Trenutno u Torontu 47:31 za Filadelfiju.
NIck Young je cini se posebno zagrijan veceras.
Za koji minut pocinju Bullsi protiv Minesote.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Box score;[youtube][/youtube]
Monta i Arenas su sigurno dobili, nisam siguran da li ima jos iko.adriano_leite je napisao/la:Je li se kada desilo da igrac u drugoj svojoj sezoni dobije nagradu Most Improved Player? Kyrie bi vrlo lako mogao da dobije tu nagradu, popravio je igru u svakom segmentu, pogotovo je broj poena digao za oko 5, a jos uvijek moze da zabije vise poena, kao i sto ima cini mi se 2 asista vise po tekmi nego u rookie sezoni.
Asik bi se lako mogao naci u konkurenciji sa MIP. ZAista igra covjek odlicno za sada.Donnie Darko je napisao/la:Monta i Arenas su sigurno dobili, nisam siguran da li ima jos iko.adriano_leite je napisao/la:Je li se kada desilo da igrac u drugoj svojoj sezoni dobije nagradu Most Improved Player? Kyrie bi vrlo lako mogao da dobije tu nagradu, popravio je igru u svakom segmentu, pogotovo je broj poena digao za oko 5, a jos uvijek moze da zabije vise poena, kao i sto ima cini mi se 2 asista vise po tekmi nego u rookie sezoni.
Sumnjam da mu je 5 poena i 2 asistencije dovoljno da dobije MIP btw.
Tek je pocetak sezone pa sam nesto uporedjivao njegove brojke prosle sezone i ove sada, pa mi to sinulo da pitam. Mislim da moze podici on to na 26 poena i 8 asista po mecu, sto bi ja mislim moglo mu pomoci, s obzirom na njegove neke cirkusantske izvedbe pod kosem, koje navode sve komentatore da mu se dive. Svakako da su veci kandidati igraci koji su imali slabije brojke od Irvingove prosle sezone.Donnie Darko je napisao/la:Monta i Arenas su sigurno dobili, nisam siguran da li ima jos iko.adriano_leite je napisao/la:Je li se kada desilo da igrac u drugoj svojoj sezoni dobije nagradu Most Improved Player? Kyrie bi vrlo lako mogao da dobije tu nagradu, popravio je igru u svakom segmentu, pogotovo je broj poena digao za oko 5, a jos uvijek moze da zabije vise poena, kao i sto ima cini mi se 2 asista vise po tekmi nego u rookie sezoni.
Sumnjam da mu je 5 poena i 2 asistencije dovoljno da dobije MIP btw.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.