NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA History
Shaquille O'Neal: Larger Than Life
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dragi Raule pogledaj na 0:10 kakva brzina Duncana na slip picku!Raul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Joj,dok gledam kakav je bio sa oba zdrava koljena..
fucking Griffin
inace najdrazi prsten zato sto je i najtezi vjerovatno(a i Detroit je bio aktuelni prvak).
Duncan je bio fenomelan ali Gino je mozda cak i vise zasluzio MVP nagradu te godine..
kako je igrao te serije pocevsi od Soniksa
lijepa duga kosa
fucking Griffin
inace najdrazi prsten zato sto je i najtezi vjerovatno(a i Detroit je bio aktuelni prvak).
Duncan je bio fenomelan ali Gino je mozda cak i vise zasluzio MVP nagradu te godine..
kako je igrao te serije pocevsi od Soniksa

lijepa duga kosa

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ostarismo u pm!Raul_64 je napisao/la:Joj,dok gledam kakav je bio sa oba zdrava koljena..
fucking Griffin
kako je igrao te serije pocevsi od Soniksa![]()
lijepa duga kosa

I ja to hoću da kažemJoj,dok gledam kakav je bio sa oba zdrava koljena..
fucking Griffin

Ti si izgleda najstariji od nas najbolje se sjećaš Duncana u primeuOstarismo u pm!

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hakeem vs Ewing
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
A Courtship of Rivals (Bird & Magic story)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
jbg. ova je najjača
"We were so bad that one night someone broke into our box office and returned four season tickets.”
potražite Barkleyeve "knjige". ima pravo dosta bisera.
"We were so bad that one night someone broke into our box office and returned four season tickets.”
potražite Barkleyeve "knjige". ima pravo dosta bisera.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
[youtube][/youtube]
Definitivno jedan od boljih dokumentaraca koje sam gledao vezano za Knickse, al' u ovom slučaju i za mržnju prema Milleru. Davno sam ga gledao na AS1, al' sam poželio i ponovo. Ah, ta stara vremena i čuveni momenti Spikea.
If you are Knicks fan, you must hate Reggie Miller!
Definitivno jedan od boljih dokumentaraca koje sam gledao vezano za Knickse, al' u ovom slučaju i za mržnju prema Milleru. Davno sam ga gledao na AS1, al' sam poželio i ponovo. Ah, ta stara vremena i čuveni momenti Spikea.
If you are Knicks fan, you must hate Reggie Miller!

Gledao sam dokumentarac, Spike legenda.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Da, da. Zaista prava, istinska legenda Knicksa!
[youtube][/youtube]
Najbolji igrač i najveća legenda Knicksa, naravno rame uz rame s Waltom Frazierom. Šteta što su povrede koljena spriječile još bolju karijeru. Čovjek je igrao s ledom na koljenima, pravi borac. Nadam se da će ga Woody i Glen dovesti kao asistenta ako ne nađe ubrzo kakav angažman.
Najbolji igrač i najveća legenda Knicksa, naravno rame uz rame s Waltom Frazierom. Šteta što su povrede koljena spriječile još bolju karijeru. Čovjek je igrao s ledom na koljenima, pravi borac. Nadam se da će ga Woody i Glen dovesti kao asistenta ako ne nađe ubrzo kakav angažman.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 12 nov 2012, 21:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Hm, men' lično Charles Oakley je poslije Fraziera jedan od najvećih igrača, a i tadašnji trener Jeff Van Gundy ga je nazvao košarkaškim genijem. Zadatak mu je bio raditi prljave faulove, i slično, te naravno asistirati Ewingu. Oak je bio odličan odbrambeni igrač, a također je biran i u All-Star tim 94'. U 10 provedenih sezona u dresu Knicksa statistika je pokazala double-double učinak—10.4 points and 10 rebounds, te je svake godine igrao u PO mečevima.
Naravno, ovo je neko moje mišljenje, al' po svim statistikama Ewing i Frazier su najveći.
Grijeh bi bio kada ne bi spomenuo košarkaške veličine kao što su; Gallatin, King, Monroe, DeBusschere & Reed.
Naravno, ovo je neko moje mišljenje, al' po svim statistikama Ewing i Frazier su najveći.

Grijeh bi bio kada ne bi spomenuo košarkaške veličine kao što su; Gallatin, King, Monroe, DeBusschere & Reed.
Stvarno je šteta što generacija s Ewingom na čelu, uz Oaka i Starksa nije odvojila titulu.Cooper je napisao/la:Hm, men' lično Charles Oakley je poslije Fraziera jedan od najvećih igrača, a i tadašnji trener Jeff Van Gundy ga je nazvao košarkaškim genijem. Zadatak mu je bio raditi prljave faulove, i slično, te naravno asistirati Ewingu. Oak je bio odličan odbrambeni igrač, a također je biran i u All-Star tim 94'. U 10 provedenih sezona u dresu Knicksa statistika je pokazala double-double—10.4 points and 10 rebounds, te je svake godine igrao u PO mečevima.
Naravno, ovo je neko moje mišljenje, al' po svim statistikama Ewing i Frazier su najveći.![]()
[youtube][/youtube]
Ah, ta će generacija ostati kao jedna od nesretnijih, al' šta je tu je.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Michael Jordan 1993: 64 pts Vs. Shaq & Orlando Magic
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.