A kad je vec krenula prica o poredjenju sa Milanovim igrackim kadrom evo navedi jednog igraca Milana koji bi mogao prije ovih da igra u Interu,sem naravno Sarafa koji je ogroman potencijal...
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zanetti,Cambi,Milito,Guarin,Cassano,Samuel,Handanovic,Sneijder plus ove sezone odlicni Juan i Andrea i jos par mladjih koji dolaze tesko koliko god bio realan ili nerealan da mogu nazvat polovnjacima,nisam rekao da su WC ali polovnjaci sigurno nisu
A kad je vec krenula prica o poredjenju sa Milanovim igrackim kadrom evo navedi jednog igraca Milana koji bi mogao prije ovih da igra u Interu,sem naravno Sarafa koji je ogroman potencijal...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Faraon i De Sciglio-jedine svjetle točke Milana ove sezone.
Apsolutno!!SiamoNoi je napisao/la:Faraon i De Sciglio-jedine svjetle točke Milana ove sezone.
Dodao bih jos Bojana tu meni licno je super odigrao,ono sto je igrao dosada.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
polovnjaci realno, ovi ostali ok, al prva 3 zajedno 100 godina imajuPupi04 je napisao/la:Zanetti,Cambi,Milito,Guarin,Cassano,Samuel,Handanovic,Sneijder plus ove sezone odlicni Juan i Andrea i jos par mladjih koji dolaze tesko koliko god bio realan ili nerealan da mogu nazvat polovnjacima,nisam rekao da su WC ali polovnjaci sigurno nisu![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- 10DelPiero
- Kontakt:
Tih par sto si nabrojao su i bili prije par godina u Interu koji je tripletu osvojio, gledaj Gargano, Mudingay, Silvestre, Palacio, Chivu, Jonhatan sve su to obicni polovnjaci koji ne mogu bolje od ovog. Milan mozda ima slabiju ekipu ali da je Inter toliko nadmocniji od njih vala nije zbog cega sam se i javio jer sam tako zakljucio iz tvog posta.Pupi04 je napisao/la:Zanetti,Cambi,Milito,Guarin,Cassano,Samuel,Handanovic,Sneijder plus ove sezone odlicni Juan i Andrea i jos par mladjih koji dolaze tesko koliko god bio realan ili nerealan da mogu nazvat polovnjacima,nisam rekao da su WC ali polovnjaci sigurno nisu![]()
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pazi ovo...spominje se Jonathan najveća panjina,Silvestre koji je u njegovom rangu i Chivu koji nije niti minute odigrao ove sezone. 
Zanetti,Milito i Cambiasso su loši ili šta (?!?) jer zajedno imaju 100 godina?
Eto i Samuel je polovnjak.Šta sve neće čovjek pročitat.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Aha njih treba izostaviti posto su panjineSiamoNoi je napisao/la:Pazi ovo...spominje se Jonathan najveća panjina,Silvestre koji je u njegovom rangu i Chivu koji nije niti minute odigrao ove sezone.
edit: jos jedan od njih pocinje narednu tekmu od 1. min
Alessandro Del Piero !
Ne,nego ih ti pokušavaš prikazat ko glavne igrače,nositelje igre ili šta već (da bi dokazao da je Inter prepun polovnjaka),a ljudi realno samo popunjavaju broj ili su u rotaciji.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pogresno si me onda shvatio. Da je Seria A sto je nekad bila Guarin bi bio na klupi i taj igrac rotacije a ti nabrojani uopste ne bi bili u Interu, i da ne bude zabune ovako je u svakoj ekipi ne samo Interu.
Alessandro Del Piero !
A dobro,nema smisla uspoređivat Serie A (igrače) sad i nekad.Al doći će to opet na svoje,ima u svakom klubu mladih igrača koji mogu postat svjetske klase samo im treba dat priliku.A kad se uloži i u infrastrukturu (EP ili SP bi savršeno sjeo) i što je više moguće smanje ova potenciranja sudačkih grešaka...onda će se i Serie A dić kao liga.
Ako je tema bila Serie A sad i nekad...tako sam ja to sve shvatio
Ako je tema bila Serie A sad i nekad...tako sam ja to sve shvatio
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mah tema je bila da Inter nije u tolikoj mjeri jaci od Milana koliko on potencira odnosno kako sam ja shvatio iz njegovog posta pa dodosmo na ovo 
Alessandro Del Piero !
Po meni je trener najjača Interova karika,a to Milanu evidentno fali i tu se sigurno većim djelom pravi ta razlika danas između snage Intera i Milana.Strama ima neku ideju kako da nešto realizira,napravi,put kojim želi ić s ovom ekipom dok Milan trenutno ima samo,većinom,prosječne igrače koji ne mogu postat nešto više bez tog jednog kvalitetnog trenera/trenera s idejom koji će ih preusmjerit i pokazat im šta i kako.
- 10DelPiero
- Kontakt:
To je to, upravo sam i ja to govorio. Allegri se oslanjao na to individualno znanje igraca medutim, kada mora napraviti jak kolektiv koji ce mu donositi pobjede u tome ocigledno ne uspijeva. Tako je i pocela rasprava da li je potreban novi trener MilanuSiamoNoi je napisao/la:Po meni je trener najjača Interova karika,a to Milanu evidentno fali i tu se sigurno većim djelom pravi ta razlika danas između snage Intera i Milana.Strama ima neku ideju kako da nešto realizira,napravi,put kojim želi ić s ovom ekipom dok Milan trenutno ima samo,većinom,prosječne igrače koji ne mogu postat nešto više bez tog jednog kvalitetnog trenera/trenera s idejom koji će ih preusmjerit i pokazat im šta i kako.
Alessandro Del Piero !
Možda i jeste potreban ali ja mislim da nije to glavni problem sad u Milanu. Problem je po meni više uprava kojoj je bitno da Milan nije u deficitu a za rezultate se i ne brine a ne djeluju mi da imaju dugoročan plan.
I slažem se nije Inter puno bolji od Milana po igračkom kadru. Ako Inter naniza 3-4 loše utakmice odmah će ovi Interisti drvlje i kamenje po Cambiassu po kojem su do jučer pljuvali, Cassano će opet biti šetač dok će isto biti da je prošlo vrijeme Javiera Zanettija
I slažem se nije Inter puno bolji od Milana po igračkom kadru. Ako Inter naniza 3-4 loše utakmice odmah će ovi Interisti drvlje i kamenje po Cambiassu po kojem su do jučer pljuvali, Cassano će opet biti šetač dok će isto biti da je prošlo vrijeme Javiera Zanettija
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa ovi koji se okreću kak vjetar puše će sigurno krenut po toj špranci koju si naveo kad jednostavno ne mogu/ne žele drugačije sagledat situaciju.Takvih uvijek ima ne samo među Interovim navijača,nije to ništa čudno. 
iebo vas led pa Handanovic,Ranocchia,Juan Jesus(koji je svaku utakmicuodigrao bez greske,zasad 2x bolji od Bonuccija),Nagatomo,Guarin,Sneijder,Milito(zasad samo iza C.Ronalda i Messija),Palacio(zabio u svakoj utakmici skoro,znaci ne moze bolje) vam polovnjaci???
puuuuu

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- 10DelPiero
- Kontakt:
A ispisana citava stranica o tome i ti opet, procitaj ima tu igraca iznad prosjeka ali ni blizu WC igraca kakvi bi trebali da igraju u Interu.
Alessandro Del Piero !
dal je iko rekao da su navedena tri losa ili jednostavno ne znas citati.. ne super su, ali rok trajanja je veoma blizu kraja.. koja sezona, povreda i to je to..SiamoNoi je napisao/la:Pazi ovo...spominje se Jonathan najveća panjina,Silvestre koji je u njegovom rangu i Chivu koji nije niti minute odigrao ove sezone.
a sto se tice inter-milan, milan definitivno ima par boljih pojedinaca koji bas odskacu, ali to ti nista ne znaci.. prosle godine i milan i inter su imali bolji tim od Juventusa, tacnije bolje pojedince, ali na terenu ne igra pojedinac vec kolektiv, iltiga u drugim rijecima trener.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlPrincipe
- Kontakt: