Jbg ja ne sjedim u lozivatreni je napisao/la:Niko nije tu da pobija nečije činjenice,misljenja ili komentare.Sustina je da prozborimo o nasoj Zvijezdi bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu.Ali je sigurno jedno istina da joj zelimo sve najbolje.To sto se neko ne slaže s nečijim misljenjem ne daje mu za pravo da mu psuje sve po spisku,da ga naziva klosarom i slično.Zapravo,nekom poput TKantona izgleda da je normalno psovati i vrijeđati druge sto zapravo i pokazuje time o kakvom se čovjeku radi.Tkanton je napisao/la:Neznam o cemu je rijec al sta god da je ti dokazi suprotno... Ja sta god kazem imam neku cinjenicu za to
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
nego jestel vidjeli sto nurdo yeba mamu prolicu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Slazem se u potpunosti sa tobom hiljade ljudi vole Zvijezdu,a ne dva covjeka na forumu.Tu smo da bi razmijenili misljenje sta valja,a sta nevalja i kako bi moglo biti bolje ali samo kroz nase pisanje,a kako ce biti u stvarnosti neutice ko voli a ko nevoli Zvijezdu kao i pisanje po forumu.vatreni je napisao/la:Niko nije tu da pobija nečije činjenice,misljenja ili komentare.Sustina je da prozborimo o nasoj Zvijezdi bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu.Ali je sigurno jedno istina da joj zelimo sve najbolje.To sto se neko ne slaže s nečijim misljenjem ne daje mu za pravo da mu psuje sve po spisku,da ga naziva klosarom i slično.Zapravo,nekom poput TKantona izgleda da je normalno psovati i vrijeđati druge sto zapravo i pokazuje time o kakvom se čovjeku radi.Tkanton je napisao/la:Neznam o cemu je rijec al sta god da je ti dokazi suprotno... Ja sta god kazem imam neku cinjenicu za to
Gledam prethodnih nekoliko godina koliko je samo posljednji imao bodova na kraju.25,23,30 bodova.Ako izuzmemo Gradinu, koja je već u Prvoj ligi i koja je čini mi se ima jedan od najgorih startova u PL.,mi ćemo do kraja sezone i ako pobijedimo Travnik u zadnjem kolu a uz to ne promijenimo nesto u drugom dijelu biti na toj brojci od 25-30 bodova što nam daje razlog za brigu.Jedno je sigurno,sa ovom igrom i trenerom nećemo biti nista posebno i ako imamo bolji raspored.Valja se boriti na domaćem terenu s direktnim konkurentima za opstanak,koji sigurno mogu biti tezi nego neko od ovih iz vrha.Da ne pominjem sudije koji nas vole.
Ok sve sto govorite, al nemozes uvijek kritikovat, pa yebote zadnji 5-6 kola smo igrali na zavidnom nivo i tad niko nit je pohvalio trenera a ni igrace i sad ova utakmica na koju su uticale vise sile a i sustigo ih umor iz predhonih utakmica.... al stvarno neznam sta trener moze vise izvuc iz ovih igraca.... to je to mogu oni odigrat dobro utakmicu dvije ili tri al posle toga moraju past u fizickoj sprememi.... nama treba totalno novi vezni red al da ostanu mujo,savic i masic kao neki iskusni al to opet nije trenerova mogucnost.... ne drzi on pare u dzepu i ode na pijacu daj mi dva brza krilna i jednog jakog na sredi.....
pa sto se sikiras toliko zar nam nije bilo lijepo u prvoj ligivatreni je napisao/la:Gledam prethodnih nekoliko godina koliko je samo posljednji imao bodova na kraju.25,23,30 bodova.Ako izuzmemo Gradinu, koja je već u Prvoj ligi i koja je čini mi se ima jedan od najgorih startova u PL.,mi ćemo do kraja sezone i ako pobijedimo Travnik u zadnjem kolu a uz to ne promijenimo nesto u drugom dijelu biti na toj brojci od 25-30 bodova što nam daje razlog za brigu.Jedno je sigurno,sa ovom igrom i trenerom nećemo biti nista posebno i ako imamo bolji raspored.Valja se boriti na domaćem terenu s direktnim konkurentima za opstanak,koji sigurno mogu biti tezi nego neko od ovih iz vrha.Da ne pominjem sudije koji nas vole.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jeste bilo lijepo kada si imao ambicije za ulazak u PL.Koliko je truda,srestava uloženo da bi usao u PL.Sada,ne daj Boze,da ispadnemo niti bi bilo svijeta ,niti bi se ikada vise vratili.astra1922 je napisao/la:pa sto se sikiras toliko zar nam nije bilo lijepo u prvoj ligivatreni je napisao/la:Gledam prethodnih nekoliko godina koliko je samo posljednji imao bodova na kraju.25,23,30 bodova.Ako izuzmemo Gradinu, koja je već u Prvoj ligi i koja je čini mi se ima jedan od najgorih startova u PL.,mi ćemo do kraja sezone i ako pobijedimo Travnik u zadnjem kolu a uz to ne promijenimo nesto u drugom dijelu biti na toj brojci od 25-30 bodova što nam daje razlog za brigu.Jedno je sigurno,sa ovom igrom i trenerom nećemo biti nista posebno i ako imamo bolji raspored.Valja se boriti na domaćem terenu s direktnim konkurentima za opstanak,koji sigurno mogu biti tezi nego neko od ovih iz vrha.Da ne pominjem sudije koji nas vole.
pa vidio si da ima ironije u mome postu.pusti sta svijet misli i hoceli dolaziti na stadion.ja sam u zadnjih 7-8 godina propustio samo jednu domacu utakmicu i to kada sam se zenio
i icu i dalje tamam da igraju drugu ligu federacije..pobjede i porazi su sstavni dio sporta i pitanje je vremena kad ce nam se ovi prosuti bodovi vratiti.i kuntic je jednu polusezonu iskusniji i vidio je da se nemogu igrati prijateljske utakmice sa bosnom iz mionice pa onda u goste borcu.iskreno bi volio da dode neki l dobar trener a i ako ne dode necu pljuvati kuntica jer znam da ce zvijezda na proljece biti puno bolja sto se tice bodova.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ovoliko bodova koliko sad imamo bi osvojio i Amir Klopić ili bilo koji trener iz kluba, od tih silni njihovi mladi igrača niko ne igra a prošlo ih je bar 20 kroz probe i pripreme, da su bar za te pare uzeli pravog igrača sad bi bili sredina tabele ovako borba za goli život.Tkanton je napisao/la:Ok sve sto govorite, al nemozes uvijek kritikovat, pa yebote zadnji 5-6 kola smo igrali na zavidnom nivo i tad niko nit je pohvalio trenera a ni igrace i sad ova utakmica na koju su uticale vise sile a i sustigo ih umor iz predhonih utakmica.... al stvarno neznam sta trener moze vise izvuc iz ovih igraca.... to je to mogu oni odigrat dobro utakmicu dvije ili tri al posle toga moraju past u fizickoj sprememi.... nama treba totalno novi vezni red al da ostanu mujo,savic i masic kao neki iskusni al to opet nije trenerova mogucnost.... ne drzi on pare u dzepu i ode na pijacu daj mi dva brza krilna i jednog jakog na sredi.....
LJudi ja i ne pomisljam o nekakvom ispadanju to mi je smijesno!!! Na proljece dovesti dva do tri dobra igrca da se pounimo zbog crvenih kartona sto nam uvaljuju i to je to!Pa ljudi mi smo finansiski medju tri naj jaca kluba u ovloj usranoj PL.Sabracemo po selima hrane za goveda NAHRANITI PROLJEVICA i njegovo krdo a lovu koristiti da se razvijamo a fala bogu radovi su krenuli!Samo pogledajte sta je za tri godine sve uradjeno a radovi tek pocinju da se zahuktavaju za razliku od ostalih klubova (CELIK SIROKI I OLIMIC IZUZECI)sve jad i cemer!!!Za 2 godine postajemo giganti budite sigurni jer niko ovdje nije lud da ulaze badava!!!
nego jel pocelo sta na stadionu,nikako da krene
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ljudi ba,nema razloga za paniku.Otkad je Zvijezda ušla u Premijer ligu,pokušavaju nas izbaciti.Jesu li uspjeli? Naravno da nisu,niti će.Koliko god mi bili protiv Kuntića, ja smatram da je on jedan boljih trenera u našoj čemernoj ligi.Igrački kadar nije toliko loš,dosta je tu mladih momaka koji i dalje traže pravu formu. Izgurati nekako do proljeća pa onda dovesti par konkretnih imena.Ne vidim razlog tolikog ulaganja u "izgradnju" stadiona,dok se ovamo dovode neki polovnjaci.Prema našem budžetu te redovnim isplaćivanjem plata te obaveza prema državi mi se i dalje borimo za opstanak ili smo zadovoljni nekim srednjim plasmanom na tabeli. Nema logike bar meni. To je moje mišljenje,ne morate se složiti sa njim. VOLIM TE ZVIJEZDO !!
Ne bojim se ja za vas imate solidan igrački kadar i dobrog trenera, a rezultati će sigurno doći. Vi možete biti u sredini ljestvice zatvorenih očiju. Kada dolazite u Hercegovinu i imate li izostanaka u sastavu?
igraci ce doci dan ranije spavace vjerovatno u mostaru.a jedan od boljih u zadnje vrijeme a.haalilovic je dobio crveni proslo kolo a za ostale neznam.zvijezda trenutno ima par dobrih igraca na klupi tako da i ako neko izostane ima na klupi igraca slicnih ako ne i boljih kvaliteta.kakav je teren dole jeli se oporavio poslije kupa sa celikom.i ako se ne varam i vama fali zlomislic radi kartona
i za sve nase simpatizere vijest da ce vjerovatno biti prenos na hercegovina.live
i za sve nase simpatizere vijest da ce vjerovatno biti prenos na hercegovina.live
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Teren je još uvijek mekan zbog kiše i vlage u zraku koja je u Hercegovini prisutna, ali evo danas sunce sija pa valjda će se malo i okapiti. Zlomislić zbog crvenog i Landeka zbog ozljede križnih ligamenata neće igrati sigurno.
Uvijek se naše domaće utakmice prenose na tom portalu tako da ćete imati priliku gledati uživo.
Nadamo se dobrom vremenu i dobroj utakmici u što ne sumnjam s obzirom da smo s vama uvijek igrali korektno bez tenzija i oštrih startova bilo kod nas, bilo kod vas u Gradačcu.
Naravno želimo tri boda na domaćem terenu, ali na kraju nek pobijedi bolji.
Mislim da trenutno Široki i Zvijezda imaju na klupama dva najbolja trenera u Premier ligi Musu i Kuntića koji su bili igrači u bivšoj državi u Veležu, Spartaku i Vojvodini i da se ne trebamo brinuti za budućnost naših klubova i afirmaciju mladih igrača.
Uvijek se naše domaće utakmice prenose na tom portalu tako da ćete imati priliku gledati uživo.
Nadamo se dobrom vremenu i dobroj utakmici u što ne sumnjam s obzirom da smo s vama uvijek igrali korektno bez tenzija i oštrih startova bilo kod nas, bilo kod vas u Gradačcu.
Naravno želimo tri boda na domaćem terenu, ali na kraju nek pobijedi bolji.
Mislim da trenutno Široki i Zvijezda imaju na klupama dva najbolja trenera u Premier ligi Musu i Kuntića koji su bili igrači u bivšoj državi u Veležu, Spartaku i Vojvodini i da se ne trebamo brinuti za budućnost naših klubova i afirmaciju mladih igrača.
hvala na lijepim rijecima ,uglavnom puno srece svima i neka pobijedi sretniji i spretniji pozz
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ovdje treba ubaciti i onaj nedosudjeni penal za zvijezdu , nad Messijem u mecu protiv zeljeznicara na grbaviciemir_dj je napisao/la:[youtube][/youtube]Tkanton je napisao/la:Penal protiv sarajeva ima na odlicnom snimku sa velike tribine i fino se sve vidi i po ovoj sevenovoj logici kad god igrac pipne protivnickog i on onako padne to je penal, ja kako znam fudbal je kontakt sport i on njemu sa tim kontaktom (ako ga je uopste i bilo) nije smeto u daljem kretanju , to se vidi iz aviona, pa vise je bio penal protiv celika nego ono sa sarajevom
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi pričate o proljecu u Zvučnim imenima pa da se mi pitamo odavde sa foruma mozda bi i bilo šta. Ne dovodimo mi navijači igrače a i da dovodimo koga dovesti, neće niko da dodje da igra za platu svi oce na ruke pravi igrači a znamo da nasa uprava neda na ruke. Ne zanosite se da ce doci zvučna imena i na ljeto su spominjali. Nego nek dovedu kakvog trenera koji ce da spremi ekipu da lete nekog manijaka poput Cvitkušića (igrači su povraćali na njegovim treninzima) ili nekog sličnog koji vjeruje samo u rad. A ovaj igrački kadar je solidan samo treba posloziti momke. I eventualno naci jos jednog spica spaćnog.
Sad sam gledo tabele predhodni sezona do polusezone znaci prvih 15 kola i uvijek smo imali od 17-19 bodova, a sad imamo 11 pobijdimo travnik kuci u sta ne sumnjam znaci imacemo 14, kiks je samo leotar a plus sto smo jednu vise u gostima igrali a da ne spominjemo sto smo u 3 utakmice pokradeni znaci najmanje jos 5 bodova, i sto smo u kupu dogurali vise nego inace........
Ciro-ciro sigurno si i ti imo ulaznicu oni fals od cvitkusica pa ti daje da se vrati.... nije fazon natjerat nekod da povraca na treningu.... imaju oni snage ako si gledo protiv rajvosa zadnji 20 min bez igraca i natrcali smo ih, a to sto su igrali dvije utakmice sedmicno ko ni jedni dosad u zvijezdi i samo izgubili od leotara to niko nevidi nama ni tito nebi mogo ugodit
Ciro-ciro sigurno si i ti imo ulaznicu oni fals od cvitkusica pa ti daje da se vrati.... nije fazon natjerat nekod da povraca na treningu.... imaju oni snage ako si gledo protiv rajvosa zadnji 20 min bez igraca i natrcali smo ih, a to sto su igrali dvije utakmice sedmicno ko ni jedni dosad u zvijezdi i samo izgubili od leotara to niko nevidi nama ni tito nebi mogo ugodit
i ja se slazem da je kiks samo leotar.al idemo dalje..daje kup proc sve bi bilo oprosteno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.