FK Radnik Bijeljina
Re: FK Radnik Bijeljina
Dogovoreno kume moj ja sam samo pitao nemoj da poslije bude plakanja. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Opet poraz i opet 0:1.
Jbg naša sudbina je da u BN dobijemo sarajlije i tako mirno odspavamo zimski san,tim prije jer i glavni konkurenti gube sve i svašta...
Jbg naša sudbina je da u BN dobijemo sarajlije i tako mirno odspavamo zimski san,tim prije jer i glavni konkurenti gube sve i svašta...
Ako mogu dati svoj sud o vašem današnjem izdanju. Mislim da je 1:0 baš dobar rezultat za vas u odnosu na prikazanu igru. Broj 4 kod vas najbolji. Ostali, baš sivo, da ne kažem crno.samoradnik je napisao/la:Opet poraz i opet 0:1.
PROTIV sarajeva,SVI NA STADION!!!! Nema izgovora...
hoćete li napraviti incident ako ne pobjedite ?IB2000 je napisao/la:PROTIV sarajeva,SVI NA STADION!!!! Nema izgovora...

DRUG NEBI TI PUNCA
Necemo xaxaaxbagrcavi je napisao/la:hoćete li napraviti incident ako ne pobjedite ?IB2000 je napisao/la:PROTIV sarajeva,SVI NA STADION!!!! Nema izgovora...

Jebote kum da te ****, kolko ti je godina majke ti 5 ?DevilS je napisao/la:Dogovoreno kume moj ja sam samo pitao nemoj da poslije bude plakanja.
Ne znam šta im je gore, tvoj stav " kolko ćete golova ", a prije samo godinu smo kući gubili od Goška iz Gabele koja ima 50 stanovnika.
Čuj kum, nije ti ovo Beograd jebote kum.
-
- Kontakt:
Čovjek nije ništa loše mislio, malo se našalio,ili tebi smeta to što je Srbina nazvao kumom?mirsonii je napisao/la:Jebote kum da te ****, kolko ti je godina majke ti 5 ?DevilS je napisao/la:Dogovoreno kume moj ja sam samo pitao nemoj da poslije bude plakanja.
Ne znam šta im je gore, tvoj stav " kolko ćete golova ", a prije samo godinu smo kući gubili od Goška iz Gabele koja ima 50 stanovnika.
Čuj kum, nije ti ovo Beograd jebote kum.

Stvarno itekako bitna utakmica se igra, za Radnik možda i bitnija,jer bi Radniku tri boda donijela daleko više nego i Sarajevu,imajući sve u vidu (bez obzira što se Sarajevo bori za titulu)..... Nadam se finoj atmosferi i dostojnoj predstavi,gdje će naši momci ginuti za dres i pozitivan rezultat..... Red je da i nas krene i da konačno jednom dobrom ofanzivom otkinemo bod(ove).
Jel vasa navijcka grupa u nakom bojkotu?
-
- Kontakt:
Ovo nije navijački forum!
mlađa ekipa IB će vjerovatno biti na stadionu,ovi stariji iz nekadašnjeg jezgra vjerovanto neće bit.
mlađa ekipa IB će vjerovatno biti na stadionu,ovi stariji iz nekadašnjeg jezgra vjerovanto neće bit.
Kakve veze ima jel navijacki forum,nisam pisao nista o nasilju,nego sam pitao jel vam grupa u bojkotu,sto je koliko znam dozvoljeno na bilo kojem forumu?
-
- Kontakt:
nisam navijač,već simpatizer Radnika.
Dakle s moje stran je nekorektno pisati o nečemu u čemu nisam...
Vjerujem da će protiv Sarajeva biti navijanja.... To opet ne znači da nema nezadovoljnih kako na rad čelnih ljudi kluba,tako i na neke druge stvari....
jel to planiraš doći u Bijeljinu?
Dakle s moje stran je nekorektno pisati o nečemu u čemu nisam...

jel to planiraš doći u Bijeljinu?
Aha.Mislio sam da si upucen malo bolje.Da,doci cu u subotu u Bijeljinu.
Jos se vodi rasprava oko toga da li ce Incident biti prisutan na utakmici.. 

nego,jel bila plata igračima,u žurnalu su pisali da jest?
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ma plate kasne,ali mislim da su isplacene.. 

Sretno u svakom slučajuIB2000 je napisao/la:Ma plate kasne,ali mislim da su isplacene..
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Marko Basara, Danijel Ćulum i Željko Krsmanović igrat će za Radnik u subotu protiv Sarajeva u utakmici koja ima izuzetnu važnost za obje momčadi.
Sarajevo pobjedom osigurava naslov jesenjeg prvaka, dok bi sa tri boda Radnik prezimio van opasne zone.
"Najvažnije je da su se pojedini igrači oporavili od povreda, odnosno da su pojedinici odradili kazne neigranja zbog kartona. Pred nama je sad 90 minuta utakmice u kojoj možemo da nadoknadimo puno onog što smo jesenas propustil", rekao je trener Radnika Srđan Bajić i dodao:
"Sarajevo je favorit na papiru, ali mi se nećemo predati. Igrat ćemo kompletni, istrčaćemo na teren i pokušati da pobijedimo goste. Ne treba ni govoriti koliku težinu bi za Radnik imala tri boda iz ove utakmice."
Inače. Sarajevo na već nekoliko uzastopnih gostovanja nije uspjelo doći do pobjede, koja im je itekako važna sada kada imaju bod prenosti u odnosu na Željezničar, koji na Grbavici dočekuje Široki Brijeg.
Sarajevo pobjedom osigurava naslov jesenjeg prvaka, dok bi sa tri boda Radnik prezimio van opasne zone.
"Najvažnije je da su se pojedini igrači oporavili od povreda, odnosno da su pojedinici odradili kazne neigranja zbog kartona. Pred nama je sad 90 minuta utakmice u kojoj možemo da nadoknadimo puno onog što smo jesenas propustil", rekao je trener Radnika Srđan Bajić i dodao:
"Sarajevo je favorit na papiru, ali mi se nećemo predati. Igrat ćemo kompletni, istrčaćemo na teren i pokušati da pobijedimo goste. Ne treba ni govoriti koliku težinu bi za Radnik imala tri boda iz ove utakmice."
Inače. Sarajevo na već nekoliko uzastopnih gostovanja nije uspjelo doći do pobjede, koja im je itekako važna sada kada imaju bod prenosti u odnosu na Željezničar, koji na Grbavici dočekuje Široki Brijeg.
Neka bude fer i korektno nadamo se mi nasoj pobjedi, kao i vi vasoj tako sretno vama/nama.
1-3 
Prenos Moja TV 13h. Pozdrav iz Šehera grada.

Prenos Moja TV 13h. Pozdrav iz Šehera grada.

.....In David we trust.....
-
- Kontakt:
da se ne lažemo nama bi i bod dobro došao.... Jednostavno bitno je kući ne gubiti naročito op jačih rivala. 
Momci će sigurno dati sve od sebe.
Vjerujem da ću otići na gradski i uživo pogledati utakmicu....

Momci će sigurno dati sve od sebe.
Vjerujem da ću otići na gradski i uživo pogledati utakmicu....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, jurisicduska, WeekendOffender i 36 gostiju.