27 jula crasha, i meni isti slučaj. Ne valja crack, morat ćemo čekati ili kupit orginal cd.aless je napisao/la:Ne znam kako mozes igrati kad kod svih nas chrash-uje igra na odredhenom datumu priie pocetka sezone
Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
meni crasha 29.6frankqqqqq je napisao/la:27 jula crasha, i meni isti slučaj. Ne valja crack, morat ćemo čekati ili kupit orginal cd.aless je napisao/la:Ne znam kako mozes igrati kad kod svih nas chrash-uje igra na odredhenom datumu priie pocetka sezone
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ja sam iz Sa i ja sam za kupovinu originala "utal" samo me interesuje ovo za igranje online sa prijateljem dal moze ako se kupi na taj nacin igra jer nema vise one opcije direct ip?junioR je napisao/la:Daj neko nesto konkretno, zar nas ne moze skupiti 10, ili bar 6 u Sa i da kupimo to!!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
Javite se neu u pp on ce napraviti jos jednu grupu od 6 nas,pa ako bude jos tako dalje kad on bude tu javi vam da li nas ima i na fb napravi za nas grupu da se dog kako sta....aless je napisao/la:Ja sam iz Sa i ja sam za kupovinu originala "utal" samo me interesuje ovo za igranje online sa prijateljem dal moze ako se kupi na taj nacin igra jer nema vise one opcije direct ip?junioR je napisao/la:Daj neko nesto konkretno, zar nas ne moze skupiti 10, ili bar 6 u Sa i da kupimo to!!
A ako su svi iz sa mozemo se naci negdje i utaliti se i u bbi-u kupiti orginal ali prvo ovako probati...
pronasao sam patch za bih ligu..radi provjereno,posto uzimam leotar svi igraci koji trenutno igraju se nalaze na fm-u u leotaru,provjerio sam i borac i tamo su svi igaci koji trenutno igraju u borcu,otkrio sam jednu caku kod fm-a...ko zeli nek se javi..Ako hocete snapshot nema problema sad cu da postavim .Poz
I da mi ponude milione milione, neboj se ti Leo ostat cu kraj tebe :) !
Ako ti je caka kako da ne crusha samo stavljaj SS. 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid

izvinite sigurno je napisano negdje ,ali da li ima negdje u sarajevu orginal cd kupitti i koliko je?hvala unaprijed
Jel izaš'o fix 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pogledaj post prije svog i sve ce ti biti jasno.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Imao sam sinoc problema sa eletricnom strujom tako da sam morao otici.Al evo dobro je prosle

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
FM2013 za 6 osoba kupljen
Druga osoba vec skida....
Neka mi se javi druga grupa od 6 clanova sa imenima naprivate za kupovinu FM2013!

Neka mi se javi druga grupa od 6 clanova sa imenima naprivate za kupovinu FM2013!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- pintol_TM87
- Kontakt:
ajde ako ti nije problem da postavis patch ovdje..hvalasukna je napisao/la:pronasao sam patch za bih ligu..radi provjereno,posto uzimam leotar svi igraci koji trenutno igraju se nalaze na fm-u u leotaru,provjerio sam i borac i tamo su svi igaci koji trenutno igraju u borcu,otkrio sam jednu caku kod fm-a...ko zeli nek se javi..Ako hocete snapshot nema problema sad cu da postavim .Poz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nije mi jasno kako mozete davati pare za igre kad postoje torenti. strpite se malo, sedmicu dvije, i kad izadje crack fix opletite do mile volje...nije valjda da nemate nikakvih drugih obaveza u zivotu ?
platiti za igricu
pa to je davna proslost. 
platiti za igricu

pi.
Javljam ti se s faksa samo da ti kazem, sta te briga.Tweeds_10 je napisao/la:Nije mi jasno kako mozete davati pare za igre kad postoje torenti. strpite se malo, sedmicu dvije, i kad izadje crack fix opletite do mile volje...nije valjda da nemate nikakvih drugih obaveza u zivotu ?
platiti za igricupa to je davna proslost.
Ti radi sta god ti hoces to hoce li neko dati pare ili ne to je individualna stvar.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ipak idemo u Europu, pocinju se legalno igre kupovati 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
može link na pp ?
ja para za igru nemam,a Bogu hvala imam strpljenja za crack fix
ja para za igru nemam,a Bogu hvala imam strpljenja za crack fix

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa ako se tebi da cekat 10 dana za novi crack nakon svakog update izvoli a mi smo dobro prosliTweeds_10 je napisao/la:Nije mi jasno kako mozete davati pare za igre kad postoje torenti. strpite se malo, sedmicu dvije, i kad izadje crack fix opletite do mile volje...nije valjda da nemate nikakvih drugih obaveza u zivotu ?
platiti za igricupa to je davna proslost.
btw.Nema te organizacije koju bosanci nece zaebati i ostetit(sad smo segu zeznuli za oko 600km(steam cijena))

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- pintol_TM87
- Kontakt:
da malo ozivimo temu...crack ocekujte uskoro...

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.