Ako se dokopa para, tuzit cu ga za dusevnu bol.bosanac035 je napisao/la:Zvijezda može mu seCartman je napisao/la:Da se pohvalim, ovaj Perviz mi je jednom psovao majku na jednom drugom forumu. Ima jedno 5 godina. Cak me je bio dodao na MSN da mi prijeti.![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Prije cemo ja i ti prokopati naftu u popovom polju neg' sto ce se ovaj dokopati para..jedino ako digne kredit..Cartman je napisao/la:Ako se dokopa para, tuzit cu ga za dusevnu bol.bosanac035 je napisao/la:Zvijezda može mu seCartman je napisao/la:Da se pohvalim, ovaj Perviz mi je jednom psovao majku na jednom drugom forumu. Ima jedno 5 godina. Cak me je bio dodao na MSN da mi prijeti.![]()
ja sam prije 2-3 godne dopisivo se na msn-u tada sa onim takozvanim novinarom kenan cinac. neznam tacno za koga je tada piso taj mali, al mi se cini da je bilo sportin.ba!Cartman je napisao/la:Da se pohvalim, ovaj Perviz mi je jednom psovao majku na jednom drugom forumu. Ima jedno 5 godina. Cak me je bio dodao na MSN da mi prijeti.
ja sam tom liku naveo sve linkove svicarske/lihtenstajnske lige i pokazo tom momku gdje tacno taj perviz nastupa. znaci sve je bilo crno na bjelo i mogo se uvjeriti koji je lazov taj perviz. al kakvi on dalje uporan meni tvrditi da je perviz u prvom timu i da je odbijo svicarsku mladu repku. takodzer sam tada i slao e-mail sefu omladinskog pogona vaduza koji mi je potvrdijo u kojoj ekipi perviz nastupa. naravno da sam bijo u pravu kada sam tvrdijo da igra za juniore i to u najzadnjoj ligi svicarske. za one koji neznaju, vaduz nastupa u svicarskoj ligi. da je ta ekipa bez veze ekipa pokazuje podatak da je u drugom djelu saisone ekipa povucena iz takmicenja jer su imali premalo igraca. sve to mi je taj godspodin iz vaduza putem e-mail potvrdijo.
i gledaj sad slucajnost. nakon sto sam to sve tom amaterskom novinarcicu kenanu cinac pokazo ovaj prestaje pisati u novinama preko tog perviza. zalosno da jedan takozvani novinar nije u stanju da provjeri o kome pise i ko je ustavri taj igrac, u ovom slucaju lazov.
a perviza sam vidjo u vaduzu na utakmici sada u septembru. naravno medzu navijacima a ne kod igraca. lik je jednostavno anti-talenat i nista vise.
Tuta Petrov
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ako bi još mogao streamPapastathopoulos je napisao/la:Ima, na BHT1
www.valencia-balkan.net
I ocekivano!Adi_Zepce je napisao/la:Srđan Grahovac dobio kapitensku traku mlade selekcije.Po meni zasluzeno
nezasluzeno i neocekivano, ima igraca koji su puno prije zasluzili kapitensku traku. sta je sa bilbijom?sajo10 je napisao/la:I ocekivano!Adi_Zepce je napisao/la:Srđan Grahovac dobio kapitensku traku mlade selekcije.Po meni zasluzeno
Prekomandovan u U-19.phenom je napisao/la:nezasluzeno i neocekivano, ima igraca koji su puno prije zasluzili kapitensku traku. sta je sa bilbijom?sajo10 je napisao/la:I ocekivano!Adi_Zepce je napisao/la:Srđan Grahovac dobio kapitensku traku mlade selekcije.Po meni zasluzeno
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Prestar za ovu generaciju,Koje drugi zasluzio?phenom je napisao/la:nezasluzeno i neocekivano, ima igraca koji su puno prije zasluzili kapitensku traku. sta je sa bilbijom?sajo10 je napisao/la:I ocekivano!Adi_Zepce je napisao/la:Srđan Grahovac dobio kapitensku traku mlade selekcije.Po meni zasluzeno
www.valencia-balkan.net
phenom je napisao/la:nezasluzeno i neocekivano, ima igraca koji su puno prije zasluzili kapitensku traku. sta je sa bilbijom?sajo10 je napisao/la:I ocekivano!Adi_Zepce je napisao/la:Srđan Grahovac dobio kapitensku traku mlade selekcije.Po meni zasluzeno
ma ja sam mislio da se radi o onoj generaciji bilbija, stevanovic, besic itd. tek sam sad procitao vijest i koje je igrace pozvao jagodica i moram reci da je opravdano grahovac kapiten, mada bi ja vise volio da je zeljovac zolotic, al dobroAdi_Zepce je napisao/la:Prestar za ovu generaciju,Koje drugi zasluzio?phenom je napisao/la:nezasluzeno i neocekivano, ima igraca koji su puno prije zasluzili kapitensku traku. sta je sa bilbijom?sajo10 je napisao/la: I ocekivano!
Polako biti ce i Zolotic mozda za dvije godine
Ipak,je on od skora u reprezentaciji dok je Grahovac tu starosjedioc
www.valencia-balkan.net
Upravu si ocekivo sam to da ce Grahovac dobiti kapitensku traku malo vise forsiranje ali eto nek bude posto je standardni u Borcu a i Jagodic je ga treniro prije isto kao i Bilbija dobio traku po tom kriteriju iako nije bio standardan u Vojvodiniphenom je napisao/la:nezasluzeno i neocekivano, ima igraca koji su puno prije zasluzili kapitensku traku. sta je sa bilbijom?sajo10 je napisao/la:I ocekivano!Adi_Zepce je napisao/la:Srđan Grahovac dobio kapitensku traku mlade selekcije.Po meni zasluzeno
Nadam se ovom sastavu u kvalifikacijama
----------------------------------Jajalo/Plakalo/Durakovic
Besic-----------Kovacevic/I.Skahic--------Petrovic/------------Bevab/Hajrudinovic
Cajic/A.Zec/A.Hodzic------Grahovac(C)/Avdic------Zolotic(C)/Duljevic-----Zakaric/Cerimagic
------------------------------------Travancic/Jevtic/Zvonic
-------------------------------Mesanovic/Maletic/Cemalovic
- Papastathopoulos
- Kontakt:
o's da ti i zapjevam koju od halida ?Zekoo je napisao/la:Ako bi još mogao streamPapastathopoulos je napisao/la:Ima, na BHT1
bice sutra streamova, polako, sabura
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, AzRimiRzA, bavarian_bk, bavariapivo, Beduin, benko21, Blackwargreymon, Bordo10, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, denza, donCorleone1892, enobarca, FerdinandF, Fudo, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrasno15, IgmanskiVukovi, J1897, Jabroni, jasmin10, Jurica95, karajlo, Kaunas, labostarmomosa, lakilone, miki09, Mocvara1991, MokraKifla, Mostarska, nebeskasila, nedimmmm1337, Pact1921, Pensioner26, pingpong, PSV, resko1, signalidunapark, skoJaa, soccerfan, soxx, StevieG8, TofiTofita, TripleThreat, ubipara, ugursuz, Venom, Zglavkar, Zrinjaaaa i 529 gostiju.