Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bhsport » 13 nov 2012, 09:16

bordo_Sarajevo je napisao/la:"Edine, ja sam odlučio. Igrat ću za Švicarsku. Idem s njima u Tunis. Popričao sam s roditeljima i sa drugim ljudima. Hvala tebi puno što si se javio. Želim ti sve najbolje i sretno sa BiH. Bosna će uvijek biti u mom srcu, iako sada ne igram za nju", piše u SMS poruci koju je Hajrović poslao Džeki.

Oslobodjenje/klix

vjerovatno je Susic kriv, ali pazi, Bosna mu je u srcu :lol:

ps: Edin, Emir, koje su to ljudine ;)
Ako je ovo istina, ovdje se drzava treba zastiti i poruciti da Izet Hajrovic vise nije dobrodosao u BiH, prestati ga spominjati i konstatno potencirati svicarac.
Mi imamo Stevanovica i u momka treba ulagati, imat ce bolju karijeru od Hajrovica.
Izete ovim putem ti zelim da imas karijeru kao Jakupovic u svicarskoj i u svojim klubovima, i nadam se da ces BiH putem TV-a pratiti 2014 u Brazilu i navijati za istu, ali kao svicarac sto i jesi.

Treba se cijeli savez mobilizirati da ovaj papcic bude posljednji igrac kojeg je BiH izgubila.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 nov 2012, 09:25

nebi zelio biti na njegovom mjestu i njegove porodice sad kad krenu kletve i uvrede preko drustvenih mreza :mrgreen:

slika

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 13 nov 2012, 09:45

Izete ebem ti majku!
Bordo bijeli!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2012, 10:01

Kome vjerovati.....Dzeki i Papetu sigurno mogu....

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 nov 2012, 10:07

"Da, Emir Spahić i ja smo razgovarali sa Izetom Hajrovićem želeći mu pokazati da je dobrodošao u reprezentaciju BiH. Dugo smo razgovarali, objasnili mu sve procedure, a ostalo je bilo do njega. Da bi igrao za BiH mora promijeniti sportsko državljanstvo kao što su to uradili Begović, Pjanić i Mujdža, što smo mu i objasnili. Ostalo je bilo do njega, a on se odlučio ipak prihvatiti poziv Švicarske. Neka mu je sa srećom. Svako bira svoj put", kazao je Džeko, a ovim je očito i spuštena zavjesa na slučaj Hajrović.

ako laze Dzekson, ja cu prestat pisati na ovom forumu

ps: vjerujem da su ova dvojca isto uradili sa ostalim "potencijalnim" koji vole sjediti na dvije stolice
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 13 nov 2012, 10:10

Nista, sada opet treba oplesti po Papetu i savezu i svima, nije Hajrovic nista kriv, trebala je cijela Bosna i Hercegovina đuture otic u Svicu u moliti ga da zaigra za nas.

:lol:
[youtube][/youtube]

denisov

Post Postao/la denisov » 13 nov 2012, 10:11

pa da li je moguce koji je ovaj hajrovic supak,,,znaci n mogu da vjerujem,,nakon svega sto je bosna prosla u ratu,nakon svih nepravdi koji nam svijet nai nanosi,,,i nasi odbjegli sinovi nas izdaju...za mene konkretno ovo je veliki udarac,,sve ovo pokazuje kako mnogi od nas ne vole Bosnu od srca...da li je moguce da petric,rakitic pobjegnu tim svicarcima,a "nas" balavac ne zeli iako su ga pozvali dvije najvece legende u bh fudbalu,,,Izete srami se i neces nikad biti dobro dosao u nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu !!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 nov 2012, 10:15

nisam mislio na Dzeku ili Papeta. nisam lud

mislio sam ko laze izmedju novina koje su pisale bombasticne naslove nekoliko dana i brace Hajrovica koji rade suprotno od izjava.

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 13 nov 2012, 10:20

Sakuragi je napisao/la:nisam mislio na Dzeku ili Papeta. nisam lud

mislio sam ko laze izmedju novina koje su pisale bombasticne naslove nekoliko dana i brace Hajrovica koji rade suprotno od izjava.
Ako se obracas na moj post (nekako mi izgleda da to radis), nije bio usmjeren protiv tebe, nego protiv svih onih koji pos**li Papeta i savez (daleko od toga da su isti onakvi kakvi bi trebali biti, posebice savez, ali ovdje ne vidim neku njihovu gresku, kontaktirali su momka podavno, potrudili se i sada, ali da ga mole ni ne trebaju, ko ne voli ovu drzavu da igra za nju ni ne mora da igra, to je barem jednostavno).

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 nov 2012, 10:21

na kraju će odigrati par utakmica za švicarsku i ispasti iz postave, a ovdje je mogao da bude uskoro i prvotimac.

jedi gowna balavičaru yebeni
naprijed rejal

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 nov 2012, 10:21

Ja ne vjerujem ni jednom clanku..sve dok ne odem na sijelo kod edina i amre pa mi to kazu u oci, nista od tog..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 13 nov 2012, 10:23

Valjalo bi znati razmišljanja mlađeg brata. Možda bismo i mi imali situaciju kao kod braće Boateng. :)

Izetu neka je sretno, mada smatram da je mogao to reći odmah, a ne izvlačiti se na papire i savez.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 13 nov 2012, 10:23

denisov je napisao/la:pa da li je moguce koji je ovaj hajrovic supak,,,znaci n mogu da vjerujem,,nakon svega sto je bosna prosla u ratu,nakon svih nepravdi koji nam svijet nai nanosi,,,i nasi odbjegli sinovi nas izdaju...za mene konkretno ovo je veliki udarac,,sve ovo pokazuje kako mnogi od nas ne vole Bosnu od srca...da li je moguce da petric,rakitic pobjegnu tim svicarcima,a "nas" balavac ne zeli iako su ga pozvali dvije najvece legende u bh fudbalu,,,Izete srami se i neces nikad biti dobro dosao u nasu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu !!!
To. :!:

+10000

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 13 nov 2012, 10:25

Administracijo ja moram svu svoju frustraciju ovdje da isteresem,Izete ako bog da vec sad za vikend nogu ti slomio,p.i.c.k.o izdajnicka,hebo ti Hicfeld mater.Ako sam zasluzio za ovo ban,slobodno me banujte.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 13 nov 2012, 10:28

Levat, završiće k'o onaj panj iz Thuna.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 13 nov 2012, 10:29

Znaci sad se okrecemo na Kolasinca, koji ne vjerujem da bi mogao tako lako igrati za Njemacku. Ako hoce u buducoj da igra u SP/EP, bolja mu je sansa sa Bosnom. (ako bacimo srce i pasos na stranu)

slika

slika

^on je inace onaj na lijevo.

Sto se tice Izeta, mozemo komotno zaboravit tog balavca. I onako se ponasa kao neka obicna pickica kad daje golove.. misli da je neko nesto. Hebo ti Hitzfeld mater. Mrs picko izdajica. Sta ces nam ti kada imamo Stevanovica.

slika

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 nov 2012, 10:46

Ekipa sportsport.ba je u Alžiru a ove izjave prenose mediji koji nemaju svoje novinare u Alžiru, tako da me čudi kako oni dobiju izjave od Dzeke nego novinara koji su malte ne 24 sata uz te igrače...

Edit:

Uffff ima na oficijalnoj od Dzeke istina je...

Nije mi jasno sta onda on glumi sa izjavama da bi igrao za nas u novinama, licemjeranost na djelu....

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 13 nov 2012, 11:02

Zekoo je napisao/la:
Nije mi jasno sta onda on glumi sa izjavama da bi igrao za nas u novinama, licemjeranost na djelu....
Imam dojam da je bas to sve bilo izmisljeno.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 nov 2012, 11:04

Zekoo je napisao/la:Ekipa sportsport.ba je u Alžiru a ove izjave prenose mediji koji nemaju svoje novinare u Alžiru, tako da me čudi kako oni dobiju izjave od Dzeke nego novinara koji su malte ne 24 sata uz te igrače...

Edit:

Uffff ima na oficijalnoj od Dzeke istina je...

da se opravda u svom selu i rodu, i da svoju odluku može svaliti na Savez i Papeta, a ustvari jasno je ko dan sta želi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Tihi i 17 gostiju.