Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 nov 2012, 00:19

uh to se njemu posrecilo garant, ja kad god sam ga gledao ni sesnaesterac ne pogodi iz centarsuta. od svih ovih igraca koji su se spominjali njega sam jedinog zelio manje i od Bendtnera :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 nov 2012, 13:50

Neznam za tog Armera,ali bi najviše volio kad bi u paketu iz Manchestera u januaru došli Kolarov i Džeko.Mislim da su čelnici Juventusa vidjeli,da ako žele nekakve rezultate u LP,da nemogu igrati sa Kvaljarelom,Vučinićem,Matrijem ili Banderom.Ne kažem da su to loši igrači,dapače,vrlo su dobri,ali sa LP treba kvalitet više.Džeko se iskazao evo ,od početka sezone,vidi se da je igračina teška,da je to jedan klasan igrač koji trenutno spada u top 10 napadača Svijeta.Znam da nije jeftin,da je tu bilo dosta problema i nećkanja oko toga,ali kvaliteta nikad nije jeftina,i mislim da će mnogi ljudi uviditi da i ako dadnu visoku plaću i visoku odštetu za takvoga igrača,da će im se isplatiti zadnji cent.Imat će pravoga igrača i moći će nešto reću u Europi.Što se tiče te pozicije lijevoga beka,tu vidim Kolarov,koji je ima iskustva u Serie A i jak je i prodoran,a i ima dobar ubačaj.Konačno bi i Juventus mogao više prijetiti i graditi igru na toj strani ako on dođe.
Keep walking.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 nov 2012, 15:35

Juve nema para za Dzeko.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 nov 2012, 19:26

Cemu se mi onda nadamo, kada cemo da gledamo vise tog napadaca u Juventusu jer niti jedan kvalitetan igrac tako ne kosta ispod 25. Pa spremni su da daju 25 mil. za Llorentea koji je u zadnjoj godini ugovora a isto toliko kosta i Dzeko, tako da ne vjerujem u to prije ce biti problemi oko primanja nego oko odstete za igraca jedino ako pod tim nisi mislio na oboje :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 nov 2012, 19:31

Dzeko neće nikad imati platu 6 mil u Juventusu, tako da je to najveći problem u realizaciji tog transfera, a i pitanje koliko se on sviđa Conteu. A iz uprave su najavili da neće biti veliki ulaganja u januaru.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 nov 2012, 19:49

Necemo mi ni za Llorentea dati 25 miliona ... ako ga uopste planiramo dovesti.

Mislim da njemu i ugovor ističe ove sezone, tako da od velikih para za njega nema ništa. Bilbao se zajebao što ga ljetos ne proda.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba

Post Postao/la Pogba » 13 nov 2012, 20:12

Plan je, ako se ispadne iz grupe LP, neće se dovoditi Llorente u januaru, a ako nastavimo dalje, ponudit će oko 6M za njega odmah.

A špekuliše se da će on svakako biti naš igrač, nadam se.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 nov 2012, 20:35

NIsam ga nesto pretjerano ni pratio. Samo malo u eurokupu prosle godine i to je to.

Pojma nemam kakav je s loptom, znal zabit i sl. Samo sam vidio po medijima da ga hvale na svakom cosku.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 nov 2012, 20:42

Nisam ni ja iskreno a nesta ne vjerujem da je neki tehnicar s obzirom na njegovu visinu, rijetki su takvi igraci, mada ce njegov glavni zadatak kako god biti duel igra.
Alessandro Del Piero !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 nov 2012, 20:51

Llorente je slabija verzija Ibrahimovica.
Ali i takav je odlican igrac.

Veoma dobra tehnika, fizicki je jedan od najjacih igraca na svijetu, odlicna zavrsnica, u skoku mu ne moze skoro niko parirati, brz u odnosu na svoju visinu, solidan sut.

Samo je problem njegova cijena ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 13 nov 2012, 22:14

Ističe mu ugovor, bar bi to do sada trebali upamtiti.

Kao što sam već naveo, klub će ovisno od toga da li će ispasti u grupi ili ne, odmah krenuti u dovođenje Llorentea, a spominje se 6M u januaru jer će biti gratis nakon toga.

Ja bih dao 8-10M i završio posao sa njim, a i ranije sam to pisao, ubijeđen sam da Marotta ima neki usmeni dogovor sa njim.

Gleda li neko Pogbu, momak mora igrati za A tim Francuske, jednostavno mora preskočiti U-21 reprezentaciju i ići odmah u A tim. Mislim da će ga Deschamp ubrzo pozvati ako uveže par utakmica za nas u prvom timu, klasa nevjerovatna?!

Ne sjećam se da sam sa 19 godina, osim Messia, vidio igrača koji je za 3-4 klase bolji od svojih vršnjaka. :shock:

#MaxOUT

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 nov 2012, 22:47

Pogba je napisao/la:Ističe mu ugovor, bar bi to do sada trebali upamtiti.

Kao što sam već naveo, klub će ovisno od toga da li će ispasti u grupi ili ne, odmah krenuti u dovođenje Llorentea, a spominje se 6M u januaru jer će biti gratis nakon toga.

Ja bih dao 8-10M i završio posao sa njim, a i ranije sam to pisao, ubijeđen sam da Marotta ima neki usmeni dogovor sa njim.

Gleda li neko Pogbu, momak mora igrati za A tim Francuske, jednostavno mora preskočiti U-21 reprezentaciju i ići odmah u A tim. Mislim da će ga Deschamp ubrzo pozvati ako uveže par utakmica za nas u prvom timu, klasa nevjerovatna?!

Ne sjećam se da sam sa 19 godina, osim Messia, vidio igrača koji je za 3-4 klase bolji od svojih vršnjaka. :shock:
I ti ga pretjera ..

Ima bar 20 mladica koji su veci talenti od Pogbe.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 13 nov 2012, 23:24

M4kaveli je napisao/la: Ima bar 20 mladica koji su veci talenti od Pogbe.
Pogba je među 3 najveća talenta na svijetu, a ima potencijal da postane najbolji veznjak svijeta kroz par godina.
Čak i Conte misli to, jučer je tako rekao, tako da nisam tek onako bubnuo.

#MaxOUT

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 nov 2012, 23:27

Pogba je napisao/la:
Pogba je među 3 najveća talenta na svijetu, a ima potencijal da postane najbolji veznjak svijeta kroz par godina.
Mene je samo strah da ga se ne proda cim dode neka jaca ponuda :?
Alessandro Del Piero !

Pogba

Post Postao/la Pogba » 13 nov 2012, 23:30

10DelPiero je napisao/la: Mene je samo strah da ga se ne proda cim dode neka jaca ponuda :?
Teško je od nas kupiti igrača, nismo mi klub koji prodaje, a i ako bi bilo tako, bit će ala Zidane, preko 50-tak miliona koje će naftaši platiti.

Nema tu bojazni, uzmi primjer Marche ili Vidala, klub je bez problema odbio 40-tak miliona pojedinačno, Marotta je potvrdio da su bile ponude.

#MaxOUT

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 nov 2012, 23:46

Pogba je napisao/la:
Čak i Conte misli to, jučer je tako rekao, tako da nisam tek onako bubnuo.
Sta si ti mislio da ce Conte reci o svom igracu ? :D

Neymar, Ganso, Gotze, Alcantara, Wilshere, Isco, Veratti, Hazard, Tello, Muniain, Oscar, Moura, Pjanic, James Rodriguez ..
Vjerovatno ih ima jos ali se trenutno ne mogu sjetiti.

Sve su to ili veci talenti ili bolji igraci od Pogbe.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 nov 2012, 23:52

A ne bih se slozio za tog Gansa i Tella nema teorije pa nek su svi bolji ali ta dva nisu :lol:

Gledao sam jednu tekmu, Ganso meda vise ne moze poslije neke povrede sto je imao spor i nije okretan nikako ali posto je Brazilac mora biti veliki talent. Doduse davno je to bilo ali ne vjerujem da se ista promijenilo jer se eto vise ni ne spominje. Tella malo manje ali stvarno ne vidim sta ostalo vide u tom igracu, iz Barce pa mora biti dobar :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 nov 2012, 23:57

Ne gotivim ga ni ja ali je veliki talenat.

Ne kazem da Pogba nije, ali da je medju top3, naravno da nije :D

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 nov 2012, 23:57

Po nekim indicijama agencija Sport Five koja ima prava za naziv stadiona je ta ista prava prodala nekoj holandskoj kompaniji TNT koja se bavi transportom i šipingom.

TNT Stadium???

;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 14 nov 2012, 15:51

Premije fudbalerima: 500.000€ ako osvoje scudetto, 1.500.000€ Liga prvaka.

Buffon produžuje ugovor poslije utakmice protiv Chelseaja, smanjenje plate na 3.5 miliona €.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []