FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
TAčno ovaj nuhanovic sto zabi golcinu ne mogu da vjerujem,jer vam sada jasno sto smo ga se rijesili?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
kanarinac je napisao/la:e ovako iako ne pisem cesto moram sad napisati nesto o igracima nasim ali prvo moram naglasit da se u zivotu nisam iznervirao kao danas pa ljudi cemer jad bol tuga to je takva igra to bi se samo tako moglo nazvati...e ovako moram reci bandovic mi je skratio 5 godian zivota ono ispadanje lopte iz ruku amaterski a jos nesto sto me podsjeca na njegova amaterizam a to je ako ste vi upratili pa taj covjek nemoze ispucat loptu do pola centra to mi mnogo smeta.........e odbrana za cetvorku iz odbrane nemogu nista reci po meni bezprijekorno...sredina i napad dotacu se nekih igraca a to su nuhanovic pa majko moja kako ono moze promasit ja bi njemu ovu polusezonu i otkaz hvala mu za go u derbiju..suljic pa covjece taj lik pati loptu on mene tako iznervira da vam nemogu objasniti....hadzic po meni iako ce se mnogi protiviti to nije napadac za sarajeva pa taj covjek nezna nista realno samo je jak ko konj i to je to nit brzine nit driblinga pa iskreno nit zavrsnice znaci nula...e ademovic je obicni sminker on nije za fudbala vec za manekene ....pod hitno na ove 4 pozicije trazit pojacanja jer ide drugi dio sezone tezi...recicemo da su ostali ne nabrojani husejnovic sesar i sunjevaric do nekle dobro odigrali i jos nesto mislim da karamatic treba da igra prije i suljica i ademovica i nuhanovica toliko od mene
P.S na ovve seljine navijace ne obracajte paznju nije im dobro poslije derbija da su pametni zavrili bi u svoju kucu jer iskreno bolje smo mi opet odigralči protiv salvije nego oni protiv veleza realno
Po meni je Dejo najbolji golman kojeg smo imali, a ti kako ho'š.. Jedina mu je mana, šutevi sa daljine.. Kao da ga je strah da ih ufati. Ali zato drugim stvarima to nadomjesti.
4.10.2009.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHKB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Husejinovic odigro 1102 min. postigao 3 gola ,kolko je imao asistencija ???'. Malo od najboljeg igraca....
Treba se plasiti tima koji lose igra a pobjedjuje!
- alan_kardec
- Kontakt:
Kako vam se zove igrač sa brojem 44? Jel to Zlatković? Super je odigrao tekmu, a svidio mi se i zbog toga što je pokazao da je sportista. Grubo je faulirao sa leđa Vidića u jednom duelu, a zatim ga je zagrlio i poljubio. To se danas rijetko viđa, jbg.
Suljić i Husejnović ništa nisu pokazali. Čini se da ste išli na bod. Slavija je imala šanse, imali ste i vi, (Nuhanović
) s tim da je ona vaša zadnja velika šansa bila čisti prekršaj na Benoviću. Druga je stvar što je Benović kloc i nije na vrijeme ispucao loptu u onako rizičnoj situaciji.
U svakom slučaju 0:0 najrealnije.
Suljić i Husejnović ništa nisu pokazali. Čini se da ste išli na bod. Slavija je imala šanse, imali ste i vi, (Nuhanović
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naredna tekma je jako bitna,moramo dobiti po svaku cijenu.Potrebna je i ogromna podrska sa tribina,pa na proljece na sve ili nista. Ovi sto kazu da Zeljo ima laksi raspored,pa sa svakim valja igrati prije ili kasnije. Mislite da je lako i na domacem dobiti ove jake,mi smo uspjeli,a Zeljo tek treba da ih dobije.Uglavnom do sad vise nego dobro ide po nas,ja prezadovoljan...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Jeste Zlatkovic. Broj 77.alan_kardec je napisao/la:Kako vam se zove igrač sa brojem 44? Jel to Zlatković? Super je odigrao tekmu, a svidio mi se i zbog toga što je pokazao da je sportista. Grubo je faulirao sa leđa Vidića u jednom duelu, a zatim ga je zagrlio i poljubio. To se danas rijetko viđa, jbg.
Suljić i Husejnović ništa nisu pokazali. Čini se da ste išli na bod. Slavija je imala šanse, imali ste i vi, (Nuhanović![]()
![]()
) s tim da je ona vaša zadnja velika šansa bila čisti prekršaj na Benoviću. Druga je stvar što je Benović kloc i nije na vrijeme ispucao loptu u onako rizičnoj situaciji.
Najrealnije 0:0, a kod pokusaja Hadzica nije bilo faula. Sam se Benovic sapleo, gledao sam prenos.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Film o odlasku djecaka na utakmicu Liverpoola 2005. u kojem se spominje i Sarajevo od 43:30 do 44:28
"Sarajevo u srcu."
I grb mu na prsima bas posjeca na sarajevoAlfa_Muzijak je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Film o odlasku djecaka na utakmicu Liverpoola 2005. u kojem se spominje i Sarajevo od 43:30 do 44:28
"Sarajevo u srcu."
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Bitno je da se spominjemo, a na detalje se necemo obazirati.terabajt je napisao/la:I grb mu na prsima bas posjeca na sarajevoAlfa_Muzijak je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Film o odlasku djecaka na utakmicu Liverpoola 2005. u kojem se spominje i Sarajevo od 43:30 do 44:28
"Sarajevo u srcu."
![]()
.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma da, 77. ne znam otkud meni da je 44.Alfa_Muzijak je napisao/la: Najrealnije 0:0, a kod pokusaja Hadzica nije bilo faula. Sam se Benovic sapleo, gledao sam prenos.
ja sam bio na utakmici.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Niti cemo upramtite ni onog smijesnog Radnika necemo pobjediti.!!Evolution87 je napisao/la:U posljednja 4 gostovanja nismo niti jednom slavili.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Protiv Zrinjskog u subotu u 17.00....prenos na Areni(iako kod njih stoji nedelja )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
samosarajvo
- Kontakt:
vjerovatno nedelja jer oni igraju kup u srijedu mescini..miky_hz je napisao/la:Protiv Zrinjskog u subotu u 17.00....prenos na Areni(iako kod njih stoji nedelja )
U nedelju se igra u 17.00h. Eno imate na zvanicnoj stranici kluba.
" onclick="window.open(this.href);return false; ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 24.
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 24.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 13 nov 2012, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
I torlak je jos igro rukom u sesnestercu u drugom pol. ispred tog pomocnog i opet nije reagovaoavlami97 je napisao/la: ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 20.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
u nogu ga pogodila lopta, na valja lagatiterabajt je napisao/la:I torlak je jos igro rukom u sesnestercu u drugom pol. ispred tog pomocnog i opet nije reagovaoavlami97 je napisao/la: ... 2013_sport
Hadžić u klasičnom ofsajdu kod Nuhanovićeve šanse, a pomoćnik ne maše hahahahahaha... Zaustavi snimak na 20..
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Jadnimi, VolimoSarajevo i 26 gostiju.