Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Zenichanin
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Zenichanin » 12 nov 2012, 17:00

Ja 7 razred bio, jos redar, nema nista gore bar meni vec brisat tablu,
i tako Matematika bila, nastavnica se navila, tabla bijela ni trunke zelenila nema na njoj od brojeva.
Kaze redar nek obrise tablu, i ja onako mrzovoljno ustajem i idem do wc-a da pokvasim spuzvu.
(Ucionica je bila na jednom kraju a wc potpuno na drugom kraju skole)
I tako ja odradim to i vracam se i zamislio sam se ja, odlutao u PM
i udem u ucionicu i krenem da brisem tablu, pola obrisao , cujem iza mene smjeh, ljudi crkaju.
Okrenem se kad ima sta i da vidim, nikog ne znam :oops:

kad nisam u zemljo prop'o koliko me bilo stid :cry:

________________________________________________________-

jedna friska :mrgreen:

Ovih dana nesto imao problema s grijanjem, radiator slabo grije, i dolazi sada majstor da to popravi.
I mucimo se mi da skinemo radiator, al onaj radiator po nesreci kao da je u njemu tona, ni maknut nece.
Majstor ljut, je'be nista ne ostavlja, i izvrcemo neke sarafe tamo vamo, alata kiša Božja pod nogama,
kad samo krenu voda da prsce na sve strane iz radiatora, i ja skocim i sklonim neke busilice da ih voda ne nakvasi, i pri tome ostavim jednu (koju mi je prije toga toliko hvalio da je dobra :mrgreen: ) onako vec sada u vodi da stoji. On ljut vjerovatno misleci da sam je namjerno ostavio, uzima busilicu i otvara prozor i baci je s 3 sprata pred zgradu.
U medjuvremenu smo sanirali kvar, i sada idem po busilicu, misleci da samo djelove pokupim, kontam raspala se sad, izlazim pred zgradu nigdje busilice, neko je mazn'o :?
Vracam se u stan govorim majstoru tako, on poludio, umal me francuskim kljucem ne mlatnu :lol:

toliko od mene za sad, bit ce toga još ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 nov 2012, 18:24

haha prva je fantastična :lol: :lol: :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 nov 2012, 18:27

prejaka tema :D

evo sta se desilo kolegi , ja svjedok hah

bio Kurban-Bajram i on kreno sam u grad ( mi ga cekali u gradu) i sretne nekog komsiju i komsija mu dadne kurban reko evo ponesi kuci , i ovome se nije dalo vracati kuci vec ponese kurban u grad , i tako mi navecer osli u diskoteku , sve to fino pijemo pun stol pica , kad ovaj kolega vadi kurban i stavlja na stol , svi bleje u nas , ja ovamo placem od smijeha :D

sad u setpembru kad smo isli u barcelonu na eks , drugi dan si u veneciji i sad se mi iz raz nafurali reko ovi talijani ne znaju nas jezik sad cemo mi nji sprdati ovo ono , i sad ulazimo u neku ulici puno ljudi i odjednom ovaj kolega iz razreda i sveg glasa STA OVO SMRDI vako MAJKU VAM YEBEM U PICKU . :lol:

sto se skole tice , sjedimo mi jednom u trecem razredu na casu latinskog a profa nam hrvat ,i sad ono tisina nesto mi pisemo , i hoce ova cura da dobaci ovom kolegi knjigu i baci knjigu i pogodi ga u glavu , a kolega taj dan bio nes ljut , kad se okrece veli joj : YEBO TE ALLAH , JES' NORMALNA , profesor prvo gleda ne zna sta ce , kad coek zasmija kad nije pao sa stol'ce

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 nov 2012, 18:47

Jaaoo kurban djece mi hahahaha
:lol:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 12 nov 2012, 19:07

Zenichanin je napisao/la:Ja 7 razred bio, jos redar, nema nista gore bar meni vec brisat tablu,
i tako Matematika bila, nastavnica se navila, tabla bijela ni trunke zelenila nema na njoj od brojeva.
Kaze redar nek obrise tablu, i ja onako mrzovoljno ustajem i idem do wc-a da pokvasim spuzvu.
(Ucionica je bila na jednom kraju a wc potpuno na drugom kraju skole)
I tako ja odradim to i vracam se i zamislio sam se ja, odlutao u PM
i udem u ucionicu i krenem da brisem tablu, pola obrisao , cujem iza mene smjeh, ljudi crkaju.
Okrenem se kad ima sta i da vidim, nikog ne znam :oops:

kad nisam u zemljo prop'o koliko me bilo stid :cry:

________________________________________________________-

jedna friska :mrgreen:

Ovih dana nesto imao problema s grijanjem, radiator slabo grije, i dolazi sada majstor da to popravi.
I mucimo se mi da skinemo radiator, al onaj radiator po nesreci kao da je u njemu tona, ni maknut nece.
Majstor ljut, je'be nista ne ostavlja, i izvrcemo neke sarafe tamo vamo, alata kiša Božja pod nogama,
kad samo krenu voda da prsce na sve strane iz radiatora, i ja skocim i sklonim neke busilice da ih voda ne nakvasi, i pri tome ostavim jednu (koju mi je prije toga toliko hvalio da je dobra :mrgreen: ) onako vec sada u vodi da stoji. On ljut vjerovatno misleci da sam je namjerno ostavio, uzima busilicu i otvara prozor i baci je s 3 sprata pred zgradu.
U medjuvremenu smo sanirali kvar, i sada idem po busilicu, misleci da samo djelove pokupim, kontam raspala se sad, izlazim pred zgradu nigdje busilice, neko je mazn'o :?
Vracam se u stan govorim majstoru tako, on poludio, umal me francuskim kljucem ne mlatnu :lol:

toliko od mene za sad, bit ce toga još ;)
a ono kad si kupio adidas patike s 4 linije za 120 maraka? :lol:
#miasanmia

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 nov 2012, 21:08

HAHAHAHAHAHAHAH e moj Zeničanin
DRUG NEBI TI PUNCA

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 nov 2012, 21:09

gdje ćeš veće ofiraže :lol: :lol:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 nov 2012, 00:08

Sad kad imam ovaj gips na nozi, naumpalo mi u osnovnoj, jaran slomio nogu, i nakon nekog vremena dolazi u skolu sa gipsom na istoj i hodamo on i ja polahko ono zbog njega, nesto se zapricali, i nesto sam ja njega pitao, kaze on ma ne mogu od kako su mi omotali ovaj *urac oko noge nista ne mogu da radim, a u tom trenutku naisla nastavnica neka sto nam nije predavala, ja legoooo od smijeha :mrgreen: on popusio smanjeno vladanje :lol:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 nov 2012, 00:27

Donnie Darko je napisao/la:Kad smo vec kod povracanja, sjecam se ja bio cetvrti razred (osnovne), i isao na one hajatovce, ono lafo kao publika jednoj trebi iz naseg razreda. I tako mi u busu, a meniii muka, a bio klinac glupi zaboravio kesu trazit. I stigli mi taman u Sarajevo, stade bus, kad iz mene krenu sve, too siba, potrcim ja ka izlazu, nekako prekrio rukama usta lafo kao da zaustavim, al dzaba. Ispovracam i **** iz sebe taman pred soferom onde. Ono sve komadici sudzuke i gljiva se vide, stara napravila nekakvu picu svoju. Meni neugodno jbt, jos se ispovraco po jakni sto je najgore. I kasnije u studiju onakav smrdljiv morao sjedit taman pored trebe koju sam vec par mjeseci pokusavao osvojit. Sofer kad sam povratio zacrvenio se lik od muke, mislim da mu je malo fallilo bilo da izreda sve bogove od Bude do Barbareza. Jos ga zarobio svojom povracotinom, nije mogao nikako zaobic ili preskocit. :lol:
Joj jbt al se ismijaa :lol: HAHAHAH dobar dobar.. Samo zamislim scenu kako izgleda dijete 4 razred.. PLAC

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 nov 2012, 00:45

E da se i ja upišem, ima stvarno ovih scena bruka, al' nekako kontam da ih ne znam ispričat' kako treba.

Nedavno sjedimo na kafi u Mediumu nakon faxa, i uzima cura onaj meni i čita... Kad' u neka doba: A gdje je ovaj Medium preko puta Sjevernog' logora. :mrgreen:

Odem s rajom u kino da gledamo film, nekakav Looper brate, i stvarno onako nije loš film, al' pomalo dosadan, i govorim ja kolegici jes' vidila kako lik sebi je'ba mater(ko je gledao film skontat' će), kaže ona ma nije bola, ma reko znam al' ja hoću da vjerujem da jeste. Sutra dan govori mi jaran bola šta ti pričaš da je onaj lik sam sebi je'bo mater, reko ko bola, samo sam rekao da ja hoću da vjerujem da jeste, kaže pa onda te ona nije dobro čula. Danas meni govori kako je lud film. :lol: :lol: :lol:

Jedne prilike sjedim za kompjuterom i mali buraz spava na krevetu kraj mene, ranije je zaspao bio nekakav rođendan pa se valjda umorio. I čujem da nešto mrmlja, i skontam da bunca. Govorim mu Sema gdje si bio danas, kaže na rođendanu, šta si reko radio govori igr'o lopte. Koji je govorim ja rezultat bio kaže 0:0, reko ko je zabio go, kaže ja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Toliko sam se smijao da sam ga probudio, i 'nako iza sna me gleda izbezumljeno i samo nastavi spavat'... :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2012, 01:06

Dosli mi u hotel prva noc na ekskurziji i nas trojica u sobi, ovaj drug jedan hoce da spava i cim zaspi ovaj mu drugi stavlja kaladonta po licu,sipa mu vode u usi, skakilja ga po tabanima... Ovaj mrtav hladan ode do wc-a ostane tamo par minuta i vrati se da spava, drugi se vec smirio i hoce i on da spava. Ujutru mi ovaj sto je bio terorisan kaze sinoc sam levatu cetkicom za zube trljao supak i samo mu vratio cetkicu u casu. :mrgreen:

Ovaj pravo zube tom cetkicom kao da je sve uredu, poslije se postidio pravo kad je saznao :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 nov 2012, 01:11

Sarajlijc@ je napisao/la:Dosli mi u hotel prva noc na ekskurziji i nas trojica u sobi, ovaj drug jedan hoce da spava i cim zaspi ovaj mu drugi stavlja kaladonta po licu,sipa mu vode u usi, skakilja ga po tabanima... Ovaj mrtav hladan ode do wc-a ostane tamo par minuta i vrati se da spava, drugi se vec smirio i hoce i on da spava. Ujutru mi ovaj sto je bio terorisan kaze sinoc sam levatu cetkicom za zube trljao supak i samo mu vratio cetkicu u casu. :mrgreen:

Ovaj pravo zube tom cetkicom kao da je sve uredu, poslije se postidio pravo kad je saznao :lol: :lol: :lol:
ma Ludllo :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 13 nov 2012, 01:20

U srednjoj ja bio dezurni,i sad na ulazu u nas sektor elektrotehncike skole bila vrata i mala prostorija gdje je bilo sistem za zvono.I sad je princip bio da se niko ne pusta za vrijeme nastave,pogotovo kad je dezruni profesor Jusic,Lik je bio strog pravo ako zvonis minut ranije nama ukor u dnevnik ili ako pustis nekog od ucenika za vrijeme nastave u taj hajmo reci sektor.I tako ja doso ujutru zima bila snjeg vani malo sam ja i bio prehladnjen i na to sve jos prije skole pojedem 2 sendvica valjda bila pokvarena sta ja znam,bom kad je mene ufatio stomak na 2 casu nema nego se USRAT!! a sad od skole do moje majke je nekih modza 10-tak minuta pjeske,i sta cu koji k... ja napustim to mjesto za dezusrtvo i odem.Kad sam upo u wc masakar nacinio ;) nisam se ni vratio taj dan pokvario stomak povraco svasta nesto.Ovi iz razreda zovu salju sms djesi bgt de zovni koji ti je k... i tako to,ma nish ne hebem ja to sve ostalo otvoreno ulazio narod kako je htjeo cas trajo haman sat vremena dok nisu skonati da nema nikog.ima 4 vladanje prije toga a nakon toga jedva 2 i na to sve pred citavom zbornicom moro ispricati,kazu sto nisi isu u skolski wc reko ja volim kad cucnem fino pa izmeracim a ne da cucim na cucavcu i zbog te izjave sam dobio prediskljucenje :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 nov 2012, 02:01

Evo sta se meni desilo jedno nedo Bog nikom

Bio ja sedmi razred tad navlacio majmuna dan noc ovo ono i propusio se te godine al nije mi znala stara da pusim,i tako ja upao u kucu tada nikoga nije bilo a ja debil zaboravio zakljucati vrata cccc,i tako nabavio nakav film i pustio ja da ga gledam hehehe i navlacim majmuna u desnoj ruci a u lijevoj ruci zapalio cigaru i uzivam ja merak mi drama spica mrtva,navlacim ga ja samo tako kad uleti stara ja brzo bacim cigaru iz lijeve ruke i nastavim ga guliti ccccccccc.Zaboravio da ga gulim j.ebaji ga.Stara samo izasla nisam je smio pogledati u oci iducih mjesec dana ccccccc
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 13 nov 2012, 02:06

Manuel je napisao/la:Evo sta se meni desilo jedno nedo Bog nikom

Bio ja sedmi razred tad navlacio majmuna dan noc ovo ono i propusio se te godine al nije mi znala stara da pusim,i tako ja upao u kucu tada nikoga nije bilo a ja debil zaboravio zakljucati vrata cccc,i tako nabavio nakav film i pustio ja da ga gledam hehehe i navlacim majmuna u desnoj ruci a u lijevoj ruci zapalio cigaru i uzivam ja merak mi drama spica mrtva,navlacim ga ja samo tako kad uleti stara ja brzo bacim cigaru iz lijeve ruke i nastavim ga guliti ccccccccc.Zaboravio da ga gulim j.ebaji ga.Stara samo izasla nisam je smio pogledati u oci iducih mjesec dana ccccccc
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Čuj zaboravio, ma majmuna sakrij, jeb'o cigaru... :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 nov 2012, 02:10

Ma ebi ga sad je kasno pricati cccccccc :( :(

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 nov 2012, 02:11

Joj kad se sjetim, prije par godina, zaigro se ja call of duty dvice, stavio sluse na glavu, a stari na kaucu iza mene lista teletext ceka neku kladionicu. I sad, ko je igrao znat ce, ima scena pred misiju negdje dole u sjevernoj africi, ono lafo vozite se u kamionu, i odjednom iza ugla naleti drugi kamion i skrsi se u tebe i frka bude ovo ono. Al ja sluse stavio, pojaco do daske, i kad se zabi kamion u nas ja se trznem i dreknem se koliko sam mogo ''u yebote qurac!'', ono trznulo me pravo, stas nisam ocekivo. Stari se usro konta vidi budale. Mislim da mu je malo falilo da ludaru zovne. :lol:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 13 nov 2012, 02:16

Manuel je napisao/la:Ma ebi ga sad je kasno pricati cccccccc :( :(
Ma tako sam i ja jednom...

Sjedim ja u sobi, na fb, kad ulaze mama i seka u sobu, kaže odosmo do prodavnice, eto nas brzo...

E sad, ja znam da je prodavnica malo dalje, hajd' rekoh, imam ja vremena jednom ga baciti dok one dođu...

Zad'o se ja, fino mi, taman završio posao, kad čujem njih dvije otključavaju. E sad, pošto sam tad imao jednu malu krpicu koja je imala samo tu svrhu, ja je vadim brže bolje i taman je uzeo u ruke kad mama na vrata, da se javi da su došle...

I dan danas nisam siguran jel' me skontala tad... :(
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 nov 2012, 02:23

raul-zakon je napisao/la:

Sjedim ja u sobi, na fb, kad ulaze mama i seka u sobu, kaže odosmo do prodavnice, eto nas brzo...

E sad, ja znam da je prodavnica malo dalje, hajd' rekoh, imam ja vremena jednom ga baciti dok one dođu...

Zad'o se ja, fino mi, taman završio posao, kad čujem njih dvije otključavaju. E sad, pošto sam tad imao jednu malu krpicu koja je imala samo tu svrhu, ja je vadim brže bolje i taman je uzeo u ruke kad mama na vrata, da se javi da su došle...

Hahahahhahha ma vjeruj mi bolje je tako da ne znas hehehehehe :mrgreen: :mrgreen: ,zamisli da te uhvatila dok to radis,vjeruj mi nema vece ofiraze na svijetu :( :(

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 13 nov 2012, 02:28

Manuel je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:

Hahahahhahha ma vjeruj mi bolje je tako da ne znas hehehehehe :mrgreen: :mrgreen: ,zamisli da te uhvatila dok to radis,vjeruj mi nema vece ofiraze na svijetu :( :(
Nemam pojma, držao sam, još uvijek mokru, neobrisanu ruku, u krpi, a da li je skontala, to još uvijek ne znam... :mrgreen:

HALA MADRID !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, lol89 i 14 gostiju.