Nije nas slomio, neo se ponudio da neprofitabilno pomogne to je velika razlika.supersonic83 je napisao/la:Tako sam se fino ponadao kad sam vidio cetiri nove stranice, a ono banana. Neo vas je napokon slomio

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nije nas slomio, neo se ponudio da neprofitabilno pomogne to je velika razlika.supersonic83 je napisao/la:Tako sam se fino ponadao kad sam vidio cetiri nove stranice, a ono banana. Neo vas je napokon slomio
samo jos kako da se dogovorimo za pare jel zivljaka dajemo il cemo preko bankeneo je napisao/la:Evo ga, prvih 6 osoba po 10KM se naslo, a to su
1.xType
2.teodolit
3.reeds
4.casper
5.afa97
6.senaid
Druga grupa neka se javi ukoliko zelim isto tako po 6 clanova max, ili manje, ali vise para.
javi se neo na PP. on ce ti sve objasniti...Belmin6 je napisao/la:e momci de nek mi neko objasni, ili da link fb grupe, i ja bi da uletim u ovaj tal po 10 KM za FM
nije ni crack izaso a ne patchsukna je napisao/la:je li izasao patch za bh ligu ??
moze..ostalo cu ja u editoru malo doraditi..pa mogli smo i mi napraviti bih ligu..sto da ne..samo treba sati i sati radaZeka je napisao/la:nije patch,ali ima neko je samo aktivirao db. Ako hoces posaljem ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.