. Onda skine prvi, ode u offline mode, konektuje se drugi online i kada skine ode u offline mode, te tako do posljenjeg. Takodjer, kada dodje update, opet se preko te facebook ZATVORENE grupe u kojoj smo samo mi koji smo uzeli igru dogovorimo i jedan po jedan updejtujemo igru, bez da prekidamo jedin druge.
Jednostavno je ako ima STRPLJENJA I RAZUMJEVANJA!
hhahahahaha brate i ja kad udzem na forum vidim 2-3 nove stranice evo ga reko izaso sad se raspravlja sta kako gdje...na 1000 foruma o FM13 sam se registrovo i na svakom skoro isto ...samo su srbi najgori ono se poubijase radi online igre zvezda partizansupersonic83 je napisao/la:Tako sam se fino ponadao kad sam vidio cetiri nove stranice, a ono banana. Neo vas je napokon slomio

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.