FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 12 nov 2012, 20:29

naslov i drugi dio teksta su vrhunski povezani međusobno...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Deriguz
Kontakt:

Post Postao/la Deriguz » 12 nov 2012, 20:49

Mulalic objasnio za omladinski :mrgreen: dobar intervju bas :!:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 12 nov 2012, 20:55

Manijaci, ima li sta od izgradnje Grbavice? Prical ko sta, ili je to ona prazna politicka..

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 nov 2012, 21:15

boccaccio i camac sve objasnili. Ovoj ekipi treba remont, trebaju osvjezenja ukoliko ljubitelji fudbala na Grbavici zele gledati iole lijep i atraktivan fudbal. Ovdje prije svega mislim na vezni red Zelje, to je rak rana ovog sastava. Realno, zaprdi veznom redu u kojem je Jamak najbolji. Kad kazem ovo najbolji, onda mislim da je i on jako los, ali bolji od ovih ostalih. Zeljin vezni red igra staromodno, svaki veznjak, a u krajnjem slucaju i svaki igrac, ima u prosjeku pet-sest dodira s loptom dok se iste oslobodi. Takva igra prolazi u ovoj sabaniji. Samo se Amaru mozete nakloniti jer od ovih, realno ispodprosjecnih, ali za sabaniju jos uvijek dobrih igraca, izvlaci maksimum. No, da li to treba zadovoljiti navijace Zelje? To je pitanje na koje je tesko dati odgovor. Dakle, Amar ukoliko se zeli neki pomak u igri, a sigurno da zeli, ekipu mora osvjeziti, prije svega u veznom redu. Mislim da treba pokusati prodati Svraku, Zebu, Jamaka, Adilovica, no isto tako mislim da u ovom trenutku to nije ni Amar u stanju uraditi. Mozda neka proba, pa da imaju sedmicu iz snova na istoj, ali ovako na coravo, tesko. Amaru treba dignuti spomenik ukoliko kojeg od nabrojanih utusi kakvim papcima za recimo nekih 150.000 eura.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 nov 2012, 21:23

cikac je napisao/la:boccaccio i camac sve objasnili. Ovoj ekipi treba remont, trebaju osvjezenja ukoliko ljubitelji fudbala na Grbavici zele gledati iole lijep i atraktivan fudbal. Ovdje prije svega mislim na vezni red Zelje, to je rak rana ovog sastava. Realno, zaprdi veznom redu u kojem je Jamak najbolji. Kad kazem ovo najbolji, onda mislim da je i on jako los, ali bolji od ovih ostalih. Zeljin vezni red igra staromodno, svaki veznjak, a u krajnjem slucaju i svaki igrac, ima u prosjeku pet-sest dodira s loptom dok se iste oslobodi. Takva igra prolazi u ovoj sabaniji. Samo se Amaru mozete nakloniti jer od ovih, realno ispodprosjecnih, ali za sabaniju jos uvijek dobrih igraca, izvlaci maksimum. No, da li to treba zadovoljiti navijace Zelje? To je pitanje na koje je tesko dati odgovor. Dakle, Amar ukoliko se zeli neki pomak u igri, a sigurno da zeli, ekipu mora osvjeziti, prije svega u veznom redu. Mislim da treba pokusati prodati Svraku, Zebu, Jamaka, Adilovica, no isto tako mislim da u ovom trenutku to nije ni Amar u stanju uraditi. Mozda neka proba, pa da imaju sedmicu iz snova na istoj, ali ovako na coravo, tesko. Amaru treba dignuti spomenik ukoliko kojeg od nabrojanih utusi kakvim papcima za recimo nekih 150.000 eura.
Hajd i nekako sam citao, i pokusavao da sebi utuvim u glavu da u nas samo debili igraju, i onda procitam ovu zadnju recenicu i shvatim da ti ustvari nemas vlastito misljenje, nego neko nametnuto... Svaki od pobrojanih igraca (vecina njih zapravo) vrijedi ako nista duplo od te sume koju si ti naveo, ali prije troduplo... ;) ;) Ajj se ti mani tastature
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 nov 2012, 21:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:
cikac je napisao/la:boccaccio i camac sve objasnili. Ovoj ekipi treba remont, trebaju osvjezenja ukoliko ljubitelji fudbala na Grbavici zele gledati iole lijep i atraktivan fudbal. Ovdje prije svega mislim na vezni red Zelje, to je rak rana ovog sastava. Realno, zaprdi veznom redu u kojem je Jamak najbolji. Kad kazem ovo najbolji, onda mislim da je i on jako los, ali bolji od ovih ostalih. Zeljin vezni red igra staromodno, svaki veznjak, a u krajnjem slucaju i svaki igrac, ima u prosjeku pet-sest dodira s loptom dok se iste oslobodi. Takva igra prolazi u ovoj sabaniji. Samo se Amaru mozete nakloniti jer od ovih, realno ispodprosjecnih, ali za sabaniju jos uvijek dobrih igraca, izvlaci maksimum. No, da li to treba zadovoljiti navijace Zelje? To je pitanje na koje je tesko dati odgovor. Dakle, Amar ukoliko se zeli neki pomak u igri, a sigurno da zeli, ekipu mora osvjeziti, prije svega u veznom redu. Mislim da treba pokusati prodati Svraku, Zebu, Jamaka, Adilovica, no isto tako mislim da u ovom trenutku to nije ni Amar u stanju uraditi. Mozda neka proba, pa da imaju sedmicu iz snova na istoj, ali ovako na coravo, tesko. Amaru treba dignuti spomenik ukoliko kojeg od nabrojanih utusi kakvim papcima za recimo nekih 150.000 eura.
Hajd i nekako sam citao, i pokusavao da sebi utuvim u glavu da u nas samo debili igraju, i onda procitam ovu zadnju recenicu i shvatim da ti ustvari nemas vlastito misljenje, nego neko nametnuto... Svaki od pobrojanih igraca (vecina njih zapravo) vrijedi ako nista duplo od te sume koju si ti naveo, ali prije troduplo... ;) ;) Ajj se ti mani tastature
Tvoje misljenje, koje jako cijenim, bez obzira sto se sa istim ne slazem. Dao Bog da si u pravu, pa da na zimu Zeljo proda barem jednog za 300.000 eura. Mislim da je ljeto pokazalo da je to ustvari nemoguce. Uzmemo li jos u obzir da veliki broj klubova mnogo vise trguje ljeti nego zimi, onda sam jos manje optimistican. Vidjet cemo, ja mislim da isti ne vrijede ni ovih 150.000 koje sam spomenuo, ali ko zna. Mozda jos u svijetu fudbala ima levata kojima se mogu utusiti.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 12 nov 2012, 22:35

Tom kruz,drveni sporet, sut e.colica u okvir gola!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 nov 2012, 22:38

cikac je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Tvoje misljenje, koje jako cijenim, bez obzira sto se sa istim ne slazem. Dao Bog da si u pravu, pa da na zimu Zeljo proda barem jednog za 300.000 eura. Mislim da je ljeto pokazalo da je to ustvari nemoguce. Uzmemo li jos u obzir da veliki broj klubova mnogo vise trguje ljeti nego zimi, onda sam jos manje optimistican. Vidjet cemo, ja mislim da isti ne vrijede ni ovih 150.000 koje sam spomenuo, ali ko zna. Mozda jos u svijetu fudbala ima levata kojima se mogu utusiti.
Ako su mogli Visca i Sehic za 400.000, moze onda i svaki od njih (osim Jamaka mozda) otici za najmanje 300.000... Slagao se ti, ili ne, tako je, jbga... Vjerovatno na zimu necemo uspjeti u tome, ali na kraju sezone sasvim sigurno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 nov 2012, 22:48

Samo sto su Visca i Sehic perspektivni igraci bili kad su odlazili, a ova 4 su bas perspektivna :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 nov 2012, 22:51

Nemojte se sekirati bila je ponuda za pticu od 600 k € pa je odbijena ;) Volio bih da ode, dok nije svojom igrom usro sve što je uradio prošle sezone, a i da pare na njemu čvaknemo.
DRUG NEBI TI PUNCA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 nov 2012, 23:00

Stranica je super a i ova na forumu 7001 je super. :mrgreen:
Svugdje smo 1.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 12 nov 2012, 23:01

bagrcavi je napisao/la:Nemojte se sekirati bila je ponuda za pticu od 600 k € pa je odbijena ;) Volio bih da ode, dok nije svojom igrom usro sve što je uradio prošle sezone, a i da pare na njemu čvaknemo.
Nemoj nas nasmijavati, ziv ti nama bio. :lol:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 nov 2012, 23:07

cikac je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Nemojte se sekirati bila je ponuda za pticu od 600 k € pa je odbijena ;) Volio bih da ode, dok nije svojom igrom usro sve što je uradio prošle sezone, a i da pare na njemu čvaknemo.
Nemoj nas nasmijavati, ziv ti nama bio. :lol:
najboljeg strijelca lige u najboljim godinama se nije moglo prodat ni u pola,jos se nije desilo u ovoj ligi da je neko za nekog igraca se otimao i izvalio kakvu takvu lovu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 nov 2012, 23:10

Vrtila se po portalima slika tog "upita" čini mi se Maccabi Haife za Svraku, spominjale su se te pare.
DRUG NEBI TI PUNCA

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 nov 2012, 23:11

bagrcavi je napisao/la:Vrtila se po portalima slika tog "upita" čini mi se Maccabi Haife za Svraku, spominjale su se te pare.
pisalo je i za zebu 700 000 eura a dali bi ga za 300 000 jos bi im poklon poslali,pusti ti price sa ss,sc itd itd

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 nov 2012, 23:15

Vidjećemo, ja ti kažem da neće biti male pare za Svraku ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 nov 2012, 00:16

bagrcavi je napisao/la:Vrtila se po portalima slika tog "upita" čini mi se Maccabi Haife za Svraku, spominjale su se te pare.
Uvijek pouzdani sportin, kažu Irfan Fejzić pojačao Želju u ljetnom prelaznom roku.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 13 nov 2012, 00:37

i ja nisam vjerovao kad sam citao za tu ponudu za svraku da postoji al sam vidio ovo :
http://www.drzava-zeljo.com/2012/10/ska ... enici.html" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati crticu drzava zeljo zajedno)
"Istina je već duže vrijeme pratimo Zukanovića i Svraku, posebno ovog drugog kojeg nastojimo već neko vrijeme transferirati u inostranstvo. Ovo ljeto smo imali završen transfer u Izrael, Macabi Haifa je bio klub u koji je bilo dogovoreno da pređe uz odštetu od 600.000 eura, ali u međuvremenu došao je novi trener koji je doveo reprezentativca Izraela i propao je već sklopljen posao. Mislim da će već ove zime Svraka nastaviti karijeru u inostransvu jer ima nekoliko dobrih ponuda za njega.", kazao je za Sport Centar Stjepanović.
jedino da i ovo nisu izmislili. Ko ce im znat?
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2012, 00:43

Al zanimljivo uvijek nasim igracima nesto iskrsne, te promjenio se trener, trener ih ne voli...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 13 nov 2012, 00:49

Sarajlijc@ je napisao/la:Al zanimljivo uvijek nasim igracima nesto iskrsne, te promjenio se trener, trener ih ne voli...
ma nasa posla, kazem ne bi me cudilo da je i ovo izmisljeno al sve je moguce
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Levin i 32 gosta.