Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jbmti St. Pauli...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
0:1 jos dva komada 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Neka se zna da je Recreativo prije gola promasio dva puta skoro prazan gol. Mamu im ?ebem, na jednom imam 3+ a na drugom pobjedu Castille a na kraju ce zavrsiti 1-1 koda gledam.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- SultanSulejman
- Kontakt:
Do kad više na jednom samo,do kad?

2,7x10=27,7 KM

2,7x10=27,7 KM
Znam kako ti je, ja zadnjih mjesec dana samo iz jednog padamSultanSulejman je napisao/la:Do kad više na jednom samo,do kad?![]()
2,7x10=27,7 KM

-
- Kontakt:
Jesmo svi poletili na Castilu, i svi pali , ccc 

-
- Kontakt:
ja sam negdje dobro ograjisao ... padam zadnjih 11 listica na zadnjem paru i odigram danas bezveze na 1.20 5 parova :
Le Mans manje golova , York 3+ , St Pauli x skinem , Sienu 2 1,90 i cekam o5 zadnji par Djokovic Federer henidkep 2,5 2 gubi 7 6 Roger i vodi 5 3 i meni je dovoljno i da 7 6 7 6 zavrsi ali ne gubi Suzana 4 gema i zavrsava 7 6 7 5 i 3 razlike ja padam ... smijesno zalosno
Le Mans manje golova , York 3+ , St Pauli x skinem , Sienu 2 1,90 i cekam o5 zadnji par Djokovic Federer henidkep 2,5 2 gubi 7 6 Roger i vodi 5 3 i meni je dovoljno i da 7 6 7 6 zavrsi ali ne gubi Suzana 4 gema i zavrsava 7 6 7 5 i 3 razlike ja padam ... smijesno zalosno

ajd da mi neko odg 
igro sam tenis i mec je predan a ovaj moj vodio 6:3, i 4:1
e sad jel mi koef 1,ili 1,30-treba mi info tacna jer se upravo raspravljam sa "strucnjakom" pa reko da mi ko pametan potvrdi

e sad jel mi koef 1,ili 1,30-treba mi info tacna jer se upravo raspravljam sa "strucnjakom" pa reko da mi ko pametan potvrdi

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kvota 1, pusti se kladjenja, jos si maloljetan, to ti je zabranjenoAdair je napisao/la:ajd da mi neko odg

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
da sam bogdom 
nego neigram tenis i sad evo odigram kad ono predan mec
u svakom slucaju hvala kume

nego neigram tenis i sad evo odigram kad ono predan mec

u svakom slucaju hvala kume
Ja sam igrao danas sistemski listic na igrace tj zbroj koseva.. 13 od 17.. Kvota 34k al posto je sistem pala na 6k..
Malo logicki, malo nelogicki odigrao.. Pa sta bude bude.. Ne nadam se parama ali nikad se ne zna..
Ako bude sta sutra javljam i castim sviju sa jednim listicem
Malo logicki, malo nelogicki odigrao.. Pa sta bude bude.. Ne nadam se parama ali nikad se ne zna..

Ako bude sta sutra javljam i castim sviju sa jednim listicem

Držimo te za riječ, pisanu
, jeste, pisanu 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A nisam znao da te neko tjera da prepisuješ sa ove teme par(ove)?dijalog je napisao/la:kad god nešto prepišem sa ove teme samo taj par padam...
jesam li napisao da me neko tjera?mandraX je napisao/la:A nisam znao da te neko tjera da prepisuješ sa ove teme par(ove)?dijalog je napisao/la:kad god nešto prepišem sa ove teme samo taj par padam...
- Citizen-X
- Kontakt:
kljucno pitanje je koja je kladionica u pitanjuAdair je napisao/la:ajd da mi neko odg
na sportingbetu - ako je predan mec racuna se kao poraz a i u fortuni...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Onda nemoj da prepisuješ i samim tim nećeš padat' na tiketima.dijalog je napisao/la:jesam li napisao da me neko tjera?mandraX je napisao/la:A nisam znao da te neko tjera da prepisuješ sa ove teme par(ove)?dijalog je napisao/la:kad god nešto prepišem sa ove teme samo taj par padam...
Kakav filozof...
premier je u pitanju - sad sam nasao pravila na njihovoj stranici navodno je koef 1Citizen-X je napisao/la:kljucno pitanje je koja je kladionica u pitanjuAdair je napisao/la:ajd da mi neko odg
na sportingbetu - ako je predan mec racuna se kao poraz a i u fortuni...
i tebi se zahvaljujem na odgovoru

pa, iskreno ni neću više. tri puta pogodim sve svoje i obara me tuđe, ubi pohlepa.
ali na greškama se uči.
ali na greškama se uči.
O tom ti pričam...dijalog je napisao/la:pa, iskreno ni neću više. tri puta pogodim sve svoje i obara me tuđe, ubi pohlepa.
ali na greškama se uči.
yebem li ti dallas majku u poganu, evo drugi put me samo oni skidaju, yebem li vam djecu nerođenu
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.